Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
Haskena doktor vajenin phını nasıl ölçüyor burdada ölçer mi doktorlar acaba_?

OP
E

_eZeL_

Misafir
Renginn benimde çok düzenliydi reglim ama son 3 aydır uzamaya başladı nazar değdirdim. Belki seninde günlerin değişir 3 ayda ve denk gelir.

evet bence kesin öyle olur bende adetlerim çok düzensiz diye üzülüyordum ama son 2- 3 aydır normal gidiyor

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
renginciğim sen demiştin ya hani zor hamile kalıyorum diye
bunda ne yapmayı düşünüyosun canım

cnm yumurta takibi yaptıracam inş,ama benim 3.zor hamile kalmıştım ondada tek ilişki denediğim içindi ,diğerlerinde problem yoktu bbenim rahmim ters ben hep sağ tarafıma yatıyodum olmuyodu son ay kısa bir süre yüzüstü yatmıştım galiba onunla alakalı die düşünüyorum birinde 3. ay ikincisinde4. ayda kaldım kısmet artık clear bluea alcam inş cnm ya

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Renginn benimde çok düzenliydi reglim ama son 3 aydır uzamaya başladı nazar değdirdim. Belki seninde günlerin değişir 3 ayda ve denk gelir.

cnm benimde düzenli diyorum ama bazan değişiyo milimetrik olmuyo yani inş 25 26 dişer bundan sonraki aylarda yoksa gümbürtüye gidecek benim diet

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kizlar arkadas telf.etmisti konusurken yazamadim sizde ne cok yazdiniz be...

Haskena doktor vajenin phını nasıl ölçüyor burdada ölçer mi doktorlar acaba_?

Canim eline eldiveni gecirdi sonra parmagini ipegimin icine daldirdi söyle bi yokladi sonra iki parmaginin arasinda akintiyi aldi ince serit gibi bi kagit vardi ona sürdü bekledi ve ph 9 olmus vajenin asidik özelligi bozulmus dedi....Bilmiyorum orada doktor yaparmi bi doktoruna sor ...

kız kadının phı fırlamış 9 a senin phını ölçüpte ne yapsın Haskenanın ipeği Kakuştan daha ıslak çıktı :D

Kiz ne be bi ise yarasa bari dün doktor söyleyince bi göbek atmadigim kaldi simdide sinir krizi geciriyom tekrar asidik yapmak zorundayim diye....

aboowww baya gösteriyor o zaman bu turnosollar kız hangilerindendi seninki link falan var mı yollada bizde alalımda bakalım kutumuza
Tamam canim su msj cevap yazayim adina bakip yazacam kalkamiyom banyoya gitmek zor geldi....

:cokkomik::cokkomik::cokkomik:haskena kız senın ph ni kıskanıyorlar galıba:cokkomik:benden solemesi

Kiskanclar ne olacak bide bana kiskanc derler kiskanmayin ne olur diet takviye uygulayin sizinde olur....

canım belli mi olur bakarsın önümüzdeki ay erken gelir yada daha geç gelir sen ona bakma bende ilk diyete başaldığımda reglim 42 günde geldi düşün ne kadar değiştiğini biortim falan sen başla diyetine
kız bizimki hala patiska gibi onunki tam ipek 9 phlı :D

Ne biliyon kiz ölcdürdün mü ph ni belki seninkide yüksektir sende benim yaptiklarimin hemen hemen aynisini yapiyon sende fazladan cörek otuda var bende yok ben onu deneme yapacagim ay yapmayi düsünüyorum birde kayisi hurma incir üclüsünü yumurta iyi gelissin diye...

OP
E

_eZeL_

Misafir
cnm yumurta takibi yaptıracam inş,ama benim 3.zor hamile kalmıştım ondada tek ilişki denediğim içindi ,diğerlerinde problem yoktu bbenim rahmim ters ben hep sağ tarafıma yatıyodum olmuyodu son ay kısa bir süre yüzüstü yatmıştım galiba onunla alakalı die düşünüyorum birinde 3. ay ikincisinde4. ayda kaldım kısmet artık clear bluea alcam inş cnm ya

canım 3 ay 4 ay çok değil ya duyanda 1 yıl iki yıl bebeğin olmadı zanneder

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

yani sen 3. bebişinde bunları biliyormuydun sağa yatmak ve tek ilişki
denedin ve olmadımı ?

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
""Indikatorpapier diye geciyor wikipedia .com da var "" Ezel turnusol kagidi alinti yapmadigimdan bu ne deme

OP
G

gunness

Misafir
kızlar ben Gnc'nin e vitamin ve selenyum ikisi bir arada olan vitaminini
eşime kullandıracam.

SELENYUM: Sperm hücrelerinin gelişimi sırasında selenyum maddesinin çok önemli bir rol oynadığını belirlediler. Bulgulara göre, selenyum maddesi bir proteini harekete geçirerek sperm hücrelerinin oksitlenmesini önlüyor. Böylelikle daha canlı ve aktif kalan spermlerin dölleme yeteneği artıyor. Aksi durumda ise oksitlenen spermler dölleme fonksiyonunu yerine getiremiyor. Bilim adamları ayrıca selenyumun maddesinin sperm hücresinin nefes alması sırasında da önemli bir rolü olduğunu belirlediler.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kızlaaarrrr herkese selammmm ....... Özledim sizi valla giremedim bu ara. Haskenacım gözün aydın canım uçmuş seninkinin ph ı :hihi: Yap gitsin canım valla hamileyken kullanırsın ilaç nasıl olsa çoğu kişide oluyor hamilelikte............... Kocanada çaktırma ilaç kullanır geçer kaçırma canım bu şansı -ciko

Ay canim bende bilmiyorum ya su bebege zarari olma isi olmasa yapacamda ya hamis kalirda bebege zarari olursa bide hasta olamadim daha ya gec yumurtladim galiba ......Acaba hasta olduktan sonra kendi kendine temizlenmezi ki?

Haskena özeline cevap yazdım. Çok teşekkür ederim

Aldim canim msj tesekkür ederim....

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar şimdi aklıma bişey geldi ben adetten önce ne zaman iş ağır iş yapsam cam silsem halı yıkasam mutlaka adetim 3 4 gün önce gelir,bahar temizliğini adetim başlayınca yapacaktım bütün işlerimi dondurup bidahaki adetimden 3 4 gün önce yapcam inş bu sefer:dertli:nasıl fikir ama sizdede öyle oluyomu bende hep öyle oluyoda tecrübeyle sabit

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar şimdi aklıma bişey geldi ben adetten önce ne zaman iş ağır iş yapsam cam silsem halı yıkasam mutlaka adetim 3 4 gün önce gelir,bahar temizliğini adetim başlayınca yapacaktım bütün işlerimi dondurup bidahaki adetimden 3 4 gün önce yapcam inş bu sefer:dertli:nasıl fikir ama sizdede öyle oluyomu bende hep öyle oluyoda tecrübeyle sabit

dediğin gibi bende çok stres olursam üzülürsem falan yada çok yorulursam oluyor öyle bu ay hamişimdir diye doğru düzgün iş yapmadım adetim gecikti :D

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar ben Gnc'nin e vitamin ve selenyum ikisi bir arada olan vitaminini
eşime kullandıracam.

SELENYUM: Sperm hücrelerinin gelişimi sırasında selenyum maddesinin çok önemli bir rol oynadığını belirlediler. Bulgulara göre, selenyum maddesi bir proteini harekete geçirerek sperm hücrelerinin oksitlenmesini önlüyor. Böylelikle daha canlı ve aktif kalan spermlerin dölleme yeteneği artıyor. Aksi durumda ise oksitlenen spermler dölleme fonksiyonunu yerine getiremiyor. Bilim adamları ayrıca selenyumun maddesinin sperm hücresinin nefes alması sırasında da önemli bir rolü olduğunu belirlediler.

bu selenyum ne oluyo kızlar tabletmi nette bende okumuştum hatta erkek bebek için yazıyodu çinko e vitamini folik asit bide selenyum vardı

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Omega-3-Lachsoel-1000-44522_186.gif

Balik yagi olarakta bunu kullaniyorum orada varsa tavsiye ediyorum testen en iyi notu almis üstünde yazan sehr gut en iyi demek ....

mcCO9dzkl43FkgKzQmS0ja-30.jpg

Kullandigim folsäure tabletide bu günde 1 tane aliyorum .....

OP
E

_eZeL_

Misafir
bu selenyum ne oluyo kızlar tabletmi nette bende okumuştum hatta erkek bebek için yazıyodu çinko e vitamini folik asit bide selenyum vardı

rengin senin egzama rahatsızlığın mı vardı ??

bak ne yazıyor

Selenyum E vitamini ;
E Vitamini ile birleştirildiği zaman, selenyumun bazı antienflamatuvar yararları olduğu da görülmektedir. Bu iki besin romatoit artrit, sedef hastalığı, lupus ve egzama gibi kronik hastalıkları iyileştirebilir.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
dediğin gibi bende çok stres olursam üzülürsem falan yada çok yorulursam oluyor öyle bu ay hamişimdir diye doğru düzgün iş yapmadım adetim gecikti :D

aynen ezel bende diete başlıcam onunla oyalanırım zamanı geçiririm ,canım çay falan istemez die bu ara öyle ağır iş yapmamıştım

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

Bende yorulunca agir kaldirma felan hem uykum gelmez hemde adetim erken gelir bak bu gecen ay büyük temizlik yaptim ya bu ay bos gecirdim adetim gecikti vardir degilmi ya bi ilgisi hamis olmadigima göre....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar