Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dost

Üye
Tepki
28
kızlar bu sabah gününden önce adet oldum çok üzüldüm:sim3::sim3::sim3: ama hayırlısı olsun .çok giremiyorum ama sizi öpüyorum
:deli:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
rengın.........cnm..dogum..gununuz..kutlu..olsun..seneye..oglunla..kutlamak..nasıp..etsın..mevlam..ıns

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Kizlar hepinizin bebeisleri cok tatli Rabbim annelerine babalarina bagislasin gercek hayattaki ve sizlerede birer isteyene ikiser tane versin ama ben en cok Umudun o gülen saskin bakisli bebisi varya ona bitiyom ya her baktikca Umudu görüyom gibi yani tam sahibi ile özdesmis. MASALLAH...
amınnnnnnnn
cnm
amın
ıns
hepımıze

By cicim ...........

Kiz sen yeterki iste ayrica o tarifi herkesin özeline gönderecem aciktan yazarsam desifre olurum ............
tmm.cnm..beklıyom..cok..merak..ettım..tarıfını...
benim bugünlük temizligim bitti, kızım uyandııı cıkıyorummm
hadin iyi akşamlarr hatunlarr
..oh..elerrınne..saglık..tatlım.bende..aksam..mutfagı..dokecem..bı..manım..cıkmassa..tabı

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
bulur yaa artık heryerde herşey var ama burda daha pahalı :D
kız karışık sebze sularını diyoruz türkiyedede bulur

Canim siz orada dahada güzelini bulursunuz gözünü seveyim memleketimin ben kendi kullandigimin örnek olsun diye resmini koydum sonucta alinacak olan sebze suyu ...

:cokkomik: :cokkomik: :cokkomik:
cidden ya herşeye alınıyorsun kız selam verdim almadınız popomu döndüm bakmadınız yapmadınız etmediniz gelmediniz gitmedinizzz Aaaallllaaaaahhhhhhhhhh

Kiz poposunu dönünce kocasi baksin biz niye bakiyoz bakmiyorsa kocasina küssün....

umut banada yollarmısın zahmet olmazsa:cikolata:bende çocuklara yapıyorum sık sık benimkiler seviyolar bernille umuta yolladıklarını yollarmısın

Kiz renginnn tickerler okeyde o avatardaki kadinin memeleri cok sarkmis bi operasyondan gecse iyi olur

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Canim siz orada dahada güzelini bulursunuz gözünü seveyim memleketimin ben kendi kullandigimin örnek olsun diye resmini koydum sonucta alinacak olan sebze suyu ...

Kiz poposunu dönünce kocasi baksin biz niye bakiyoz bakmiyorsa kocasina küssün....

Kiz renginnn tickerler okeyde o avatardaki kadinin memeleri cok sarkmis bi operasyondan gecse iyi olur
kız..allah..senı..guldurdun..valla..:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
haskena..teyzesı.benım..mehmedımde..cok.tatlu..yaw..ona..baka..baka..gözeler..renklı..olur..ıns..hıc..sulalede..yok..gercıde

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
elaracım ellerine sağlık canım bayıldım bu kızlara çok güzel olmuş canımmmmm

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
BerniL e tarifi yazdim tam gönderdim bide baktim siteden atilmisim ya kim sorumlu ise söyleyelimde öyle her dakika basi üyelik istemesin ya ben öbür taraftan cikis yapmadan günlerce acik kalsam öatmiyor sistem burada her dakika basi üyelik simdi cok sinirliyim ya tam bi sayfa tarif yazdim ve hepsi bosa gitti bu ne ya.....

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
haskena
bcm
yuruyuse
cıkıyom
sen
sporun
ne
alemde

Canim ben artik aksamlari yapiyom bi saat evde dvd den yapiyom ya ne zaman zaman bulursam o zaman yapiyorum bu zamanida ne kadar cok kullanmisim ....

haskena..teyzesı.benım..mehmedımde..cok.tatlu..yaw..ona..baka..baka..gözeler..renklı..olur..ıns..hıc..sulalede..yok..gercıde

Cok tatlilar ya MasaAllah Rabbim hepsini nazarlardan korusun ama Umutun ki saskin bakiyo ya Umutla tam uymus ....Rabbim hepimize gönlümüzdeki gibi evladlar versin ....

Tepki
50
arkadaşlar çok üzgünüm boncuğun haberini okudum...Allah ım sabır versin..boncuk inşallah sağlığına en yakın zamanda kavuşsun..bebeği için aylardır acılara katlandı o mükemmel bir anne benim gözümde..Allah ım kız erkek farketmez hepimize sağlıklı evlatlar versin...boncuğun bir kızı var..Allah ım onu ona bağışlasın...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Kakule aniden cikmistim kusura bakma..hosbuldum hemserim :)
Nasilsin? gecmisi okudum masallah 6.haftan olmus..kalp atislari icin gitmeyi dusunuyosun sanirim..Allahin izniyle ins en kisa zamanda guzel kizinin kalp atislarini duyarsin hemserim..AMIN

Minietek sagol canim..ins dedigin gibi en kisa zamnda hayirlisi ile hamile kalirim..

sağol canım amin inşallah sağlıklı haberini alırız bebişimizin.
canım allah inşallah sana da nasip eder bu ay.

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
canim ben erteleyim dimi,tamam..
tek anlamadigim kakule arkadasin durumu oluyor..yani hani kimyasal gebelik yasadiktan sonraki ay hamile kalmis ya..o zaman o dusuk kanamasini adet kanamasi olarak saymis oluyor dimi..ona gorede yumurtlamasini hesaplamistir..ve yumurtlamadan oncede iliski olmustur
Kakulecim sende bu konuda beni aydilatirsan sevinirim hemserim.. cunku bana doktor buayki dusuk kanaman bu bitsin bir daha ne zaman adet olursan ondan sonra denemelere devam edebilirsiniz dedi

canım istersen bekle sen bilirsin ama bana doktorum beklemene gerek yok demişti kimyasal gebelik tam bir düşük sayılmaz o yüzden kimyasal gebelikten sonraki ay bile hamile kalabilirsin dediği için ben ilk kanama gününü adet günü sayarak yumurtlama günümü de farkettim gerçekten her ay gibi 12. gün yumurtladım.işte sonuç ortada hamileyim ama karar senin istersen bu ay bekle istersen benim gibi hemen başla çalışmalara.
benim de tam adet kanaması gibiydi aynı sürede bitti yani herzamanki aylardan bi farkı yoktu.
allah yardımcın olsun canım.inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Fistiklar hepinizi öpüyorum ben cikiyorum kocis gelecek simdi yemekten sonra gelirim insaAllah ......

Tepki
50
Rabbim acil sifalar versin canim ve özellikle seni tebrik ediyorum KIZIN OLACAGINI BIZIMLE PAYLASIRKEN GURURLA SÖYLEDIGIN ICIN ......Kizin cok sansli bir evlad annesi onun varligindan mutlu oldugu icin....

canım teşekkür ederim...inşallah kızlarıma iyi bir anne olabilirim..kendimi onlara adıyacağım onlara iyi bir yaşam sağlamak için babası ve ben bir ömür uğraşacağız..gönül isterdi ki bir de oğlum olsun ama vermedi rabbim bunda da bir hayır var diye düşünüyorum....

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Kiz bu yaw kelimesini bizim Elara kullanir evet evet sen Elarasin .....:deli:

yOK BU DÜNYADA eLARA BİR TANE BAŞKA YOK ONDAN BEN ONUN YILLAR ÖNCE BAŞKA BİR AİLEYE EVLATLIK VERİLEN İKİZ KARDEŞİYİM VE KADER BİZİ BU SİTEDE BULUŞTURDU (TÜRK FİLMİ SENARYOSU GİBİ OLDU...) DERMİŞŞİMMMMMMMMMMMM

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Haskicimtarif iin teşekkür ederim canımcım.DENEYECEĞİM TAM BENLİK DİYETTEYİM YA...DA TAZE FASÜLYEYİ BU MEVSİMDE NASIL BULCAMM? YAZA DENERİM OLMAZSA:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar