Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
tıklıyorum diyorki ;

Bu Elara mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka üylerinde mesajlarını değerlendirmeniz gerekir.

işte böyle yazıyor valalh

OP
E

Elara

Misafir
benim mesajlarıma tşk edip degerlendirgin için tekrar rep veremiyorsun sanırımm
tşk butonuna basma bi süre bakalım yine aynımı olcakk

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
Allah'ım bu mübarek Cuma gününde ellerimizi açıp senden tüm günahlarımız için af diliyoruz,bizleri affet Allah'ım.Tövbelerimizi kabul eyle.Sen her şeye gücü yetensin,yalnız sana sığınır,yalnız senden yardım isteriz,bizleri tüm kötülüklerden,şerli insanların şerlerinden,şeytanın şerinden ve vesvesesinden koru.Allah'ım bizi nefsimize uymaktan da koru.Dualarımızı kabul eyle Rabbim.Amîn..

OP
E

Elara

Misafir
Gördümmm çok güzeldi... Yazdım ama okuyamadın herhalde o gün selamı var size ellerinizden öpüyor bol bol dua etsinler bana anneme kavuşayım sağ salim diye dedi.... Çok keyifsizim bugün anlatamam yaş gözümün ucunda duruyor.

kacırdım ozaman cnm.
hayırdırr niye keyfin yokk dicem ama hamilelikte oto moka aglandıgından sende bulmuşundur bi ott :hihi:

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
Allah razı olsun gurbetcim aminnnnnn
kardeşin nasıl oldu????
bugun saat 4 de yola cikicam tren le basel e gidicem sormayin yaa sinirselmis kriz gecirmis durup dururken gidince ayrintilariyla ögrenicem dua eden herkese yasin okuyan herkese sonsuz tesekkurler Allah raz i olsun hepinizden iki gun girmeyebilrim kalicam hafta sonu insAllah

OP
E

_eZeL_

Misafir
Allah'ım bu mübarek Cuma gününde ellerimizi açıp senden tüm günahlarımız için af diliyoruz,bizleri affet Allah'ım.Tövbelerimizi kabul eyle.Sen her şeye gücü yetensin,yalnız sana sığınır,yalnız senden yardım isteriz,bizleri tüm kötülüklerden,şerli insanların şerlerinden,şeytanın şerinden ve vesvesesinden koru.Allah'ım bizi nefsimize uymaktan da koru.Dualarımızı kabul eyle Rabbim.Amîn..

amin gurbet hoşgeldin Rabbim tez zamanda şifa versin inşaAllah

OP
A

asidemet

Misafir
sen yazsana bilgilerni ekleyim ilk sayfaayaa
sat
adet döngün
ilişki günlerin
beklenen regli

dur kııızzz bir kez daha gireceğim gerdeğe ama yinede ekle şimdiden
son sat 8 mart
ilişki günleri 7 mart-16-17 yi 18e bağlayan gece ya saat 12den sonra oldu gel bunu 18 mart yapalım:cee:cee:cee
birde 19 mart
beklenen regli 5-6-nisan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar