Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
44
dün adetimin ilk günüydü adet döngüm 31 gün oldu bu ay.:ilknur::ilknur::ilknur: ve çok sancılı geçiyor.. adetin ilk günü yazayım da kız için tiyolar versin sevgili arkadaşlarım dedimmm . şimdiden teşekkürler. allah hepimizin yardımcısı olsun...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Canim senin olayin Kakulee den farkli sen en iyisi bi dahaki ay deneme yap benim de daha önce basima gelmisti ve doktorum 6 hafta sonra tekrar deneme yapabilirsin dedi buda bir sonraki ayin yumrt.tarihine denk geliyor hakkinda hayirlisi olsun canim....

Umut ben sana özelden liste gönderdim mi yoksa yaz göndereyim...

Canim bende arada domates suyunu iciyorum ve bazende haftada 2 defa yi bulur sebze suyu iciyorum icinde deniz tuzu da var bi bak orada varsa al hazir SIKILMIS sebze sulari %100 katkisiz sadece katki maddesi deniz tuzu Kereviz,Havuc,Kabak,Domates,Sogan,Maydanoz,Limon,Biber,Pirasa bunlarin suyu SIKILMIS ve karistirilip yapilmis ben arada corba niyetine iciyorum ama bizim diettede uygun insaAllah oradada vardir sizin orada Real var mi varsa orada bulabilirsin...

Canim ben ilk hafta sabah aksam yaptim ve her defasinda taze yaptim yani sabah yapip kalanida aksam icirmedim icecegi zaman yaptim ilk hafta sabah aksam diger zamanlarda sadece aksam yaptim iciyor ve deneme yapana kadarda icmeye devam son 3 aydir basladik normalde 3 ay kullanilmasi öneriliyor ama ben devam verecem ya siz sanslisiniz orada uygundur fiati burada kilosu 20 Euro ve biz simdiye kadar 8 kilo aldik ilk defasinda 2 kiloluk paket halinde siparis verdik baktik az sonra 6 kiloluk birden siparis verdik ama anca 3 kullanimlik kaldi yine bi 2 kiloluk daha verecem birde arti posta parasi ödüyorum bunlari niye yaziyorum esinize diyinki millet pahali pahali alip kullniyo biz burada uygun fiata olmasina ragmen kullanmiyoz yani gaz verin hem ben esime yaptigimda bakmistim tadina hicte icilmeyecek gibi de degil verin icsinler birazda zora onlar katlansin .....

real var cnm burda bi bakim ona hiç almamıştım,ayrıca çok pahalıymış haskena keçiboynuzu orda cnm ya eşime söyleyim:hihi: yok benim eşim allahtan itiraz etmiyo tek taraflşı olmaz cnm ya 3 kızdan sonra,ben akşam geç yapıyorum keçiboynuzunu bide sabah kalanı içiyodu öyle duymuştum artık akşamları veririm inş zaten taze yaparım cnm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
dün adetimin ilk günüydü adet döngüm 31 gün oldu bu ay.:ilknur::ilknur::ilknur: ve çok sancılı geçiyor.. adetin ilk günü yazayım da kız için tiyolar versin sevgili arkadaşlarım dedimmm . şimdiden teşekkürler. allah hepimizin yardımcısı olsun...

hoşgeldin cnm iç sütleri ,ye peynir yoğurt falan yani süt ürünleri tüket bol bol

OP
E

_eZeL_

Misafir
real var cnm burda bi bakim ona hiç almamıştım,ayrıca çok pahalıymış haskena keçiboynuzu orda cnm ya eşime söyleyim:hihi: yok benim eşim allahtan itiraz etmiyo tek taraflşı olmaz cnm ya 3 kızdan sonra,ben akşam geç yapıyorum keçiboynuzunu bide sabah kalanı içiyodu öyle duymuştum artık akşamları veririm inş zaten taze yaparım cnm

rengin bide eşin poleni yemek istemezse suyun yada meyve suyunun içinde eritip içirebilirsin yada çiğnemeden suyla ilaç gibi yutabilir polen miğdede çok hızlı sindirilebiliyor

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
mimoza bugün adetinin kaçıncı günü _? kaç gün var adet olmana

kız sen nerelerdesin bende meraklanıyordum vallah neyse sen iyisin ya önemli olan o

kız benim koca zorla içmeye başladı takviyeleri artık
napıyım bende bu ay son bu ayda olmazsa diyeti bırakıcaz istediğin yeyip içiceksin 1 ay daha sabret diyorum :D

oooo maşallah ezel hadi hayırlısı olsun cnm gönlündeki olsun cnm inş

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
rengin bide eşin poleni yemek istemezse suyun yada meyve suyunun içinde eritip içirebilirsin yada çiğnemeden suyla ilaç gibi yutabilir polen miğdede çok hızlı sindirilebiliyor

daha denemedim cnm onuda 1 nisanda başlayım diyorum haziran geçiyo ya ondan ,bak bu iyiymiş ilaç gibi içebir

OP
E

_eZeL_

Misafir
daha denemedim cnm onuda 1 nisanda başlayım diyorum haziran geçiyo ya ondan ,bak bu iyiymiş ilaç gibi içebir

canım ne zaman regl olacaksın_? reglinin 2. günü çörek otunada başlasana çok iyi yumurta geliştiriyor bal yerine elma rendeleyip onunla birliktede çiğnenip yenebilir bence çörek otu her gün taze yarım elma rendeleyip içine çörek otu ve tarçın güzel olur hem hepsi erkek diyetinde var

OP
E

_eZeL_

Misafir
kız bizde günahını aldık senin
işi vardıakşam demekki geç kaldı dedik :hihi::hihi:

canım işimizi cumartesi ve pazar akşamları hallettik :D hatta pazar akşamı ilkincisinde zorla gol attı bizimki ama bişey olmaz daha yumurtlamama çok var dimi yaaaa

OP
E

_eZeL_

Misafir
umut şimdi sana bişey sorucam benim yumurtam çatlayacağı zaman ateşin düşüp ertesi gün artacak dimi şimdi ateşimin düştüğü gün mü yumurta çatlıyor arttığı gün mü_?

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
canım işimizi cumartesi ve pazar akşamları hallettik :D hatta pazar akşamı ilkincisinde zorla gol attı bizimki ama bişey olmaz daha yumurtlamama çok var dimi yaaaa

fındık kadar bişey düştümü yada bezelye :hihi::hihi:
bişey olmaz diye diye kalacağız biz

benim ateşde 36,2 çıktı bende ölçmeye başladım

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
umut şimdi sana bişey sorucam benim yumurtam çatlayacağı zaman ateşin düşüp ertesi gün artacak dimi şimdi ateşimin düştüğü gün mü yumurta çatlıyor arttığı gün mü_?

canım ben sabah ölçtüğüm gün düşük çıkmıştı Elara da bana akşam deneme yap demişti yani düştüğü gün çatlamış oluyor demek

OP
E

_eZeL_

Misafir
fındık kadar bişey düştümü yada bezelye :hihi::hihi:
bişey olmaz diye diye kalacağız biz

benim ateşde 36,2 çıktı bende ölçmeye başladım

kız sen ölçmüyormuydun kaç gündür kaçtı ateşin bugün mü ölçmeye başladın
benimde aldığım ovülasyon testleri gelmiş eşim kargoyu getirmedi daha ama zaten daha yapmam test

Tepki
92
Merhabalar nasılsınız? Kız bebiş için bol bol süt ürünleri tüketmek gerekiyo yanlış anlamadıysam bide kaç ay önceden başlanacak acaba...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
canım ne zaman regl olacaksın_? reglinin 2. günü çörek otunada başlasana çok iyi yumurta geliştiriyor bal yerine elma rendeleyip onunla birliktede çiğnenip yenebilir bence çörek otu her gün taze yarım elma rendeleyip içine çörek otu ve tarçın güzel olur hem hepsi erkek diyetinde var

bugün olmam lazım ezel en geç yarın olurum heralde evet onu yapim bu ay hem erken olur inş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar