Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
cnm senin kullandıgın bunlardanmı
images

bu içecek tavsiye ediliyor ama burda yok.orda varsa iç cnm

ayrıca ph nın neden bu kadar arttıgı belli oldu :) güzel artmışş ,cünkü vaj duşla bile o kadar artmıyor bazen
burda..yokmıkı..gercekden..ya..tuh..elara..ınt..sparısle..getırmezlermıkı..bcm:saskin:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kizlar sadece yataklari topladim geldim ama 1 saattir siteye giremedim niye böyle oluyor acaba

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
slm kızlar nasılsınız

bende sivilce çıkmaya başladı sürekli hapşırıyorum eşim sen o çocuğu ağzından çıkaracaksın diyoo:))

şükür mide bulantım yok ama göğüslerim felaket büyüdü bu hızla devam ederse çocuktan çok daha fazla büyük olcaklar doğum zamanı bu büyümeyi yavaşlatmaya yarayan bir şey varmı acaba yüzüstü yatmak karnımdan çok göğüslerımı zorluyo

bugün kontrole gıdıcem 1-2- saat sonra umarım hersey yolundadır
hadın..ıns..cnm..hayırlı..haberlerle..gel..bebısını..gor..

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bende..supurdum..toz.aldım..kucuklugu..yıkadım..belım..koptu..

elara..mutfak..kaldı..benım..bı..en..zor..işte..arası..yaw..

tek..tek..dok.dolapları..sıl..yerlestırr..

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
cnm senin kullandıgın bunlardanmı
images

bu içecek tavsiye ediliyor ama burda yok.orda varsa iç cnm
ayrıca ph nın neden bu kadar arttıgı belli oldu :) güzel artmışş ,cünkü vaj duşla bile o kadar artmıyor bazen

1539705.jpg

Canim bunu kullaniyorum fiati cok uygun 85 cent canim ben aslinda dieti yapiyorum arada bu saftlarida kullaniyorum ari sütü bal polen in icindekilerde ph artiracak özelliklere sahip yani kullandiklarimin toplami ph yi artirdi bende duyunca cok sevindim hatta kendi kendime güldüm ama simdi su ilaclari kullnamak zorunda olmak sinirlerimi bozuyor....

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
kızlar ben bişi sorcaam epidural normal doğum yapan arkadaslara ben doktorumu değiştircem bu ay baska bi doktora gidecem benim doktor devlet hastanesınde görev yapıyodu şimdi özel bi hastaneye geçti ordada doğumlar ateş pahası şuan yüklü mevla ödeme gücüm yok ne yalan diim kredi çektik onu ödüyoz ben ssk lıyım o hastanenın hiçbir kurumlada anlaşması yok burda başka bir özel hastane var orayı araştırıyorum ssk ile anlaşmalarıda varmış bi arkadaş doğumunu orda yaptı gayette memnun telefonla aradım epidural normal doğum fiyatı 310 lira bana gayaette cazip geldi bidahakı kontrolumde oraya gidecem benım ya gece tutarsa doğum sancılarım gece gece orda epidural yapan olurmu bana bu konuda bi bilgi verin bacılar normal giderse herşey normal doğum istiyom ama epiduralinden:iyyyy::iyyyy::iyyyy:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
1539705.jpg

Canim bunu kullaniyorum fiati cok uygun 85 cent canim ben aslinda dieti yapiyorum arada bu saftlarida kullaniyorum ari sütü bal polen in icindekilerde ph artiracak özelliklere sahip yani kullandiklarimin toplami ph yi artirdi bende duyunca cok sevindim hatta kendi kendime güldüm ama simdi su ilaclari kullnamak zorunda olmak sinirlerimi bozuyor....

ıns.bızım..burdada..vardır..cnm..markette..gıdınce..bakacagım..ılk..iş..bu:hihi:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
bende..supurdum..toz.aldım..kucuklugu..yıkadım..belım..koptu..
elara..mutfak..kaldı..benım..bı..en..zor..işte..arası..yaw..
tek..tek..dok.dolapları..sıl..yerlestırr..

Canim benimde cok isim varda yine tembellige sardim bi üsten topluyom evi süpürüp silip toz aliyom tamam diyom haftaya yaparim artik büyük temizlik görümcemin oraya gitmeden yapmistim ayi dolsun da ...............

OP
E

_eZeL_

Misafir
bugün olmam lazım ezel en geç yarın olurum heralde evet onu yapim bu ay hem erken olur inş

canım ozaman polenede başla bugün ne kadar erken başlarsan o kadar iyi

ezell elmayla karıştırmak güzel fikirr
sen 2 aydır kullanıyon cörek otunu filan dimi
adet döngün kısaldımı sence??? faydası oldumu yani,
benim adet döngüm 30-31..... 28 güne cekmeye calışcam

bu 3. ayım Elara ilk ay kullandığımda doktora gitmiştim adetin 11. günü 16 mm yumurtam oluşmuştu yani gerçekten çok güzel yumurta oluşturuyor sonra adetimin 15. günü yumurtam çatladı yumurta çatladıktan 16 gün sonra adet kanamam oldu ama biliyorsun son adetim 3 gün gecikti 32. gün geldi ama çörek otu karışımı geçen aydan kalmaydı ona bağlıyorum ben taze taze yapmak gerekiyor elma ile karıştırınca mecbur günlük yapılacak öyle daha iyi olur

bende elaracım valla bu reglımde baslayayım ona guzel fıkır corek otunun ezılmısımı..kendısımı olcakacaba?

bernilcim aktardan ezilmiş almayın diyorlar evde ezmek içinde karabiber değirmeni falan işe yaramı bilmiyorum ben çörek otunu kavurmuyorum çiğ olarak bala karıştırıp ağzımda çiğniyorum

umut ezel ya da ateş ölçmeye başlayanlar ateşlerınız nasıll

canım her gün ölçüyorum 9 gündür yani adetimin ilk gününden bu yana 36,4 sabit

OP
M

minietek

Misafir
ezel çok ilginç kız hep aynı derece ama olabilir tabii

kızlar ben gidim duş alım yavaş yavaş hazırlanım artık

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Canim benimde cok isim varda yine tembellige sardim bi üsten topluyom evi süpürüp silip toz aliyom tamam diyom haftaya yaparim artik büyük temizlik görümcemin oraya gitmeden yapmistim ayi dolsun da ...............
ewet..cnm..haklısın..daha..yenı..yaptın..sen..kendımızı..cok.hırpalıoz..valla..temızlıkle..benım..komsum..bana..der..bıraz..genclıgıne..acı..yaslanınca..nasıl..yapcan..dıye..ıste.huy..ılla..ayda..bır..yapıyoz..buyuk..tmemızlık

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
1430506.jpg

Canim Realde olan bu digeri Reicheltin varmi orda bilmiyorum varsa al ama hepsinin icinde ayni sebzeler var .....

OP
G

gunness

Misafir
ooyyy anca gelebildim bu sayfaya ya hem iş
hem geçmiş şaşı oldum vallahi yaa:zonk:

Ezel senin dediğin şurup Elara'nın msj.ındaki şurup mu

Haskena sana da geçmiş olsun canım valla okurken benimki kaşında haa:)

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
neyse..kızlar..ben..cıkıyom.kucuklugu..uyutup..namazı..kılıp.kızları..almaya..gıdecem..bugun..okulda..işlerım..var..bıraz..23..nısan..yaklasıyo..malum

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
ewet..cnm..haklısın..daha..yenı..yaptın..sen..kendımızı..cok.hırpalıoz..valla..temızlıkle..benım..komsum..bana..der..bıraz..genclıgıne..acı..yaslanınca..nasıl..yapcan..dıye..ıste.huy..ılla..ayda..bır..yapıyoz..buyuk..tmemızlık

Yok canim ya ben senin yarinin yarisi etmem ben öyle günlük temizlik yaparim birde ayda 2 ayda bir büyük temizlik yoksa nerde senin gibi titiz olmak nerde ben ...:zonk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar