Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Çok üzüldüm diyecek söz bulamıyorum:( Boncukçum Allah sana sabırlar ve tez zamanda şifalar versin inşallah. Seni çok seviyoruz.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar eşim işten cıkınca tel ettim,gelirken arnica bora süpürge al bana dedim:D
o da sagolsun almış.ben cok begendimmmm
sulu sistem süpürge almayı düşünenelre tavsiye ederim
kullanımı cok pratik hafif hemde fiyat olarak uygun bi makina
toz torbalı süpürge kullananlar evim temiz demeyinn :)
gule gule kullan cnm ay keske bende aldırsaydım baya oldu esım sparısını vermısdı bende onu napıyım ıhlasınkı daha ıyı demısdım uzuldum bak sımdı almadıgıma bende alayım o zaman cnmm sagol tavsıyen ıcın...

kızlar cok mutsuz ve üzgünümm:uzgun:
boncuga dün gecee mesat atmıştım faceden ve cvp yazmışş:(

affff ya yuregıme oturdu gece gece elaracım ya rabbım tez zamanda sıfasını versın ıns duadan baska elımızden bırsey gelmıyo....:(:(:(:(

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
iyikide saklanmışş ,yoksa bizz onun güzelligindenn mahrum kalcaktıkk:D maşallahh kızına cok tatlı

ciddden kondomla korunurken mi hamiş kaldın sen?
Yok şekerim, prez. kullanmıyordum ancak reglim duzene girmemişti. Ayrıca fitil kullanıyordum. Adamın gözü dönünce fitil mitil dinlemedi:(
Bununla beraber ilişki sırasında ben üstteydim ve ardırdan hemen banyoya gidip dışarı cıkmasına yardımcı oldum.
Ayrıca teşekkür ederim hepimizin kuzusu çok tatlıııı...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Arkadaşlar hayırlı pazarlar.Elaracımmmm boncuğu okuyunca çok kötü oldum,mutlu başlayan pazar günü kabus gibi üzerime çöktü,Allahım ne olur kötü bir şey olmasın,Boncuğumuza ve bebişine sağlık ver Rabbimmm.offfffff içim daraldı kızlar ne olur haber alırsanız bana da söyleyin ağlıyorum şu andaaaaaaaaaaaaa.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Teletubbiy içim çekiliyor ya çok kötüyüm,evladıma bakıp bakıp ağlıyorum,ne olur bir haber verin kızlar yaaaaaaaaaaaaa.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elara da çok üzgündü,biraz kendini toparlasın mutlaka bilgi verecektir,bizleri habersiz bırakmaz o...sabredip bekleyeceğiz başka çare yok.sen burada mısın? Kızımı emzirip geliyorum....

OP
M

minietek

Misafir
kızlarr ne olduu boncuğaaa elaraa inşallah düşündüğüm şey değildir lütfen yazarmısın canımm

ALLAH IM NE OLUR BONCUĞA DA BEBEĞİNE DE SAĞLIK VERRR

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
OFFFFFFFFFFFFFFminicim ben de çok merak ediyorum,ne oldu acaba offfffffffffffff

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar