Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
B

breeze

Misafir
kızlarrrr selammmmm..

bu hafta sohbet bendeydi perşembe toplanamadık..herkesin işi vardı..cumartesiye aldık..sabahtan beri ayaktayımm yeni gitii herkes...hiç oturmadım diyebilirim yaniii...bu arada burada saat 17:30 :) sağ kasıgımda agrı hissediyorum...Allahım eger bebek varsa bişey olmuşmudur...çok korkuyorum Yarabbbi....İşallah bişey olmamıştır...

OP
B

breeze

Misafir
bi arkadaşım amwayin dispirötörlügünü yapıyor.bittikce ona getirtiyorum
loc yag çöz kadar yaglar üzerinde cok etkili degil
ben kızartma türlerini balknda yaptıgımdan dolaplarım cok yaglanmazz.
o nednele günlükk dolaplarımı loc ile siliyorum toz alır gibii
sadece ocagın üstündeki dolaba yag çöz döküyorum.

loc u ben heryere kullanıyorum.cok memnunum.ellerimi tahriş etmiyor ve güzel temizliyor
çamaşır suyunuda mutlaka kullanırım herşeyde.eldiven kullanmıyorum maalesef.eldivenle rahat yapamıyorum temizligi.
akşam yatmadan elime bepanthene sürüyorum sabah hiç bişisi kalmıyor

kız sana bayılıyorum...hiç üşenmiyorsun valla..erkek olsaydım kaçırmazdım kız senii:dertli::dertli::deli::deli:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Kızlar yeni gelebildim,sınavda görevliydim.geçmişe bir bakıyım...

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar selaaammm ben geldiimmmm

bi geçmişi okuyayım bakayım neler kaynattınız dünden beri benim diyet son gaz devam ama bugün gezmedeydim mamalar yedim ama yoğurtlu makarna vardı ondan yemedim vallah tadına bile bakmadım şimdide eve gidince karbonatalı suyumu içicem

OP
U

Umut Gemisi

Misafir

bi geçmişi okuyayım bakayım neler kaynattınız dünden beri benim diyet son gaz devam ama bugün gezmedeydim mamalar yedim ama yoğurtlu makarna vardı ondan yemedim vallah tadına bile bakmadım şimdide eve gidince karbonatalı suyumu içicem

hoşgeldin tatlımmmmmmmmmm ablan burnunu yer senin:)bekliyorum hadi gel sıkıldım kimse yok.

OP
E

_eZeL_

Misafir
slm kızlar iyiyim uyuyorum süreklı yenı uyandım annemdeyım bugun su gıbı akıntım vardı su geldı sanki ama akşam üzerı gelmedı

sizler nasılsınız problem yok umarım

kızlar benım bebek ultrasonda sol üst köşede şimdide dünki ultrasonda kalbinin seni çokk güzeldi eşim de bende çok duygulandıkk

minieteeek canımmm iyi olmana sevindim ve bebişininde kalbinin sesini duymuşsunuz onada sevindim Rabbim inşaAllah sağlıkla sıhatle büyümesini nasip etsin

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

Tatli kusum hafta sonu seni burada görmek ne güzel bende disardaydim yeni geldim bi bakinayim dedim kizima yemek yedireyim sonra tekrar görüsürüz....:cee

Tepki
50
herkese iyi hafta sonları arkadaşlar ..biz ailece kızımıza alıştık..eşim kızımıza bakıp benim böyle 1ooo tane kızım olsun diyo...bu da beni mutlu ediyo..ben eşim için illa erkek olsun diyodum onun da öyle problemi kalmadı sanırım...cici bebişe ciciler alıcağız bu hafta sonu yağmurlu olduğu için çıkmadık..önümüzdeki haftalara erteledik..kendinize iyi bakın..

OP
E

Elara

Misafir
kızlar nerde herkes yaaa...Boncuğuma okudum bende ...kızlar boncuk hiç girmiyormu nete yaa ..haberi olan var mı ...Allah yardımcısı olsunn..

ogünden sonra gelemedi sayfaya
dün gece faceden mesaj attımm.cok merak ediyoruz seni lütfen müsait oldugunda sayfaya ugra yazdımm

OP
E

Elara

Misafir
kızlar eşim işten cıkınca tel ettim,gelirken arnica bora süpürge al bana dedim:D
o da sagolsun almış.ben cok begendimmmm
sulu sistem süpürge almayı düşünenelre tavsiye ederim
kullanımı cok pratik hafif hemde fiyat olarak uygun bi makina
toz torbalı süpürge kullananlar evim temiz demeyinn :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar