Elera, amway ürünleri marketlerde satılmıyor diye biliyorum sen nerden alıyorsun? Bir de yağçöz den daha mı etkili? Yerlere de çamaşır suyuyla birlikte kullandığını söylemişsin eldivenle mi siliyorsun elleri çok kızartıyor çamaşır suyu.
ben sana veririm birazdannn ,denedimm olmadıı.
kac gündür cok hırpaladın kendini tşk etcem diyee
Günaydin fistiklar nasilsiniz ..............
Gurbet canim kardesin nasil oldu Rabbim sifasini versin....
Evet kizlar bekliyorum tesekkürleri............:ayk:
cnm ben hatmedınce duasında hepınızın adını sölerım ıns ...ewet cnm okuyalım ınan demın kuranıkerımı okurken geldı aklıma tefrıcıyeyıde okuyayım hatta sleyım sıze dıyede bıtınce geldım hemen yazdım ay ben gece namazına kalkamıyom ama ıns onada baslayacam seher vaktı edılen dua gerıcevrılmezmıs cunku rabbbım sen emeklerımızı bos cıkarmassın ısteyın vereyım dıyen sensın mevlam bızde canı gonulden askla sevkle ıstıyoruz sende ver rabbım oglanlarımızı aminnnn.....
renginnn canım pc nin başındamısın yaa
boncuk için okuncak dualar ne durumda bende okucam inşallah bugün ve yarın, geçmişi okumaya çok fırsatım yok şu an annemler bizde
bu arada nisan'ın kızı, fionanın oğlu oluyormuş ikisi de sağlıkla alsın kucağına inşallah, iki cinsiyetinde ayrı ayrı güzel tarafı var bence
hayırlı evlat olsunlar inşallah
rengin slm canım bugün giremedim hiç kimsede yok
geçmişi okuyim
cnm daha eksik çok ya sen oku https://www.hanimefendi.com/acisiyl...uzun-dualarimiza-ihtiyaci-var.html#post542118 adres bu cnm
mutlu elif okumuştu tefriciyeyii
cnm ben hatmedınce duasında hepınızın adını sölerım ıns ...ewet cnm okuyalım ınan demın kuranıkerımı okurken geldı aklıma tefrıcıyeyıde okuyayım hatta sleyım sıze dıyede bıtınce geldım hemen yazdım ay ben gece namazına kalkamıyom ama ıns onada baslayacam seher vaktı edılen dua gerıcevrılmezmıs cunku rabbbım sen emeklerımızı bos cıkarmassın ısteyın vereyım dıyen sensın mevlam bızde canı gonulden askla sevkle ıstıyoruz sende ver rabbım oglanlarımızı aminnnn.....
rengın kesın gezmede kız bcm dıyet yapıyon nutma otur evde zaralı olanları yeme sakın:acep:
evet kurusu kız tazesi olmaz daha
karbonatalı suda içmeye başladım akşam bir bardak suyun içinde bir tatlı kaşığı karbonatayı iyice eritiyorum sonra yarım limon sıkıyorum içine yavaş yavaş söküyorum üzerinden köpüğünü atıyorum sonra hemen içiyorum kolayca içiliyor öyle
geçen nette baktım sporcularda birbirine karbonatlı suyu tavsiye ediyolar kızlar vücudu alkali yapıyomuş
benim kocada alışgın olmadıgı şeyleri yiyip içmeyi sevmezzzz, o konuda cok mıy mıyy
şuan ne gerekiyorsa yaparım diyor ama sanmıyorum keciboynuuz suyunu ve karbonatı istiyerek içeceginii
eminim her içişinde benii sinir etcekkk
amaa istedigi kadarr zırlasınn mecburee içecekkky:
renginle bernilin kocaları itirazsın içiyorlarmış baksana .bulmuşlar kuzu gibi kocalarıı maşallahhh
gerci meltemde gecenlerde 2 litre yapmış keci boynuzunu biz içir desekk adama içircektii hepsinii
canakkela sehıtlerının anısına rabbım onların sefaatları nasıp etsın kızlar hepımız 3 ıhlas bı fatıha okuyup yollayalım sehıtlerımıze....
Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor!
Bir hilal uğruna yâ Rab, ne güneşler batıyor!
Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker,
Gökten ecdat inerek öpse o pak alnı, değer,
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhîdi,
...Bedr'in aslanları ancak bu kadar şanlı idi,
Ey şehit oğlu şehit! İsteme benden makber,
Sana ağuşunu açmış, duruyor Peygamber.....
şehitlerimizi saygıyla anıyoruz...