Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar diete 2 gündür başladım bugün arkadaş çaya çağırdı sadece kahvaltıdda 1 bardak içiyodum bugün içerim yine pazartesi hakkıyla başlarım inş bugün steviayla 1 bardak çay içtim iğrenç tadı zaten içesi gelmiyo insanın:hihi:

oh massallah cnm hadı ıns bu sefer olacak cnm takvıyelerede basladınmı

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar çok yazmışsınız daha 10 sayfa var okumam gereken durun biraz muhabbete ara verin hızınıza yetişeyim :D

kızlar bebeğimde bende iyiyim hastaneye gıdene kadar bayılcam sandım ellerım tıtredı bembeyaz oldum
hastaneye gıttım benım dr operasyondaydı başka bir dr gittim bebeğimin kalbini duyduk eşimle ilk kez herşey gayet ıyı maşallah ama düşük tehdıdım var 10 gün izin yazdı 10 gün yatıcam hem progestan fıtıl olarak verdı hemde progestan ıgne yarım doz verdi proluton olarak iyiyiz merak etmeyin annemdeyım yatıcam süreklı kendınıze ıyı bakın bu arada bebek kesede sol üst kösede görünüyor usg filminde

canım çok geçmiş olsun bol bol dinlenm bebeğe çoook faydalı şeyler ye hepimiz seni çok seviyoruzzz minimiz biziiiiiiimmm

selam kızlar sizi buldum:)) çok merak etmiştim herkesi...şöyle bi geçmişe göz attım...

hoşgeldiiinnnn crazyyy bizi bulmana sevindimmm

Tepki
44
gunaydın cnm benımde kızım 13 yasında ben hala beklıyom sehzademı ıns gelecek bıgun bıze cnm duadan baska care ve yol yok afffffff afff allahım sen bu cuma gunu hurmetıne butum musluman kardeslerımın gonlundekı guzel muradları nasıp et yarabbım kız ısteyenlere kız erkek ısteyenlere erkek ver rabbım aminnnnn.....

kızlar bu arada cumanız mubarek duanız kabul olsun ıns.....aminn....

amin canım amiiiinn diline sağlık yarabbım kız ısteyenlere kız erkek ısteyenlere erkek ver rabbım hakkımızda hayırlısını nasip eylee... eee hadi kız diyeti veren yokmu napcam ben ne yiycemm.:cikolata::kahve::alsana::bitter:

ya sütçüler nirdesiniz... bakın yiycem patatizleri ha ...elara yokmu tiyon yanimmm:1::1::1::1::gulcicek::gulcicek::gulcicek::gulcicek:

OP
E

Elara

Misafir
günaydın kızlar nasılsınız... inşallah şehzadeleriniz de yolda geliyorlarmış da bizim gibi onlarda birbirini bulmuş . sohbet ediyorlarmış .. gelirler sabredelim. benim oğlum 10 yaşında:hihi: yaaa hala bekliyorum .. kızımı

sen ne zaman deneme yapmayı düşünüyorsun?? bi kac kez sordum cvp alamadım.bu son soruşumm ona göre :alsana:

umutcum bana da anlatırmısın..:1: ben acemiyim de kız diyetinde neler var .. bilen varsa bana yardımcı olurmu.. bir de günde 3 defa folibol alıyorum... başka ne yiyebilirim..:iyyyy:
3 tane folbiol cok fazlaa
folbiol günde 1 tane içilcekk
folik plus kullananlar günde 3 tane içcek

OP
E

Elara

Misafir
kızlar diete 2 gündür başladım bugün arkadaş çaya çağırdı sadece kahvaltıdda 1 bardak içiyodum bugün içerim yine pazartesi hakkıyla başlarım inş bugün steviayla 1 bardak çay içtim iğrenç tadı zaten içesi gelmiyo insanın:hihi:

hayırlı olsun dietin cnm
inş emeginin karşılıgını alırsınn
bende temzilige başladımm yavaştan.
temizligim bitsinn bende başlıcam diete

herkese hayırlı cumalar diliyorum
şu mübarek gün yüzü hürmetine
RABBİM dileklerimizi ve dualarımızı kabul eder inşallah

boncuk için 100 tane okudum listeye ekle elara
diğer yerede yazdım zatende:kayris:

Allah kabul etsin cnm.ekledim seni

Tepki
44
o zaman plus tır. doktor 3 tablet al dedi. ben eski yazıları okumaktan arada sorunu kaçırmışımmm.. :iyyyy::iyyyy::iyyyy::iyyyy: özürler
:zopa:
çalışmalara kocayı:zopa::zopa:: bulunca başlıycam da sürekli nöbetçi yaa... eve geç geliyor... :uzgun: hemde korunuyor... bu ay sizden kız tiyolarını alayım da öyle başlıycam..

bugün yarini yokkk kırmızılara boyanırımmmm..

OP
E

_eZeL_

Misafir
Kızlar kocalarınıza yaptığınız keçi boynuzu küründen içtiniz mi? Tadı nasıl? Eşim içmez diye sadece havuç kürü yapacaktım. Şimdi nette okudum o kadar çok faydası var ki ben de meyvesuyuna katıp içireyim diyorum çaktırmadan:elis: Sizce anlar mı çok mu kötü tadı?

Havuç kürü sperm hareketliliği sağlıyormu keçi boynuzu gibi acaba??

canım karışık meyve sularından seviyorsa eşin onuda meyve suyuyla karıştırırsan bir dikişte içer

ezel benim yazdıgım mesajın sag üst köşesinde terazi işareti var ona tıkla bişi yaz gönderr
rep ordan veriliormuş.bakalım kac puan veriliyor merak ettim.

kız tıkladım ama olmuyor başka üyelerin mesajınıda değerlendirmeniz lazım falan diyor

OP
E

Elara

Misafir
o zaman plus tır. doktor 3 tablet al dedi. ben eski yazıları okumaktan arada sorunu kaçırmışımmm.. :iyyyy::iyyyy::iyyyy::iyyyy: özürler
:zopa:
çalışmalara kocayı:zopa::zopa:: bulunca başlıycam da sürekli nöbetçi yaa... eve geç geliyor... :uzgun: hemde korunuyor... bu ay sizden kız tiyolarını alayım da öyle başlıycam..

bugün yarini yokkk kırmızılara boyanırımmmm..
biraz daha aktif katıl yollarım yöntemelri

OP
A

asidemet

Misafir
cnm kuru kullanıyorum zatenn memnun degilim.oldugu gibi tozu dışarı veriyorr kurular genelde
sulu sistem alcamm kararlıyım.
sana rep verdim.126 dan 139 a cıktı rep puanın:D

canım bu makine vermiyor işte kızzz çokta güzel çekiyor bende senin gibi diüşünüyordum ama sulunun da kullananlardan kullanıcı yorumlarına bak istersen birazda şans işi ben fakiri 630 milyona aldım şimdi kaldırdım dolapta kendi kendini temizliyor :zonk::zonk::zonk::zonk: ayrıca reple beni eloşşşşş:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar