Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
B

breeze

Misafir
Merhabalar ben yeniyim çok fazla sayfa var hepsini okuyamıyorum bide maaşalh çok hızlı ilerliyo sayfalar yetişemiyorum bende 1-2 ay sonra ikinci bebek için çalışmalara başlayacam onun içşn folik asit almak istiyorum sizler kullanıyomusunuz ve hangisini kullanıyosunuz bide hamilelikte 3 er tane içiliyodu hamile olmak isteyenlerde yine 3 tanemi içeçk yoksa dahamı az bu konularda pek bilgim yok cevaplarsanız sevinirim:sirin:

hoşgeldin cnm...öyle 3 tane falan içmene gerek yokk..senin özel bir durumun vardı herhalde...ben kızıma hamileyken 4 aya kadar 1 tane içtim...burayı takip et canım..ilk sayfayı oku..biraz geçmişi oku..kız erkek bebek için değişik beslenme yöntemleri var..yardımcı oluruz tabiki canımm...davamlı takip etmeye diikaat et tabiiiiiii......

ben kaçtıımmm:dertli::dertli:

OP
M

minietek

Misafir
Merhabalar ben yeniyim çok fazla sayfa var hepsini okuyamıyorum bide maaşalh çok hızlı ilerliyo sayfalar yetişemiyorum bende 1-2 ay sonra ikinci bebek için çalışmalara başlayacam onun içşn folik asit almak istiyorum sizler kullanıyomusunuz ve hangisini kullanıyosunuz bide hamilelikte 3 er tane içiliyodu hamile olmak isteyenlerde yine 3 tanemi içeçk yoksa dahamı az bu konularda pek bilgim yok cevaplarsanız sevinirim:sirin:

folıc plus ıcersen günde 3 tane

folbıol ıcersen gunde bır hamıle kalmadan önce de sonrada kullanım aynı cnm

benım doktorum folıc plus önerdı gebe kalmadan ıkı ay öncede kullanıs oldum hala devam edıyorummmmmm

kızlarrrrrrrrr
canım kavun ıstıyooooooooooo

ayyy doğru valla erkek bebeğim müthiş akıntm var iğrenc ya resmen idrar gibi durmadan gelio dktr normal dedi ama ben artık tiksiniorum tuvaletle kardeş iç çamasırlarıyla akraba oldum yhaaaa

bende çok fazla yok bazen su gıbı sıvı bazen koyu oluyoo demekkı cıdden kız benımkı hersey kızı ısaret edıyoo

OP
B

breeze

Misafir

benım doktorum folıc plus önerdı gebe kalmadan ıkı ay öncede kullanıs oldum hala devam edıyorummmmmm

kızlarrrrrrrrr

kız canın kavun istiyosa gir bari sakızını al...derler ya aslında bebeğin canı istermiş diyeeee....kendisini bulsanda kesin hormonludur:böö:

ay ben çıkamıyommm....çenem düştü..hadi byy

OP
M

minietek

Misafir

kızlarrrrrrrrr

kız canın kavun istiyosa gir bari sakızını al...derler ya aslında bebeğin canı istermiş diyeeee....kendisini bulsanda kesin hormonludur:böö:

ay ben çıkamıyommm....çenem düştü..hadi byy

kız canım hep meyca ıstıyo

canımın ilk çektiği şey mangoydu yedım böle sularını akıta akıta aç karna bugunde kavun gelı gözümün önünee tatlı sulu offfff

Tepki
92
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar bende önceki hamileliğimde folic plus kullanmıştım dr. 3 er tane iç demişti hamillik önceside hiç kullanmamıştım bu sefer önceden başlayayım dedim en kısa zamanda gidip alayım, geçmiş sayfaları inceleyeyim biraz teşekkürler.

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56

aramıza hoş geldin angel'im

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56

kızlarrrrrrrrr

bende çok fazla yok bazen su gıbı sıvı bazen koyu oluyoo demekkı cıdden kız benımkı hersey kızı ısaret edıyoo

ayy canımmm inşallah kızdır yaaaaa nekadar var öğrenmeye bu arada dünde ben karpuz istedim eşmden almadı çünkü gece saat 1 di :) ayy kötü ouo insan ya olsada yesek kavun büyük marketlerde var cnm ama hormonu ama istiosan yicen yapcak bişi yok sonra kızının br yerinde bişi çıkmasın allah korusun:cokkomik:

OP
M

minietek

Misafir
[sıze="3"]

ayy canımmm inşallah kızdır yaaaaa nekadar var öğrenmeye bu arada dünde ben karpuz istedim eşmden almadı çünkü gece saat 1 di :) ayy kötü ouo insan ya olsada yesek kavun büyük marketlerde var cnm ama hormonu ama istiosan yicen yapcak bişi yok sonra kızının br yerinde bişi çıkmasın allah korusun:cokkomik:
[/sıze]
inşallah erkek tir de yanılıyorumdur canım ama kız olsada olsun artık rabbimden ne gelirse sağlıklı olsunda

pachupa

Yeni Üye
Tepki
7
selam kızlar nasıl gidiyo varmı gebeler
benim de kasılmalarım başladı şimdiden
özellikle cinsel ilişki sonrasındaki gün çok kasılıyorum
daha 33. haftamdayım erkenden doğuricim diye korkuyum :ilknur:

OP
M

minietek

Misafir
daha 33. Haftamdayım erkenden doğuricim diye korkuyum :ilknur:

kız yapmayınn o zaman kasılma oluyosa valla pişman olursun sonra allah korusun

OP
E

_eZeL_

Misafir
daha 33. haftamdayım erkenden doğuricim diye korkuyum :ilknur:

:cokkomik: :cokkomik: :cokkomik: MADEM O KADAR KASILIYORSUN SENDE AZ SIK DİŞİNİ KIZ DOĞUMA YAKIN FİKİ FİKİ YAPARSINIZ BEBİŞTE RAHAT GELİR :D

OP
E

Elara

Misafir
elaracım ellerıne saglık cnm cok guzel olmus

cok begendım valla ıns ugur bocegım ugurlu gelırde ıns sehzadem gelır annesıne bekletmeden artık:acep::acep:

AMİNN.BİŞİ DEGİL CNM.BEGENMENE SEVİNDİM

he valla bernil ,baktım bizim eleranın fırlamış puanı bende teşekkür edim dedim elerada herşeye teşekkür etmiş:hihi:kız bir saat teşekkür ettim ben ederken elaranınkide fırlıo bi taraftan anlamadım
:hihi: BACIM MERAK ETME BEN SENİN HER MESAJINA TŞK EDİYORUM SENİNKİDE FIRLICAK YAKINDAA

OP
E

Elara

Misafir
kız elara doktor gibi kadınsın hee:panter::panter::panter:

Allah senden razı olsuuunn

gerçektende öyle allah razı olsun ondan zaten allahın izniyle onun sayesinde böyle bir topik var yoksa haberimiz bile olmazdı böyle şeylerden bizim internette yazılan üstün körü bilgilere takılır kalırdım biz tedbirimizi alıyoruz rabbimde inşaallah nasip eder gönlümüzdekileri

aminnn tşkler kızlarr:)

OP
E

Elara

Misafir
[sıze="3"]

süpersin elara peki bunu nasıl tespit ettin
[/sıze]
bacım ben tespit etmedim.nette yazıyor.ben sadece cok araştırıyorum yoksa kendimm keşfetmiyorum bunları :)

merhabalar ben yeniyim çok fazla sayfa var hepsini okuyamıyorum bide maaşalh çok hızlı ilerliyo sayfalar yetişemiyorum bende 1-2 ay sonra ikinci bebek için çalışmalara başlayacam onun içşn folik asit almak istiyorum sizler kullanıyomusunuz ve hangisini kullanıyosunuz bide hamilelikte 3 er tane içiliyodu hamile olmak isteyenlerde yine 3 tanemi içeçk yoksa dahamı az bu konularda pek bilgim yok cevaplarsanız sevinirim:sirin:

şuan folbiol iç günde 1 tane
hamile kalıcada folik plus günde 3 tane içcen
sen erkekmi istiyordun
diet dilan yapıyonmu?

OP
E

Elara

Misafir
[sıze="3"]
ayyy doğru valla erkek bebeğim müthiş akıntm var iğrenc ya resmen idrar gibi durmadan gelio dktr normal dedi ama ben artık tiksiniorum tuvaletle kardeş iç çamasırlarıyla akraba oldum yhaaaa
[/sıze]

cnm hamilelikte akıntı normall
benim bahsettigim hamile kalmadan öncekii mukus yogunluguu
kuru günlerde ilişki oldugunda kız olma şansı yüksek
buda yumurtlamadan öncesine denk geliyor zatenn
akıntının bol oldugu yum zamanıı da erkek olma şansı yüksek

x ler az akıntı ve asidik mukus severr,y ler bol akıntı alkali mukus severler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar