OP
Elara
Misafir
- #10.761
benim içime doğuyor onların kızı olacak
valla tüm yöntemler kızı gösteriyor
kesede sagda
bio kız
çin kız
yumdan 2 gün ve yum günü ilişki
sadeec rus takvimi erkek diyorr
merak ediyorum sonucuu
benim içime doğuyor onların kızı olacak
Elara tıklıyorum ama hata gibi bişey veriyor
günaydın hoşgeldinn cnm
gittinmi kızını görmeye
valla tüm yöntemler kızı gösteriyor
kesede sagda
bio kız
çin kız
yumdan 2 gün ve yum günü ilişki
sadeec rus takvimi erkek diyorr
merak ediyorum sonucuu
Gördümmm çok güzeldi... Yazdım ama okuyamadın herhalde o gün selamı var size ellerinizden öpüyor bol bol dua etsinler bana anneme kavuşayım sağ salim diye dedi.... Çok keyifsizim bugün anlatamam yaş gözümün ucunda duruyor.
hadi bakalım benmde öyle olacak:cee:cee:cee
hayırlı olsun dietin cnm
inş emeginin karşılıgını alırsınn
bende temzilige başladımm yavaştan.
temizligim bitsinn bende başlıcam diete
Allah kabul etsin cnm.ekledim seni
bugun saat 4 de yola cikicam tren le basel e gidicem sormayin yaa sinirselmis kriz gecirmis durup dururken gidince ayrintilariyla ögrenicem dua eden herkese yasin okuyan herkese sonsuz tesekkurler Allah raz i olsun hepinizden iki gun girmeyebilrim kalicam hafta sonu insAllahAllah razı olsun gurbetcim aminnnnnn
kardeşin nasıl oldu????
Allah'ım bu mübarek Cuma gününde ellerimizi açıp senden tüm günahlarımız için af diliyoruz,bizleri affet Allah'ım.Tövbelerimizi kabul eyle.Sen her şeye gücü yetensin,yalnız sana sığınır,yalnız senden yardım isteriz,bizleri tüm kötülüklerden,şerli insanların şerlerinden,şeytanın şerinden ve vesvesesinden koru.Allah'ım bizi nefsimize uymaktan da koru.Dualarımızı kabul eyle Rabbim.Amîn..
kacırdım ozaman cnm.
hayırdırr niye keyfin yokk dicem ama hamilelikte oto moka aglandıgından sende bulmuşundur bi ott
bugun saat 4 de yola cikicam tren le basel e gidicem sormayin yaa sinirselmis kriz gecirmis durup dururken gidince ayrintilariyla ögrenicem dua eden herkese yasin okuyan herkese sonsuz tesekkurler Allah raz i olsun hepinizden iki gun girmeyebilrim kalicam hafta sonu insAllah
Yok güzelim beee ota falan sıra kalmıyo ki..... Bazen başedemezsin ya hiçbişeyle tıkanırsın öyle bişey işteeee
sen yazsana bilgilerni ekleyim ilk sayfaayaa
sat
adet döngün
ilişki günlerin
beklenen regli