OP
Elara
Misafir
- #11.261
bulaşık makinası ozondan zarar görmez mi? .
yok cnm niye zarar görsün.aksine borularda yag kir varsa onları siler götürür,makinanın içide yaglanmaz
bulaşık makinası ozondan zarar görmez mi? .
Bulaşık makinesine konan çamaşır suyu belli bir süre sonra makineyi aşındırıyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmem. Ben elera gibi yapmıyorum. Makinenin deterjanını koyduktan sonra makinenin kapağına birkaç damla çamaşır suyu damlatıyorum o kadar. O bile yetiyor.
kızlar ben bulaşıkları iyice akıtmama ragmen yinede önyıkamalı ve yüksek dereceye ayarlarım makinayıcnm benim bulaşık makinem 15 senelik ben hemen hemen her defasında çamaşır suyu koyarım tertemizz yıkıyo,ben makinayı çalıştırmadan önce koyuyorum iyi durulasın die ,hiçte makinamı aşındırmadı maşallah tertemiz makinam
herkese iyi hafta sonları arkadaşlar ..biz ailece kızımıza alıştık..eşim kızımıza bakıp benim böyle 1ooo tane kızım olsun diyo...bu da beni mutlu ediyo..ben eşim için illa erkek olsun diyodum onun da öyle problemi kalmadı sanırım...cici bebişe ciciler alıcağız bu hafta sonu yağmurlu olduğu için çıkmadık..önümüzdeki haftalara erteledik..kendinize iyi bakın..
hepinizi repledimmmmm............. Bi sürü bi sürü rep yolladım herkeseeee........-ciko
kız sana bayılıyorum...hiç üşenmiyorsun valla..erkek olsaydım kaçırmazdım kız senii:dertli::dertli::deli::deli:
kızlarrrr selammmmm..
bu hafta sohbet bendeydi perşembe toplanamadık..herkesin işi vardı..cumartesiye aldık..sabahtan beri ayaktayımm yeni gitii herkes...hiç oturmadım diyebilirim yaniii...bu arada burada saat 17:30sağ kasıgımda agrı hissediyorum...Allahım eger bebek varsa bişey olmuşmudur...çok korkuyorum Yarabbbi....İşallah bişey olmamıştır...
domestosta güzel oluyor yerlere.kokusuda daha güzell hemBen de eldiven kullanamam o yüzden sordum çamaşır suyunu çok az damlatırım kovaya. Ama lavabo ve wc ye boca ederim o ayrı. Evdekiler rahatsız olmuyorsa kullan tabi her yer hijyen olur ama ben çok kullanınca eşim rahatsız oluyor bana da kötü geliyor. Bebiş te zarar görmesin diye yerleri silemiyorum çamaşır suyuyla maalesef canım. Yalnız çok iyi anlatıyorsun valla gaza geldim inan.:fisfis:
Oh valla mis gibi temizlik kokuları geldi burnuma. Eline sağlık canım. Güle güle oturun.
Ben temizliğe akşam istiyordum başlamak ama mümkün olmadı dosya geçirdim internete geç yattım. Sabah ben de dolap içlerinden başladım fazlalıkları attım o kadar fazlalık çıkıyor her düzenlemede. Çalışma odasını düzenledim çekmeceleri halısı ufak onu yıkadım cam sildim balkonunu yıkadım o kadar. Bir de tülleri yıkanıyor. Toz almak kaldı. Eleracım ben oda oda genel temizlik yapıcam senin gibi. Çünkü görüntüde ev zaten temiz duruyorHer yere birden girişirsem çok dağıtırım bir daha toplayamam çocukla
Giysi dolabım düzenli ama elden geçirmem gerek yaz geldi mi bilemediğimden yazlık kışlık karışık duruyorYarın da kısmetse yatak odasına girişmem lazım. Böyle böyle her odayı elden geçireyim yaz gelmeden.
Ya kizlar nette o kadar güzel bebek resimleri varki Rabbim ne gzel yaratmis onlari suna bi baksanizla....
maşallahh bebeginekızlar benım bebek ultrasonda sol üst köşede şimdide dünki ultrasonda kalbinin seni çokk güzeldi eşim de bende çok duygulandıkk
Slmm kızlar ne habersiniz ben bugün doktora gittim plezanta biraz kaymış kenara doğru ama tam açmamış rahmin önünü daha dönme olasılığı büyükmüş bebişim 1.100gr olmuş herşey yolunda derbi maçını seyrettik gelsik ondada yüzümüz güldü ee daha ne olsun sizlerden ne haber iyi haberler vardır inş. geçmişi okumaya çalışıyorum ama sayfalar ilerlemiyor sizdede öylemi
gurbetcim kardeşin için okudum yasini...
kızlar boncuk için ne okunacak banada yazın okuyum....................:lilav:
iyikide saklanmışş ,yoksa bizz onun güzelligindenn mahrum kalcaktıkkFikiciler belli olmuş. Birşey kaçmaz benim içime. Sadece minik kızım kaçmıştı sessizce ve saklanmış orada bir süre
Tefriciyenin 1 haftada okunması şart mı? Ben de okumak istiyorum bir iş için daha doğrusu olmaması için ama 1 haftada zorlanırım. Bir de muhakkak 4444 defa okunması mı gerekir? Bilgisi olan yazsın lütfen.
kızlar eşim işten cıkınca tel ettim,gelirken arnica bora süpürge al bana dedim
o da sagolsun almış.ben cok begendimmmm
sulu sistem süpürge almayı düşünenelre tavsiye ederim
kullanımı cok pratik hafif hemde fiyat olarak uygun bi makina
toz torbalı süpürge kullananlar evim temiz demeyinn
https://www.hanimefendi.com/aileevl...-ailesinde-en-cok-kiminle-anlasiyorsunuz.html
kızlar bu linkteki topigi HASKENA actı.
lütfen secenekleri oylarmısınız.
cnm dini sohbetmi??,
inş yumun dölleniyordur onun sancısıdırr
sen adet gününe kadar kendini yormaa fazla
domestosta güzel oluyor yerlere.kokusuda daha güzell hem
iyikide saklanmışş ,yoksa bizz onun güzelligindenn mahrum kalcaktıkkmaşallahh kızına cok tatlı
ciddden kondomla korunurken mi hamiş kaldın sen?
1 hafta okuncak diye bi kural yok benim bildigim
4444 sayısı kilidi acan anahtar gibiymiş
o nedenle o sayıda okunması makbulmüşş
hayır canım şu güne kadar okunacak diye bişey yokk..günde en az 41 adet okunması gerekiyor...ben öyle biliyorum..günde 100 adet okumak arzu edilen şeye kavuşmanın yoludur der Kuran-ı Kerimde cnm..alışkanlık haline getirmek lazım aslında...
Yaa içim kötü oldu ne olur kötü bişey olmasınkızlar cok mutsuz ve üzgünümm:uzgun:
boncuga dün gecee mesat atmıştım faceden ve cvp yazmışş
kızlar cok mutsuz ve üzgünümm:uzgun:
boncuga dün gecee mesat atmıştım faceden ve cvp yazmışş