Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Evet canim ben ona iyi oldugumuzu ve baska yerde yazistigimizi yazdim nasil oldugunu sordum oda bana özelden bu msj yazmis .......

onunda cok umrundayız ya sende acıklama yapmışın
kadın sayfaya yazmak için gitmemizi bekliyormuştuu,hatta sayfayı tekrar canlandırmak için amigoluk yaptı ama foss cıktı tabi
işim olmaz....

OP
A

asidemet

Misafir
eloşşş hrkeze veriyom ama sana gelince olmuyor öfffffffff:böö::böö::böö:bende ezel gibi yazmışım yanlız çaktırma veriyom filennn

OP
E

Elara

Misafir
kızım dün gec yattıı ve daha yeni uyandııı hanımefendi :) gölzer şişmiş uymaktan :D maşallah diyim
bişiler yedircemm kızıma.ara ara bakarım buraya

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
haskena ben sana rep verdim 333 den 369 a cıktı repin
36 puan verebildim sadece
profilime tıklaa
sayfanın aşagısına dogru tecrübe puanları kısmı var
orda sana kim rep vermiş ne mesaj ayzmış görebilriisn

Canim tesekkür ederim nasil verildigini söyle bende sana vereyim sadece tesekkür etmek yeterli mi?

amaninnn herkes rep doguruyorrrrrr:eek:ky::eek:ky::kayris:

Dogru kiz oglanlari biraktik rep dogurmaya basladik önce repler sonra gelsin sehzadeler......:huhuu:

kız seni repledim haberin olsun:ayk::ayk::ayk::ayk::ayk:

Tesekkür ederim..................:sirin:

kuru kuru tşk kabul etmiyorumm.rep verdgim tabagı boş göndermee:eek:ky:

Canim ben sana
3050530505_c9d2e0ec07_b.jpg

bunu gönderiyorum.................

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
onunda cok umrundayız ya sende acıklama yapmışın
kadın sayfaya yazmak için gitmemizi bekliyormuştuu,hatta sayfayı tekrar canlandırmak için amigoluk yaptı ama foss cıktı tabi
işim olmaz....

A ben kacirmisim simdi baktim ama yine göremedim onun icin mi nankör dedin ben yokken olmus demekki bunlar neyse bosver helalik istedi en cok senin hakkin gectigi icin sen bilirsin.....

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
gel beraber başlayalım cnm motive ederiz birbirimizi benimde ne zaman tutacağı belli değil belkide erken başlamak daha iyi olur bizim için
tmm cnm yetısırım sana rabbım ıns bu cuma hurmetıne bos cevırmez emeklerımızı

sağol cnm ,bende sana verecem inş becerebilirsem
kızlar banada verın gerı kalmayayım:hihi::hihi:

sende bahar temizligine başlaa.15-20 günde anca biter benim
ondan sonra takviye ve diete başşlıcam.3 ay yapcam dieti sonra ne zaman bio denk gelirse deneme yapcamm
ewet cnm aynen bende yapcam sonra gelsın dıyet ve oglanlarımız ınsss

bugün bizim gelin bebeginin cinsiyetini ögrencekk
merakla bekliyorum
ay bende cok merak edıyom hadı ıns gonullerınden ne gecıyosa o olsun ıns saglıkla
Gecmisteyim gelecem.............:panter:
gecmıs bıtmez haskenacım bende abdest alıp kuran okumaya gdıyom kızlar hatme basladım ıns hamıs kalana kadar bıtırecem

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
selam kızlar,
ne var ne yokk, bi reptir gidiyo,ama ben rep veremiyorum herkese,başkalarına da rep verin diye uyarı çıkıyo elara ve bernilde çıktı..

kızlar yatak almayı düşünüyorum, memnun olanlar markasını modelini yazarsa sevinirim..
oğlumn yatağını da değiştiricem,büyüyen yatağı açtık ama bebek yatağı var hala,büyük almadık daha,kısmet olursa ona da alıcam

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
kızlar maşallah sabahtan itibaren bayağı yazmışsınız geçmiş geçmiş olmaktan çıkmış artık :hihi:

nasılsısnız ???

Elara görüşemiyoruz arttık canım ya
bi işi beceremiyorum diye uzaklaştırılma cezası aldım firmadan :hihi::hihi:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
eylulde ıns ozaman hepımız hamıleyz sehzadelerımıze rengın elara sen ozaman desene ezelın cınsıyetı pıpısı gorulur ınss ozamana denk senınde ıns olmassa bızle kalırsın cnm ıns

kız bernil beni de unutma canım,eylül ayı bioritme çok uygun elaracım aktı,ben de eylülde başlıyabilirim çalışmalara,topluca hamiş oluruz:1:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
siz yine kalıyomuşsunuz ben hala burdaymışım ay ne gülerim :hihi:
Elaradan öğrendiklerimi burdaki kızlara anlatrım bende :hihi::hihi:

Elaranın tahtına göz diktin yaniiiiiiiiiii hııııııııııııııııııııı nşiyetin ortaya çıktı,seni seniiiiiiiiiii.bak görüyor musun elara? Rakibini gör bak ne yere bakan yürek yakanmış::1:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
umutcum bana da anlatırmısın..:1: ben acemiyim de kız diyetinde neler var .. bilen varsa bana yardımcı olurmu.. bir de günde 3 defa folibol alıyorum... başka ne yiyebilirim..:iyyyy:

opsssssssssss yavaş kız uğur daha umut tahtı devralmadı,şimdi krealiçemiz elara,ondan bilgi alıyorsun...Umutu şişrme şimdi tepemize çıkar hiç çekilmez hıııııııııııııııhhhhhhhhhhhhh:dertli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar