OP
_eZeL_
Misafir
- #11.961
Haskena doktor vajenin phını nasıl ölçüyor burdada ölçer mi doktorlar acaba_?
ay inş ezel ya çok canım sıkıldı şimdi cnm
Renginn benimde çok düzenliydi reglim ama son 3 aydır uzamaya başladı nazar değdirdim. Belki seninde günlerin değişir 3 ayda ve denk gelir.
renginciğim sen demiştin ya hani zor hamile kalıyorum diye
bunda ne yapmayı düşünüyosun canım
Renginn benimde çok düzenliydi reglim ama son 3 aydır uzamaya başladı nazar değdirdim. Belki seninde günlerin değişir 3 ayda ve denk gelir.
Haskena doktor vajenin phını nasıl ölçüyor burdada ölçer mi doktorlar acaba_?
kız kadının phı fırlamış 9 a senin phını ölçüpte ne yapsın Haskenanın ipeği Kakuştan daha ıslak çıktı
Tamam canim su msj cevap yazayim adina bakip yazacam kalkamiyom banyoya gitmek zor geldi....aboowww baya gösteriyor o zaman bu turnosollar kız hangilerindendi seninki link falan var mı yollada bizde alalımda bakalım kutumuza
haskena kız senın ph ni kıskanıyorlar galıba
benden solemesi
canım belli mi olur bakarsın önümüzdeki ay erken gelir yada daha geç gelir sen ona bakma bende ilk diyete başaldığımda reglim 42 günde geldi düşün ne kadar değiştiğini biortim falan sen başla diyetine
kız bizimki hala patiska gibi onunki tam ipek 9 phlı
cnm yumurta takibi yaptıracam inş,ama benim 3.zor hamile kalmıştım ondada tek ilişki denediğim içindi ,diğerlerinde problem yoktu bbenim rahmim ters ben hep sağ tarafıma yatıyodum olmuyodu son ay kısa bir süre yüzüstü yatmıştım galiba onunla alakalı die düşünüyorum birinde 3. ay ikincisinde4. ayda kaldım kısmet artık clear bluea alcam inş cnm ya
cnm yumurta takibi yaptıracam inş,ama benim 3.zor hamile kalmıştım ondada tek ilişki denediğim içindi ,diğerlerinde problem yoktu bbenim rahmim ters ben hep sağ tarafıma yatıyodum olmuyodu son ay kısa bir süre yüzüstü yatmıştım galiba onunla alakalı die düşünüyorum birinde 3. ay ikincisinde4. ayda kaldım kısmet artık clear bluea alcam inş cnm ya
Kızlaaarrrr herkese selammmm ....... Özledim sizi valla giremedim bu ara. Haskenacım gözün aydın canım uçmuş seninkinin ph ıYap gitsin canım valla hamileyken kullanırsın ilaç nasıl olsa çoğu kişide oluyor hamilelikte............... Kocanada çaktırma ilaç kullanır geçer kaçırma canım bu şansı -ciko
Haskena özeline cevap yazdım. Çok teşekkür ederim
kızlar şimdi aklıma bişey geldi ben adetten önce ne zaman iş ağır iş yapsam cam silsem halı yıkasam mutlaka adetim 3 4 gün önce gelir,bahar temizliğini adetim başlayınca yapacaktım bütün işlerimi dondurup bidahaki adetimden 3 4 gün önce yapcam inş bu sefer:dertli:nasıl fikir ama sizdede öyle oluyomu bende hep öyle oluyoda tecrübeyle sabit
kızlar ben Gnc'nin e vitamin ve selenyum ikisi bir arada olan vitaminini
eşime kullandıracam.
SELENYUM: Sperm hücrelerinin gelişimi sırasında selenyum maddesinin çok önemli bir rol oynadığını belirlediler. Bulgulara göre, selenyum maddesi bir proteini harekete geçirerek sperm hücrelerinin oksitlenmesini önlüyor. Böylelikle daha canlı ve aktif kalan spermlerin dölleme yeteneği artıyor. Aksi durumda ise oksitlenen spermler dölleme fonksiyonunu yerine getiremiyor. Bilim adamları ayrıca selenyumun maddesinin sperm hücresinin nefes alması sırasında da önemli bir rolü olduğunu belirlediler.
bu selenyum ne oluyo kızlar tabletmi nette bende okumuştum hatta erkek bebek için yazıyodu çinko e vitamini folik asit bide selenyum vardı
dediğin gibi bende çok stres olursam üzülürsem falan yada çok yorulursam oluyor öyle bu ay hamişimdir diye doğru düzgün iş yapmadım adetim gecikti
Kullandigim folsäure tabletide bu günde 1 tane aliyorum .....
kızlar şimdi aklıma bişey geldi ben adetten önce ne zaman iş ağır iş yapsam cam silsem halı yıkasam mutlaka adetim 3 4 gün önce gelir,bahar temizliğini adetim başlayınca yapacaktım bütün işlerimi dondurup bidahaki adetimden 3 4 gün önce yapcam inş bu sefer:dertli:nasıl fikir ama sizdede öyle oluyomu bende hep öyle oluyoda tecrübeyle sabit