Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Bulaşık makinesine konan çamaşır suyu belli bir süre sonra makineyi aşındırıyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmem. Ben elera gibi yapmıyorum. Makinenin deterjanını koyduktan sonra makinenin kapağına birkaç damla çamaşır suyu damlatıyorum o kadar. O bile yetiyor.

cnm benim bulaşık makinem 15 senelik ben hemen hemen her defasında çamaşır suyu koyarım tertemizz yıkıyo,ben makinayı çalıştırmadan önce koyuyorum iyi durulasın die ,hiçte makinamı aşındırmadı maşallah tertemiz makinam
kızlar ben bulaşıkları iyice akıtmama ragmen yinede önyıkamalı ve yüksek dereceye ayarlarım makinayı
ilk etapta camaşır suyu koysam 10 dk sonra önyıkama suyuyla akıp gitcekk
o nedenle deterajanı alınca içine döküyorum makinanın.

OP
E

Elara

Misafir
herkese iyi hafta sonları arkadaşlar ..biz ailece kızımıza alıştık..eşim kızımıza bakıp benim böyle 1ooo tane kızım olsun diyo...bu da beni mutlu ediyo..ben eşim için illa erkek olsun diyodum onun da öyle problemi kalmadı sanırım...cici bebişe ciciler alıcağız bu hafta sonu yağmurlu olduğu için çıkmadık..önümüzdeki haftalara erteledik..kendinize iyi bakın..

ne güzel cnm Allah mutlulugunuzu daim etsin inş
kıızından kalan hiysiler varmı??
ben kaliteli ve yıpranmamış olanlarını ayırdım hep
özellikle cıtcıtlı badylerin hepisini saklıyorum

OP
E

Elara

Misafir
kızlarrrr selammmmm..

bu hafta sohbet bendeydi perşembe toplanamadık..herkesin işi vardı..cumartesiye aldık..sabahtan beri ayaktayımm yeni gitii herkes...hiç oturmadım diyebilirim yaniii...bu arada burada saat 17:30 :) sağ kasıgımda agrı hissediyorum...Allahım eger bebek varsa bişey olmuşmudur...çok korkuyorum Yarabbbi....İşallah bişey olmamıştır...

cnm dini sohbetmi??,
inş yumun dölleniyordur onun sancısıdırr
sen adet gününe kadar kendini yormaa fazla

Ben de eldiven kullanamam o yüzden sordum çamaşır suyunu çok az damlatırım kovaya. Ama lavabo ve wc ye boca ederim o ayrı. Evdekiler rahatsız olmuyorsa kullan tabi her yer hijyen olur ama ben çok kullanınca eşim rahatsız oluyor bana da kötü geliyor. Bebiş te zarar görmesin diye yerleri silemiyorum çamaşır suyuyla maalesef canım. Yalnız çok iyi anlatıyorsun valla gaza geldim inan.:fisfis:
domestosta güzel oluyor yerlere.kokusuda daha güzell hem

OP
E

Elara

Misafir
Oh valla mis gibi temizlik kokuları geldi burnuma. Eline sağlık canım. Güle güle oturun.
Ben temizliğe akşam istiyordum başlamak ama mümkün olmadı dosya geçirdim internete geç yattım. Sabah ben de dolap içlerinden başladım fazlalıkları attım o kadar fazlalık çıkıyor her düzenlemede. Çalışma odasını düzenledim çekmeceleri halısı ufak onu yıkadım cam sildim balkonunu yıkadım o kadar. Bir de tülleri yıkanıyor. Toz almak kaldı. Eleracım ben oda oda genel temizlik yapıcam senin gibi. Çünkü görüntüde ev zaten temiz duruyor:cokkomik: Her yere birden girişirsem çok dağıtırım bir daha toplayamam çocukla:cokkomik:
Giysi dolabım düzenli ama elden geçirmem gerek yaz geldi mi bilemediğimden yazlık kışlık karışık duruyor:) Yarın da kısmetse yatak odasına girişmem lazım. Böyle böyle her odayı elden geçireyim yaz gelmeden.

sagol cnm sanada kolay gelsinnn
oda oda yapmak hem yorucu olmuyor hemde evin dagılmıyor dedigin gibii
ben hep ölee yaprım
o nednele temizlik süremm 15-20 günü bulur

OP
E

Elara

Misafir
Ya kizlar nette o kadar güzel bebek resimleri varki Rabbim ne gzel yaratmis onlari suna bi baksanizla....
phocathumblbebekresim52as1.jpg

uyuyan bebek benim favori bebegim zatenn.ilk başta onu koymuştummm
cok şekerlerrr

OP
E

Elara

Misafir
kızlar benım bebek ultrasonda sol üst köşede şimdide dünki ultrasonda kalbinin seni çokk güzeldi eşim de bende çok duygulandıkk
maşallahh bebegine
sevindim sorun olmamasınaa

Slmm kızlar ne habersiniz ben bugün doktora gittim plezanta biraz kaymış kenara doğru ama tam açmamış rahmin önünü daha dönme olasılığı büyükmüş bebişim 1.100gr olmuş herşey yolunda derbi maçını seyrettik gelsik ondada yüzümüz güldü ee daha ne olsun sizlerden ne haber iyi haberler vardır inş. geçmişi okumaya çalışıyorum ama sayfalar ilerlemiyor sizdede öylemi

maşallahh paşayaaa
inşallah doguma kadarr tamamenn kayar plesantaa
dogum ücreti ne kadar o hastanede cnm?memnunsun sen dimi
akropol hastanesinide cok övüyorlar
ben hamile kalırsam oraya gitmeyi düşünüyorum

OP
E

Elara

Misafir
Fikiciler belli olmuş. Birşey kaçmaz benim içime. Sadece minik kızım kaçmıştı sessizce ve saklanmış orada bir süre:D
iyikide saklanmışş ,yoksa bizz onun güzelligindenn mahrum kalcaktıkk:D maşallahh kızına cok tatlı

ciddden kondomla korunurken mi hamiş kaldın sen?

Tefriciyenin 1 haftada okunması şart mı? Ben de okumak istiyorum bir iş için daha doğrusu olmaması için ama 1 haftada zorlanırım. Bir de muhakkak 4444 defa okunması mı gerekir? Bilgisi olan yazsın lütfen.

1 hafta okuncak diye bi kural yok benim bildigim
4444 sayısı kilidi acan anahtar gibiymiş
o nedenle o sayıda okunması makbulmüşş

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
kızlar eşim işten cıkınca tel ettim,gelirken arnica bora süpürge al bana dedim:D
o da sagolsun almış.ben cok begendimmmm
sulu sistem süpürge almayı düşünenelre tavsiye ederim
kullanımı cok pratik hafif hemde fiyat olarak uygun bi makina
toz torbalı süpürge kullananlar evim temiz demeyinn :)

Elera güle güle kullan sorması ayıp ne kadara aldınız:acep:? Hakikaten çok fark ediyor di mi?

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Kimsecikler yookk.. Elera yazdıkça kızlar gaza geldiniz değil mi temizliğe başladınız ben biliyomm:halay

OP
B

breeze

Misafir
cnm dini sohbetmi??,
inş yumun dölleniyordur onun sancısıdırr
sen adet gününe kadar kendini yormaa fazla

domestosta güzel oluyor yerlere.kokusuda daha güzell hem

evet cnm..yani yasin okuyoruz..dualar ediyoruz...biz gurbette napalım kendi çapımızda toplanıp dinimizi yaşamaya çalışıyoruz...çok güzel bir ark ortamımız var burada..
cnm yaa böyle iğne batar gibi oluyoo..neyse işlallah dediğin gibidir..
tamam cnm yormamaya çalışıcam kendimii..işallah hamileyimdir canım...kendimi çok inandırmamaya bakıyorum..sonra hayal kırıklığı olmasın diye..eşim kesin hamilesin ben hissediyorum diyoo:)
kızımın elini karnıma koydum dedimki cnm burada bebek var mı?
evet var annecim dedi..kız mı erkek mi dedim...erkek dedi...hep kız isterdi...çok şaşırdım...Allahım sağlıklı bir bebiş istiyorumm...

OP
B

breeze

Misafir
iyikide saklanmışş ,yoksa bizz onun güzelligindenn mahrum kalcaktıkk:D maşallahh kızına cok tatlı

ciddden kondomla korunurken mi hamiş kaldın sen?

1 hafta okuncak diye bi kural yok benim bildigim
4444 sayısı kilidi acan anahtar gibiymiş
o nedenle o sayıda okunması makbulmüşş

hayır canım şu güne kadar okunacak diye bişey yokk..günde en az 41 adet okunması gerekiyor...ben öyle biliyorum..günde 100 adet okumak arzu edilen şeye kavuşmanın yoludur der Kuran-ı Kerimde cnm..alışkanlık haline getirmek lazım aslında...

OP
E

Elara

Misafir
kızlar cok mutsuz ve üzgünümm:uzgun:
boncuga dün gecee mesat atmıştım faceden ve cvp yazmışş:(

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
hayır canım şu güne kadar okunacak diye bişey yokk..günde en az 41 adet okunması gerekiyor...ben öyle biliyorum..günde 100 adet okumak arzu edilen şeye kavuşmanın yoludur der Kuran-ı Kerimde cnm..alışkanlık haline getirmek lazım aslında...

Günlere bölüp ben de okumak istiyorum inşallah. Kuran-ı Kerim de "günde 100 adet okumak arzu edilen şeye kavuşmanın yoludur" gibi bir ayet var mı ya da bunu anlatan? Ben rastlamadım canım hangi ayet olduğu konusunda bilgilendirirsen sevinirim canım. Kendim için okumak istiyorum o yüzden bilgim olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar