Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
ihlasınki çok pahalı ama çok süperler onunla süpürdükten sonra evde 1 hafta toz olmuyor sehpaların vs.. üstünde o derece yani

annem 1 ay önce aldı ondan.cleanmax dimi ismi
cok pahalı yaw.1800 e aldılar.ben veremem okadar parayı bi süpürgeyee.
bide cok agırr denedim bi kez.süpürürken bile zorlandımm
sen onumu kullanıyorsun?

OP
A

asidemet

Misafir
yaaa ben şimdi çayda içiyorum kahvede tabii sütte şimdi çay yüzünden kız dietim boşamı gidiyor:eek:ys::eek:ys::eek:ys::eek:ys:öfffff bugünlerde zaten salak saalakk dolaşır oldum karıştırdım herşeyi birbirine öfffff ben mağdurum yaaa:eek:ys::eek:ys::eek:ys::eek:ys::eek:ys::iyyyy::iyyyy::iyyyy::iyyyy:

OP
E

_eZeL_

Misafir
annem 1 ay önce aldı ondan.cleanmax dimi ismi
cok pahalı yaw.1800 e aldılar.ben veremem okadar parayı bi süpürgeyee.
bide cok agırr denedim bi kez.süpürürken bile zorlandımm
sen onumu kullanıyorsun?

evet Elara ondan bahsediyorum
yok ben kullanmıyorum bende veremem o kadar para ablam kullanıyor halıyı dövme özelliği falanda var halıları acayip kabartıyor ya koltukları falan dövüyor

OP
E

Elara

Misafir
anammm küller başıma müdür beni bu sitede yakalasında gör o zaman -kizgin... arada girebiliyorum..
zaten odada 6 kişiyiz yalnız ben bayan :deli:

ay seni duyanda özel sektörde calışıyon sanır,
memursunn ayoll ne iş yapıyonuz sankiii,burda lak lak etmesen oda arkadaşınla lak yapıyorsunuzdurr :hihi:
memurları banamı anlatıyorsun

OP
E

Elara

Misafir
yaaa ben şimdi çayda içiyorum kahvede tabii sütte şimdi çay yüzünden kız dietim boşamı gidiyor:eek:ys::eek:ys::eek:ys::eek:ys:öfffff bugünlerde zaten salak saalakk dolaşır oldum karıştırdım herşeyi birbirine öfffff ben mağdurum yaaa:eek:ys::eek:ys::eek:ys::eek:ys::eek:ys::iyyyy::iyyyy::iyyyy::iyyyy:

niye boşa gitsin yaa
cayda içebilriisn sütteeee
kızların bahsettigi cay yeşil cay cnmm
yada normal caya stevia diye bi tatlandırıcı var onu atıyorlar alkali oluyor

OP
E

Elara

Misafir
elara bu tatlandırısı stevılamıydı neydı eczanede varmı
evet vardırrr cnm

evet Elara ondan bahsediyorum
yok ben kullanmıyorum bende veremem o kadar para ablam kullanıyor halıyı dövme özelliği falanda var halıları acayip kabartıyor ya koltukları falan dövüyor

arnica turbonun fiyatı kargoyla birlikte 200 liraya geliyor.kulananlarda memnunturbo fırcası varmış oda halıları dövüp kapartıyormuşş
tek eksigi halı ve koltuk yıkamıyorr
ama benim işime yarıcak kısmı zatenn ev süpürmesii
arnica alcam sanırımm.fiyatı uygun hemde kullananlar memnunn

OP
E

_eZeL_

Misafir
evet vardırrr cnm

arnica turbonun fiyatı kargoyla birlikte 200 liraya geliyor.kulananlarda memnunturbo fırcası varmış oda halıları dövüp kapartıyormuşş
tek eksigi halı ve koltuk yıkamıyorr
ama benim işime yarıcak kısmı zatenn ev süpürmesii
arnica alcam sanırımm.fiyatı uygun hemde kullananlar memnunn

fiyatı uygun ama bilgim yok o markayla ilgili inşaAllah iyi çıkar şikayetim vara falan var şikayet varmı onunla ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar