Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Katıldığına çok memnum oldum valla:)....
İnsanlar dışarıdan geldiklerinde ellerini yıkamalı dışardakilerde çocuklara el sürmemeli. Kaşla göz arası farkına bile varamadan elliyorlar. Pis elliler...
Hele bazı kendi bilmezler varki onlara sinir oluyorum. Bugün bir yerdeydim ay bırak çocuğu dolaşsın diyor. Dedim bırakayımda burayı darmadağın yapsın. Ortada kırıp dökülecek o kadar çok şey varki tahmin edin yani. Sen yapma dersin yapmaz diyor. Dediği çocukta daha 1 yaşında... Birde ben avukatım diyor bende belli diyecektimde vazgeçtim:)... Bu insanların herşeye karışmaları burunlarını sokmalarına sinir oluyorum...

1 yaşındaki cocuk yapma etme demeden anlamaz.en meraklı oldugu dönemidirrr
cocugu ortalıga salıp rahatca oturan kadınlara uyuz olurum benn
evime gelenn arkadaşlarım böle yaptıgında hemenn laf sokarımm
onlarda anlarda hemen alırlar cocuklarını yanlarınaa
gecen hafta eltim egldi 3,5 yaşında kızı var eline verdi keki kız dolana dolana kek yiyor heryere döktüü
bende sinirlendimm annen yemek yemeyi bölemi ögretti sanaa cok ayıp dedimm:D
eltim ve kocası bozuldularr bayaa.cokta tınn
ben onalar gittigimde sofra bezini serer öle yedirirm kızımaa
ayakta yemek istediginde istersee aglamaktan bayılsın asla vermem eline yinede

OP
E

_eZeL_

Misafir
:hihi: belki zili yok tokmaklıdır kapısı
gızz kendile beni bir mi tutuyon
4 yaş var bizim umutlşa aramızdaa
senle arasında 9 yaş var galiba
sen 86 dogumlusun dimi

ya olsun akıl yaşta değil baştadır ne var yani :D bak umutta siz benim arkadaşımsınız diyor :cikolata:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
:hihi: belki zili yok tokmaklıdır kapısı
gızz kendile beni bir mi tutuyon
4 yaş var bizim umutlşa aramızdaa
senle arasında 9 yaş var galiba
sen 86 dogumlusun dimi

kız yaşım çıkacak ortaya bu arada :hihi::hihi:
görümcemin gelini benden 8 yaş küçük
öncedende kızı tanıyodum hep ..... abla derdi bana
evlendi kız büyüdü galiba aramızdaki yaşda yok oldu ismimle hitap etmeye başladı bana :hihi:
ben o tarz şeylere takılmamda çok tuhafıma gidiyor hala eşimede adıyla hitap ediyor :cikolata:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
eğer ikinci bebeğim olursa ne bulursam verecem ağzına :)
ben kızımda drların dediklerini harfiyen yaptım sonuç iştahsız hiç bişey yemeyen bebek 9 yaşındaki kızımı hala elimle yediriyorum çünkü yemiyor yemiyor yemeklerdende sadece 1 tabak oda işine ne gelirse

2. bebek yandı yani :)

benimki de eliyle vermek isteyene başını çeviriyor.kaşıkla güğzel yiyor maşallah.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
gecen hafta eltim egldi 3,5 yaşında kızı var eline verdi keki kız dolana dolana kek yiyor heryere döktüü
Şekerim bende sinir olurum ve bu dediklerin benim içinde aynıdır. Ben kendi evimde yapabilirim ancak başkasının evinde asla. Ben bozamam ama. Kırmak istemem canım.
Dediğim gibi ben evde hiçbirşeyden mahrum kalmasın diye ellerine veririm yesinler diye. Akılları erdikçe bazı şeyleri oturturum diye düşünüyorum. Özellikle miniği eline birşey verip oturtamıyorsun. Kanları kaynıyor.
Bende evimde elime birşey alıp dolaşarak yiyorum. Ben dökmüyorum ama ne yapayım canım öyle istiyor. İşte bu yüzden onları iyi anlıyorum:)

OP
U

Umut Gemisi

Misafir

Aynen katılıyorum,eğer çocuğunla gideceksen çocuğunla ilgileneceksin,ya da gitmeyeceksin.Umursamaz kadınlara ben de yüzümü eğerek tavır koyyorum,kırılan kırılsın,herkes adabını bilmeli çocuğunu da ona göre eğitmeli...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Canım sen normalde çocuğu doyururken ellerini yıkamıyormusun öncesinde. O kadar takıntı yapma, çocuğu bu kadar kollama geleceği için arkadaşım. Başkasının elinden emin olmadığın sürece verdirme tabi. Bu arada sen yemeklerinden peynirden zeytin yani kısaca ne yiyorsan bebeğine onu tattır. Hatta sizinle beraber normal kahvaltı yaptır. İsole etmemek gerekir bence...

1 yaşına girsin normal kahvaltılardan vereceğim aar azartadını alsın tabi ama kendim bile elimle vermiyorum ya huylanıyorum.ama sanırım balık türevlerini elle vermek zorundayım.ellerimi sürekli yıkarım hatta takıntılıyım bu konuda.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Aynen katılıyorum,eğer çocuğunla gideceksen çocuğunla ilgileneceksin,ya da gitmeyeceksin.Umursamaz kadınlara ben de yüzümü eğerek tavır koyyorum,kırılan kırılsın,herkes adabını bilmeli çocuğunu da ona göre eğitmeli...

Peki ben sana hiç uğramayayım, belki ikisine birden mukayet olamam :zopa:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

ya kızlar valla ben hiç bişey yapamıyorum bu konularda
hiç bişey diyemem içimden kızarım ama :cikolata:

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Teletubby bebeğine çorba içine ya da kahvaltıda devam sütünün içine ekmekiçi ufalayıp yediriyor musun? Doktorum bu ay vermeye başla dedi vermedim,dişleri yok ya boğüazına felan takılmaz dimi? Ay ben ne pimpirik kadın ım ya...

Canım ben ek gıdaya başlayalı beri hiçbir şeyi ezmedim ki pütürlüye alışsın. Bence sen geç bile kalmışsın ben 6-7 aylıktan kızımın eline ekmek veriyordum yiyordu. Dişsiz dişsiz kemire kemire emerek çok güzel yiyorlar:cikolata: Bir de kahvaltısına ekmek içi ufalayıp yediriyordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar