Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ayyy canım ya kısmet işte düşün adetin sonunda kalıyor
rabbim büyük valla onun adına çok sevindimmm
dün akşamda benim eşim ilk defa oğlum olsun çok isterim dedi
adamada şehzade filmi yaramadı :hihi:
rabbim büyük bakalım önce hamile kalmam lazım ama :cikolata:

cnm ya ınan bız adamlardan cok ıstıyoz ıns en yakında kalırsınhamıs sehzadene

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
eylulde ıns ozaman hepımız hamıleyz sehzadelerımıze rengın elara sen ozaman desene ezelın cınsıyetı pıpısı gorulur ınss ozamana denk senınde ıns olmassa bızle kalırsın cnm ıns

siz yine kalıyomuşsunuz ben hala burdaymışım ay ne gülerim :hihi:
Elaradan öğrendiklerimi burdaki kızlara anlatrım bende :hihi::hihi:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Tepki
44
günaydın kızlar nasılsınız... inşallah şehzadeleriniz de yolda geliyorlarmış da bizim gibi onlarda birbirini bulmuş . sohbet ediyorlarmış .. gelirler sabredelim. benim oğlum 10 yaşında:hihi: yaaa hala bekliyorum .. kızımı

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
günaydın kızlar nasılsınız sabah 6,30 da namazdan sonra açtım geçmişi okudum maşallah yani hiç eliniz durmamış

Tepki
44
umutcum bana da anlatırmısın..:1: ben acemiyim de kız diyetinde neler var .. bilen varsa bana yardımcı olurmu.. bir de günde 3 defa folibol alıyorum... başka ne yiyebilirim..:iyyyy:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
günaydın kızlar nasılsınız... inşallah şehzadeleriniz de yolda geliyorlarmış da bizim gibi onlarda birbirini bulmuş . sohbet ediyorlarmış .. gelirler sabredelim. benim oğlum 10 yaşında:hihi: yaaa hala bekliyorum .. kızımı

gunaydın cnm benımde kızım 13 yasında ben hala beklıyom sehzademı ıns gelecek bıgun bıze cnm duadan baska care ve yol yok afffffff afff allahım sen bu cuma gunu hurmetıne butum musluman kardeslerımın gonlundekı guzel muradları nasıp et yarabbım kız ısteyenlere kız erkek ısteyenlere erkek ver rabbım aminnnnn.....

kızlar bu arada cumanız mubarek duanız kabul olsun ıns.....aminn....

OP
E

Elara

Misafir
günaydın kızlarr
sulu elektirik süpürgesi alcam bana marka önerinnn
arnica bora 2400w süpürge düşünüyorum kullanan varmı?

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
gunaydın cnm benımde kızım 13 yasında ben hala beklıyom sehzademı ıns gelecek bıgun bıze cnm duadan baska care ve yol yok afffffff afff allahım sen bu cuma gunu hurmetıne butum musluman kardeslerımın gonlundekı guzel muradları nasıp et yarabbım kız ısteyenlere kız erkek ısteyenlere erkek ver rabbım aminnnnn.....

günaydın cnm amin

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013

amin canım Rabbim duanı kabul etsin. Anne baba olmayı hakeden herkese dilediği cinsiyette sağlıklı hayırlı evlatlar versin..

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar diete 2 gündür başladım bugün arkadaş çaya çağırdı sadece kahvaltıdda 1 bardak içiyodum bugün içerim yine pazartesi hakkıyla başlarım inş bugün steviayla 1 bardak çay içtim iğrenç tadı zaten içesi gelmiyo insanın:hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar