Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Tefriciyenin 1 haftada okunması şart mı? Ben de okumak istiyorum bir iş için daha doğrusu olmaması için ama 1 haftada zorlanırım. Bir de muhakkak 4444 defa okunması mı gerekir? Bilgisi olan yazsın lütfen.

günaydın kızlar,nilaycım bir haftada okumak en efdal olanı cnm ama daha uzun sürede okuyanlarda var onun için merak edip sordum cnm

OP
M

minietek

Misafir
kız annemle sohbet edıyoduk dalmışım senın bu alınganlıgını napcazzzz

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
elara cnm nasılsın yumurtlamadan kac gun sonra regl olunuyodu cnm ya b ay kontrol edıyom kendımı

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Günaydin fistiklar nasilsiniz ay aksam gecmisi okuyayim dedim ana yine döktürmüssünüz bitiremeden uyudum simdide esime kizi biraz parka götür bende evi toparlayip makina yapayim dedim ama kendimi burada buldum .....:zuzu:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Günaydin fistiklar nasilsiniz ay aksam gecmisi okuyayim dedim ana yine döktürmüssünüz bitiremeden uyudum simdide esime kizi biraz parka götür bende evi toparlayip makina yapayim dedim ama kendimi burada buldum .....:zuzu:

heheh gunaydın cnm aynen benı anlattın kız sankım 2 de gelırım dedı buyuk kızımla gıttıler bende burdayım işlerı bıtırıpde gezmeye cıkıcaz guya ama hıc cnm ıstemıyo yurudum sabah cok yoruldum cok:(

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Canim ben daha spora baslayamadim bugün aksam yapacam benimde esim gelince bizde hava güzel biraz disari cikalim dedik ama benimde senin gibi hic canim istemiyor ....

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
haskenacım tmm cnm okudum mesajını sımdı aman bu dıyet benı salak ettı ıyıce özur cnm sordugum ıcın:)

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Elara sana bahsettigim bi kuzenimiz vardi ya 2 kizi vardi kocasi erkek cocuk istiyordu doktorda artik cocugun olmaz demisti hamismis kiz doktorun diplomasi süsmüs bi tarihleri vereyimmi bak bioritme d.t:24.01.1973 sat:10.02. fiki fiki tarihleri:24-26.02 adet döngüsü 26-27 gün kiz bu nasilsa olmaz artik diye kendi kendine karar almis yum günleri deneme yaptak icin ilk aydada tuturmus bunun adi mucizemi yoksa bilgisiz doktorun yanlis teshisi mi Rabbim insaAllah bir erkek evlad yazmistir kaderine....

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
haskenacım sn takvıye alıyomuydun bcm ya sormus olabılırım ama ınan aklımda yok su an

Okumussun ama ben yinede yazayim evet aliyorum canim ve bu ay insaAllah denemelere basliyom gerci ben anca simdi baslasam siz hamis kalana kadar tuturursam iyi yada belki kuzenin basina gelen mucize banada ugrar....

layds

Aktif Üye
Tepki
97
Slmm kızlar ne habersiniz ben bugün doktora gittim plezanta biraz kaymış kenara doğru ama tam açmamış rahmin önünü daha dönme olasılığı büyükmüş bebişim 1.100gr olmuş herşey yolunda derbi maçını seyrettik gelsik ondada yüzümüz güldü ee daha ne olsun sizlerden ne haber iyi haberler vardır inş. geçmişi okumaya çalışıyorum ama sayfalar ilerlemiyor sizdede öylemi

inşallah herşey sonuna kadar yolunda gitsin canım

minietekçim çok sevindim, çok güzel bir duygu allah herkese yaşatsın

elara cnm nasılsın yumurtlamadan kac gun sonra regl olunuyodu cnm ya b ay kontrol edıyom kendımı

canım bir yerde şöyle birşey okumuştum, paylaşmak istedim
yumurtlamdan sonra genelde 14 gün de oluyormuş, ancak bazı kadınlarda bu süre 12 güne kadarda düşebiliyormuş, 11 ve daha kısasında sorun var demekmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar