Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kızlar sanatçı hatice vardıya oda beyin kanaması geçirmiş durumu ciddiymiş noluyo böyle ya herkeslere acil şifa versin Allahım tüm hastalara

Rabbim tüm hastalara acil sifalar versin onlari sevdiklerine bagislasin....

Bil bana ne Allahın bildiğini senden mi saklıycan hıhhhhhhhhhhhh demişim:1:

Kiz sen daha uyumadin mi getirme beni oraya....

evett ama en kıskanc sensinn:dill:
tamamm senide sefiyom
ben sizi cokmu sevgisiz bıraktım da benden sevgi dileniyonuzz yaw

Evet evet benim bu topigin en kiskanci ...
Sev beni Elara sev beni ......
Bak giderim kocam sever beni dusumuda alir bi dahada gelmem yanina ....

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Ay yatamadım beeeeeeeeee ne çatlak kadın demeyin be yawwwwwwww tattım şimdi kesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn.iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:sila:-rgulu

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Kızlar cuma gününe randevu aldım inş şu bebeğin eş olayı yer değiştirmiştirde herşey normal der ben sezeryandan çokkk korkuyorum yaaa

OP
E

Elara

Misafir
BEHLÜLE BI VELIAHT LAZIM DIYON ::::::eek:yna2
aynennnnn
dayısı gibi yakışıklıı bi ogluşum olur inş.ama cokta sarı olmasın ya

Elaracım benim eşimin tarafı genelde hep sarışın ama güzel sarışınlardan değiller yani şöyle behlül gibimm olsalar tamam ama nerdee o yüzdenn inş. benim bebeğim esmer olur gözlei mavi olur varsa öyle bi bebeğin koyarsan sevinirim yani
tmm cnmm denk gelirsem koyarım ama ben cok aramıştımm bulamamıştım öle bebişş
bende begendigin bebek var bi tek koyu sac maviş gözz
onu begendiysen koyabilirm ama net degil işte

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
cANIM BEN İNEK SÜTÜ KULLANMIYORUM DEVAM SÜTÜNÜ İÇİNE YAPABİLİRİM.2 YAŞINA KADAR İNEK SÜTÜ VERMEYECEĞİM ÇÜNKÜ KANSIZLIĞA MEYİLLİ BİR ÇOCUK,DEĞERLERİ SINIRDA ÇIKIYOR.KEÇİ SÜTÜ DE YAZIN BAŞLIYCAM ARADA AMA GENELDE APTAMİL JUNİOR VERCEM 1 YAŞ ÜSTÜ..DEDİĞİN TARİF ÇOK BESLEYİCİ DENEYECEĞİM CANIM.BEN KEK YERİNE ARADA HİPP İN BEBE BİSKÜVİSİ DE KOYABİLİRİM HEM ORGANİK HEM DE ŞEKER ORANIÇOK AZ.TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM.

Rica ederim canım. Ben keçi sütü çok kullandım hala da kullanıyorum çünkü mamalara pek güvenemiyorum maalesef. Kan değerleri maşallah güzel gidiyordu bizimkinin yemek ayırmıyordu. Ama sizde kansızlık varsa devam sütüne yapabilirsin. Bir de başlarken az az yaparsan iyi olur. Emziriyorsun sanırım emzirirken yulaf kullanılması pek iyi değil, emzirmeyi bırakınca yulafa başlayabilirsin.

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
kızlar cook mutluyum şimdi ikinciş defa bebeğimin oynadığını elimle hissettim

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
profilden ayarları düzenle de
orda sayfa sayısını 40 yap.o şekilde gecmişi daha rahat okursun

şuan kuru olman hormonlarla alakalı bence.kızının emmeside bunda etkili olabilir.
ben kızım 1 yaşından sonra normale dönmüştüm
cuha cicegi kapsülü iç dicem ama emzirirken içilmiyor galiba
sen nezaman sütten kescen
emzirirken o takviyeelri kullanmasan ii olur

Ay söz bu soruya da cevap veriyim yatcam kafanızı şişirdim:acep:EVet canım ya gelecek ay jinekoloğuma gideceğim ona soracağım.bu takviyeler sütten geçiyorsa önce diyet yapacağım temmuza kadar.Diyet sğtğümü etkilemiyor çok besleyici maşallah:)1.5 yaşını bulayım diyorum emzirmeyi kesmek için gerçi sütüm azalıyor artık ama en azından Ramazana kadar emziririm diye tahmin ediyorum.Doktorum sakıncalı derse Takviyeleri eylülde başlarım yine diyetle beraber tabi ki.bu arada bioritme de bakarız.Erken kesmek istemiyorum vicdanen üzülürüm rahat olamam çocuğumun hakkını yerim gibi geliyor,sence yanlış mıyım?

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Rica ederim canım. Ben keçi sütü çok kullandım hala da kullanıyorum çünkü mamalara pek güvenemiyorum maalesef. Kan değerleri maşallah güzel gidiyordu bizimkinin yemek ayırmıyordu. Ama sizde kansızlık varsa devam sütüne yapabilirsin. Bir de başlarken az az yaparsan iyi olur. Emziriyorsun sanırım emzirirken yulaf kullanılması pek iyi değil, emzirmeyi bırakınca yulafa başlayabilirsin.

Yulaf kullanmam canım.onun yerine irmik ve mısır nun karışık önce pişiririm biraz sonra içine ceviz badem üzğm vs karışım katarım hem daha kıvamlı olur.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Ay söz bu soruya da cevap veriyim yatcam kafanızı şişirdim:acep:EVet canım ya gelecek ay jinekoloğuma gideceğim ona soracağım.bu takviyeler sütten geçiyorsa önce diyet yapacağım temmuza kadar.Diyet sğtğümü etkilemiyor çok besleyici maşallah:)1.5 yaşını bulayım diyorum emzirmeyi kesmek için gerçi sütüm azalıyor artık ama en azından Ramazana kadar emziririm diye tahmin ediyorum.Doktorum sakıncalı derse Takviyeleri eylülde başlarım yine diyetle beraber tabi ki.bu arada bioritme de bakarız.Erken kesmek istemiyorum vicdanen üzülürüm rahat olamam çocuğumun hakkını yerim gibi geliyor,sence yanlış mıyım?

Kesme tabi canım ya 2 yaşına kadar zaten emmek onun hakkı:huhuu:

Gerçekten yaprakcım,bazen hayatın çok boş olduğumuzu ve elimizdeki herşeye şükretmenin önemini daha iyi anlıyorum.Hayat insanları kırmayacak ve kırılmayacak kadar kısa:(Allah sağlık suhat versin hepimize,eşlerimiz ve çocuklarımızla beraber.

Aminn..

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Kızlar cuma gününe randevu aldım inş şu bebeğin eş olayı yer değiştirmiştirde herşey normal der ben sezeryandan çokkk korkuyorum yaaa

o kadar korkma yaprakcım ben suyum tamamen boşaldığı için mecburen sezeryan oldum.Ehli bir doktor olursa,eli hafif olursa sadece 2 gün sıkıntın var en fazla ilk bir hafta.zaten uyanınca herşey bitmiş oluyor.Gönül ister kinormal doğum yap ama olmazsa da bebeğini riske atma o kadar acıya dayanıcan mecburen.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Kesme tabi canım ya 2 yaşına kadar zaten emmek onun hakkı:huhuu:

Aminn..

canım ben doğum yaptığımda sol göğsüm mastit oldu yani kltuk altıma kadar işiti,lohusa humması derlermiş ucu tıkalıymış göğsümün pompalara kanlı kanlı çektirdik sütü ucu açılsın diye,ilk baştan beri sol göğüsün sütü diğerine göre az ben bazen emmek istemediğinde pompa ile çekip veriyorum azalmasın diye,sağ göğsüm iyi şimdilik çok şükür ama o da azalıyor artık.sütüm olduğu sürece emziririm tabi.Ama yaş da geçiyor ikinci için diye moralim çok bozuluyor çok üzgünüm kızlar.BAZEN AKLIMA GELİYOR ÇOK AĞLIYORUM.nE OLUR ABLANIZA DUA EDİN ALLAH Aratmadan bekletmeden oğluşunu nasin etsin ona.dualarınıza ihtiyacım var.H:mendil:EPİNİZDEN BÜYÜĞÜM VE YAŞ RİSKİM VAR ÇÜNKÜ :mendil::mendil::mendil:

OP
E

Elara

Misafir
cANIM BEN İNEK SÜTÜ KULLANMIYORUM DEVAM SÜTÜNÜ İÇİNE YAPABİLİRİM.2 YAŞINA KADAR İNEK SÜTÜ VERMEYECEĞİM ÇÜNKÜ KANSIZLIĞA MEYİLLİ BİR ÇOCUK,DEĞERLERİ SINIRDA ÇIKIYOR.KEÇİ SÜTÜ DE YAZIN BAŞLIYCAM ARADA AMA GENELDE APTAMİL JUNİOR VERCEM 1 YAŞ ÜSTÜ..DEDİĞİN TARİF ÇOK BESLEYİCİ DENEYECEĞİM CANIM.BEN KEK YERİNE ARADA HİPP İN BEBE BİSKÜVİSİ DE KOYABİLİRİM HEM ORGANİK HEM DE ŞEKER ORANIÇOK AZ.TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM.

cnm şuan size zaten inek sütü cok erkenn.
ben kızıma hazır mama ve devam sütü hiç kullanmadım kimseyede önermiyorum acıkcası.

kızıma 6 aydan itibaren pekmez ve 8. aydan sonrada yemeklerine kıyma attım devamlı.
demir emilimi vucutt tarafından cok az emiliyor maaleseff
en cok emilimi olanda kırmızı ettirr
o nedenle yemekelrinden kıymayı eksik etme
harnup pekmezi ver hergün.beyin gelişimi içinde cok önemli.beyinin enerji kaynagı olan fruktoz pekmezda baya var

birde ben kızıma 1 yaşından sonra 6ay keçi sütü verdim.sonrasında inek sütüne gectim.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
çIKTIM KIZLAR ÇENEM TAVAN YAPTI SABAH KALKAMIYACAM .) ÖPÜLDÜMÜZ.MORALİM YİNE BOZULDU BEN NE YAPCAM YA KEŞKE 5 YAŞ DAHA GENÇ OLSAYDIM OFFFFFFFFFFFFFFF:uzgun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar