Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
slm kızlar nasılsınız valla ben bugun umutun gemısının dedıgı gıbı yumurtluyom:hihi::hihi:sag kasıgım cok agrıyo hemde yumurta akı kıvamında akıntım geldı demın aman yapsammı acaba bu gece hemde sag tarafım cok agrıyo:cokkomik::cokkomik:tobe tobeee

şişşşt sakın akıllı dur daha uygulayacağımız şeyler var analiz bile yapmadık ne yapcaz die

OP
A

asidemet

Misafir
cnm benim eşimde artık kaytarıyo ben hazırlayıp kupayı eline veriyorum yoksa içmiyo:hihi:tadı kötü biliyorum içmek zorundasın diyorum, napsınlar be güzelim 3 kızdan sonra böyle oluyolar itiraz etmiyolar emin ol 2. yada 3. olsa böyle yapmazdı

ay kızı olanlar istiyor oğlan bizlerde istiyoruz kız neyapacağız acep

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Bulaşık makinesine konan çamaşır suyu belli bir süre sonra makineyi aşındırıyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmem. Ben elera gibi yapmıyorum. Makinenin deterjanını koyduktan sonra makinenin kapağına birkaç damla çamaşır suyu damlatıyorum o kadar. O bile yetiyor.

Ne güzel canım kendi dağınıklığını toplasın yeter bana zaten başka bişey istemiyorum.

cnm benim bulaşık makinem 15 senelik ben hemen hemen her defasında çamaşır suyu koyarım tertemizz yıkıyo,ben makinayı çalıştırmadan önce koyuyorum iyi durulasın die ,hiçte makinamı aşındırmadı maşallah tertemiz makinam

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Kizlar cok kotuyumm:( dun lekelenmem gecede kanamam basladi resmen afedersiniz parca seklinde bisiler var kanamamda :( o kadar kotuyum ki tahmin bile edemezsiniz:( bebegim malesef beni terk etti gitti:( ne oldu neden oldu hic bilmiyoruz..
birden bire leke gelmeye sonrada kan gelmeye basladi iste..doktora tel actik..yrn da yanina gidicez..telde dusuk yaptigimi soyledi bana..
bence demekki kimyasal gebelikti bu sanirim..kan degerlerimide hic ogrenemdim..hep aklim orda kalmisti icime gelmisti zaten:(
gecen hafta cuma ogrenmistim hamileligimi, evde yaptigim testle ve hastanede teyit edilen idrar testiyle.beklenen tahmini adet tarihimdi gecen hafta cuma yani 11 mart..tahminimcede dollenmenin 14.gunuydu..bugunde 21.gunu kanama gelmis oldu..dun lekelenmeyi sayarsam 20.gun gelmis oldu..yani beklenen adetim gelmeyisi 7.gun du bugun..
kimyasal gebelikte ne kadar sure sonra adet kanamasi basliyor acaba bilgisi olan var mi?
doktora telde sordum acaba kimyasal olabilirmi diye..gormem lazim ve kesin bisey diyemeyiz kromozamal da olabilir diyor..
ne deyim kizlar varidr bir hayir..verende RAbbim,alanda...
en azindan artik sigortamizi baslattik..bu memlekette bu saglik islemlerinin ne kadar pahali oldugunu sigortaya ihtiyacin oldugunu kesinlikle anladik..ve 1 nisanda Allahin izniyle sigortamiz basliyor..dogumda oyle 20 bin 30 bin doarlar degilde ins 2 bin gibi bir miktarla herseyini yaptirabiliyosun..bundada var bir hayir..
bilgisi olan arkadaslar,kimyasal gebelik yasayan arkadaslar ne olur yardimci olun..tecrubelerinizi bilgilerinizi yazarsaniz cok sevinirim..dualarinizi beklerim..kendimi cok kotu hissediyorum:(
ne zaman denemelere baslayabiliriz tekrar simdi ne yapicam..tekrar elimden geldigince alkali beslenmeye nasil calisicam bakalim..

cnm çok geçmiş olsun ,kakule mimozada kimyasal gebelik yaşadılar ,inş en yakın zamanda hamile kalırsın cnm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Anladim canim..sagol bilgiler icin..
elimde degil suan elara cnm ya..cok uzuldum..ilk gebeligim diye o kadar mutluydum ki 1 haftadir:( gecen hafta bugun ogrendim mutlu haberi 1 hafta sonra ayni bugun aci haberi:(
Kakule icin cok sevindim..ins sag salim kucagina alir..cokta umutlandim..
acaba onun ne zaman baslamis reglii..yani bnm normalde 11 martta regl olmam gerekiyordu..tam 7 gun kaymis oldu..
bide canim ben bunu adet kanamasi gibi mi algilicam..yrn onuda doktora sormayi dusunuyorum..yani benimde kakule gibi bu ay yine deneme sansim varmi acaba..bunu adet sayarsak bittikten sonra yumurtlamami takip etmelimiyim o zaman?

cnm benimde aynı senin gibi olmuştu ilk bebeğimde hamile olduğumu öğrendikten 10 gün sonra kanamam oldu dr sakat olacak çocuklar böyle elenir demişti,biz 3 ay korunduk dr öyle dedi bıraktığımın 3. ayında hamle kaldım üzülme cnm inş en yakın zamanda hamile kalırsın bebeğini kucaağına alırsın

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
mimoza sen oğluş istemiyomuydun kızzz solda olunca kız diyorlarya birde sanada sorayım ilişkiden sonra kalkmadınmı sol tarafınamı yattın

canım sağ sol olayına pek takılmam.önemli olan zamanlama..dümdüz yastık koydum yarım saat kadar yattım...gündüz olduğu için uzunca süre yatamadım.kısmettttttttt

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
çünkü kkda kadın sadece sol yumurtalığından hamiş kalmış.oğlu olmuş.okudum...:sila:tek yumurtalığından yani

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
tefriciyeyi bir haftadamı okudu acaba çok zorlanacağız bir haftada ama değecek inş

Tefriciyenin 1 haftada okunması şart mı? Ben de okumak istiyorum bir iş için daha doğrusu olmaması için ama 1 haftada zorlanırım. Bir de muhakkak 4444 defa okunması mı gerekir? Bilgisi olan yazsın lütfen.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Tefriciyenin 1 haftada okunması şart mı? Ben de okumak istiyorum bir iş için daha doğrusu olmaması için ama 1 haftada zorlanırım. Bir de muhakkak 4444 defa okunması mı gerekir? Bilgisi olan yazsın lütfen.

Canım 1 hafta olayını bilmiyorum ama 4444 okunması gerekir diye biliyorum ne eksik ne fazla...

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
ama dikkatini çekeyim onun sağ yumartalığı çalışmıyordu ben öyle biliyorum daha öncede soldan kızı olmuştu

demetcim aynı kişimi bilmiyorum ama sağ yumurtalığı alınmıştı kadının.sonra tek yumurtalıkla oğlu oldu.ama başka bebesi varmıydı orasını bilmiyorum.sonuçta soldan oğlan olmaz tezi doğru değil o sebepten yazdım.yoksa sağ yumurtalıktan kızı olan daha çok bildiğim var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar