ayyy canım ya kısmet işte düşün adetin sonunda kalıyor
rabbim büyük valla onun adına çok sevindimmm
dün akşamda benim eşim ilk defa oğlum olsun çok isterim dedi
adamada şehzade filmi yaramadı
rabbim büyük bakalım önce hamile kalmam lazım ama :cikolata:
kız-ciko-ciko-ciko-ciko-ciko-cikolar günaydın
cnm ya ınan bız adamlardan cok ıstıyoz ıns en yakında kalırsınhamıs sehzadene
kız ben zaten sizle kalacam gibi geliyo valla içime doğuyo :dertli:
günaydın kızlar
eylulde ıns ozaman hepımız hamıleyz sehzadelerımıze rengın elara sen ozaman desene ezelın cınsıyetı pıpısı gorulur ınss ozamana denk senınde ıns olmassa bızle kalırsın cnm ıns
oh afıyet olsun cnm yolla demlı olsun anca keserbuyrun çaya kızlar
çay demlendi :findikim::findikim::findikim:
siz yine kalıyomuşsunuz ben hala burdaymışım ay ne gülerim
Elaradan öğrendiklerimi burdaki kızlara anlatrım bende
oh afıyet olsun cnm yolla demlı olsun anca keser
kız allah senı sabah sabah cok guldurdun cnm ınss kalacan öle deme ve dusunme ıns bızden önce kal sehzadene
günaydın kızlar nasılsınız... inşallah şehzadeleriniz de yolda geliyorlarmış da bizim gibi onlarda birbirini bulmuş . sohbet ediyorlarmış .. gelirler sabredelim. benim oğlum 10 yaşındayaaa hala bekliyorum .. kızımı
gunaydın cnm benımde kızım 13 yasında ben hala beklıyom sehzademı ıns gelecek bıgun bıze cnm duadan baska care ve yol yok afffffff afff allahım sen bu cuma gunu hurmetıne butum musluman kardeslerımın gonlundekı guzel muradları nasıp et yarabbım kız ısteyenlere kız erkek ısteyenlere erkek ver rabbım aminnnnn.....
kızlar bu arada cumanız mubarek duanız kabul olsun ıns.....aminn....
amin canım Rabbim duanı kabul etsin. Anne baba olmayı hakeden herkese dilediği cinsiyette sağlıklı hayırlı evlatlar versin..gunaydın cnm benımde kızım 13 yasında ben hala beklıyom sehzademı ıns gelecek bıgun bıze cnm duadan baska care ve yol yok afffffff afff allahım sen bu cuma gunu hurmetıne butum musluman kardeslerımın gonlundekı guzel muradları nasıp et yarabbım kız ısteyenlere kız erkek ısteyenlere erkek ver rabbım aminnnnn.....
kızlar bu arada cumanız mubarek duanız kabul olsun ıns.....aminn....