Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Elera, amway ürünleri marketlerde satılmıyor diye biliyorum sen nerden alıyorsun? Bir de yağçöz den daha mı etkili? Yerlere de çamaşır suyuyla birlikte kullandığını söylemişsin eldivenle mi siliyorsun elleri çok kızartıyor çamaşır suyu.

layds

Aktif Üye
Tepki
97
renginnn canım pc nin başındamısın yaa
boncuk için okuncak dualar ne durumda bende okucam inşallah bugün ve yarın, geçmişi okumaya çok fırsatım yok şu an annemler bizde

bu arada nisan'ın kızı, fionanın oğlu oluyormuş ikisi de sağlıkla alsın kucağına inşallah, iki cinsiyetinde ayrı ayrı güzel tarafı var bence
hayırlı evlat olsunlar inşallah

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm ben hatmedınce duasında hepınızın adını sölerım ıns ...ewet cnm okuyalım ınan demın kuranıkerımı okurken geldı aklıma tefrıcıyeyıde okuyayım hatta sleyım sıze dıyede bıtınce geldım hemen yazdım ay ben gece namazına kalkamıyom ama ıns onada baslayacam seher vaktı edılen dua gerıcevrılmezmıs cunku rabbbım sen emeklerımızı bos cıkarmassın ısteyın vereyım dıyen sensın mevlam bızde canı gonulden askla sevkle ıstıyoruz sende ver rabbım oglanlarımızı aminnnn.....

cnm bende 300 yasine başladım inş,tefriciyeyi bende okucam inş,inş teheccüd namazınada başlıcam,rabbim dualarımızı boş çevirmesin

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
renginnn canım pc nin başındamısın yaa
boncuk için okuncak dualar ne durumda bende okucam inşallah bugün ve yarın, geçmişi okumaya çok fırsatım yok şu an annemler bizde

bu arada nisan'ın kızı, fionanın oğlu oluyormuş ikisi de sağlıkla alsın kucağına inşallah, iki cinsiyetinde ayrı ayrı güzel tarafı var bence
hayırlı evlat olsunlar inşallah

cnm daha eksik çok ya sen oku https://www.hanimefendi.com/acisiyl...uzun-dualarimiza-ihtiyaci-var.html#post542118 adres bu cnm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm ben hatmedınce duasında hepınızın adını sölerım ıns ...ewet cnm okuyalım ınan demın kuranıkerımı okurken geldı aklıma tefrıcıyeyıde okuyayım hatta sleyım sıze dıyede bıtınce geldım hemen yazdım ay ben gece namazına kalkamıyom ama ıns onada baslayacam seher vaktı edılen dua gerıcevrılmezmıs cunku rabbbım sen emeklerımızı bos cıkarmassın ısteyın vereyım dıyen sensın mevlam bızde canı gonulden askla sevkle ıstıyoruz sende ver rabbım oglanlarımızı aminnnn.....

allah razı olsun cnm ,inş inş inş

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
evet kurusu kız tazesi olmaz daha

karbonatalı suda içmeye başladım akşam bir bardak suyun içinde bir tatlı kaşığı karbonatayı iyice eritiyorum sonra yarım limon sıkıyorum içine yavaş yavaş söküyorum üzerinden köpüğünü atıyorum sonra hemen içiyorum kolayca içiliyor öyle

geçen nette baktım sporcularda birbirine karbonatlı suyu tavsiye ediyolar kızlar vücudu alkali yapıyomuş

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
slm kızlar nasılsınız valla ben bugun umutun gemısının dedıgı gıbı yumurtluyom:hihi::hihi:sag kasıgım cok agrıyo hemde yumurta akı kıvamında akıntım geldı demın aman yapsammı acaba bu gece hemde sag tarafım cok agrıyo:cokkomik::cokkomik:tobe tobeee

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
benim kocada alışgın olmadıgı şeyleri yiyip içmeyi sevmezzzz, o konuda cok mıy mıyy
şuan ne gerekiyorsa yaparım diyor ama sanmıyorum keciboynuuz suyunu ve karbonatı istiyerek içeceginii
eminim her içişinde benii sinir etcekkk
amaa istedigi kadarr zırlasınn mecburee içecekk :eek:ky:
renginle bernilin kocaları itirazsın içiyorlarmış baksana .bulmuşlar kuzu gibi kocalarıı maşallahhh
gerci meltemde gecenlerde 2 litre yapmış keci boynuzunu biz içir desekk adama içircektii hepsinii :hihi:

cnm benim eşimde artık kaytarıyo ben hazırlayıp kupayı eline veriyorum yoksa içmiyo:hihi:tadı kötü biliyorum içmek zorundasın diyorum, napsınlar be güzelim 3 kızdan sonra böyle oluyolar itiraz etmiyolar emin ol 2. yada 3. olsa böyle yapmazdı

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
canakkela sehıtlerının anısına rabbım onların sefaatları nasıp etsın kızlar hepımız 3 ıhlas bı fatıha okuyup yollayalım sehıtlerımıze....

Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor!
Bir hilal uğruna yâ Rab, ne güneşler batıyor!
Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker,
Gökten ecdat inerek öpse o pak alnı, değer,
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhîdi,
...Bedr'in aslanları ancak bu kadar şanlı idi,
Ey şehit oğlu şehit! İsteme benden makber,
Sana ağuşunu açmış, duruyor Peygamber.....
şehitlerimizi saygıyla anıyoruz...

allah razı olsun cnm şehitlerimize duaya vesile olsun

OP
C

ceylanım

Misafir
Neyse kızlar iyi akşamlar sohbetinizi böldüğüm için kusura bakmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar