Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
cnm şuan size zaten inek sütü cok erkenn.
ben kızıma hazır mama ve devam sütü hiç kullanmadım kimseyede önermiyorum acıkcası.

kızıma 6 aydan itibaren pekmez ve 8. aydan sonrada yemeklerine kıyma attım devamlı.
demir emilimi vucutt tarafından cok az emiliyor maaleseff
en cok emilimi olanda kırmızı ettirr
o nedenle yemekelrinden kıymayı eksik etme
harnup pekmezi ver hergün.beyin gelişimi içinde cok önemli.beyinin enerji kaynagı olan fruktoz pekmezda baya var

birde ben kızıma 1 yaşından sonra 6ay keçi sütü verdim.sonrasında inek sütüne gectim.

CANIM 6 AYDAN SONRA SÜTÜM YETMEDİĞİ VE BEBEĞİM KİLO ALMADIĞI İÇİN MECBUREN GÜNDE 2 ÖĞÜN MAMA BAŞLATTI DOKTOR.EK GIDADA DA KIYMAYI AYNEN DEDĞN GİBİ VERİYORUM.AMA TAVUKTAN NEFRET EDİYOR TAVUĞU NASIL ALIŞTIRIRIM BİR ARA ANLATIRSIN.aMA DEVAM SÜTÜNÜ ÇOK VERMİYORUM YİNE DE.

OP
E

Elara

Misafir
İyi geceler herkese.. Datli datli ruyalaaarrrr:sirin::sirin:
ii geceler

evet evet benim bu topigin en kiskanci ...
Sev beni Elara sev beni ......
Bak giderim kocam sever beni dusumuda alir bi dahada gelmem yanina ....
:hihi: sen sevilmicek hatunmuusnn ayoll
zorla sevdiriyon kendini tatlı dilinleee

Kızlar cuma gününe randevu aldım inş şu bebeğin eş olayı yer değiştirmiştirde herşey normal der ben sezeryandan çokkk korkuyorum yaaa

cnm inş herşey yolundadırrr
plesanta hala öndeysee ve doguma kadar öle olursa mecburen sezeryan olcan sanıırm :(
ama inş böle bişi olmazz

OP
E

Elara

Misafir
kızlar cook mutluyum şimdi ikinciş defa bebeğimin oynadığını elimle hissettim

maşallahh paşayaaa

Ay söz bu soruya da cevap veriyim yatcam kafanızı şişirdim:acep:EVet canım ya gelecek ay jinekoloğuma gideceğim ona soracağım.bu takviyeler sütten geçiyorsa önce diyet yapacağım temmuza kadar.Diyet sğtğümü etkilemiyor çok besleyici maşallah:)1.5 yaşını bulayım diyorum emzirmeyi kesmek için gerçi sütüm azalıyor artık ama en azından Ramazana kadar emziririm diye tahmin ediyorum.Doktorum sakıncalı derse Takviyeleri eylülde başlarım yine diyetle beraber tabi ki.bu arada bioritme de bakarız.Erken kesmek istemiyorum vicdanen üzülürüm rahat olamam çocuğumun hakkını yerim gibi geliyor,sence yanlış mıyım?

bencedeee emzirebildigin kadar emzir ama yaştan dolayıda risk artıyor ikinci bebiş için

CANIM 6 AYDAN SONRA SÜTÜM YETMEDİĞİ VE BEBEĞİM KİLO ALMADIĞI İÇİN MECBUREN GÜNDE 2 ÖĞÜN MAMA BAŞLATTI DOKTOR.EK GIDADA DA KIYMAYI AYNEN DEDĞN GİBİ VERİYORUM.AMA TAVUKTAN NEFRET EDİYOR TAVUĞU NASIL ALIŞTIRIRIM BİR ARA ANLATIRSIN.aMA DEVAM SÜTÜNÜ ÇOK VERMİYORUM YİNE DE.

cnm her anne bebegi için en iyiisni bilir ve uygular
sende bebegin ,için en iyiisni yapıyorsundur bundan şüphem yok
ama şunuda söleyim ben kızım 2 aylıktan sonra tek memeyle idare ettim.yani yaklaşık 2 yıldır tek meme emdi
bende cok endişe etmiştim tek meme yetmezz diye ama buna ragmen hazır mama düşünmedim. keçi sütü vermiştim yetmedigini düşündügüm zamann
ama şunu anladımkii bebek ne kadar cok emerse o kadar cok süt oluyor.
ben sütüm yetmiyor diye mama verseydim kızım beni az emcekti dolayısıylada stüm daha da cok azalcaktıı
sonuc olarak sütümün yetmedigi zamanlarda keci sütü yada ek gıda ile takviye yapmaya calıştım.

OP
E

Elara

Misafir
gızz hürremm bakk bu bilgiler ilerde cok işine yarıcakk.hafızana kaydett bunları :)

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kocis geldi sabaha kadar devami diyor kizdirmadan gideyim de yarina ambargo koymasin -kizgin

OP
E

Elara

Misafir
ay ben bunları yerim yaaa..

insana huzur veriyorlarr

961.jpg
[/url][/IMG]

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
986.jpg

Kiz bizi cildirtip biran önce dogurtmak mi istiyon bu ne sirinlik ,güzellik ya............Ben gidiyom adamin üstüne atlamaya belki bundan bi tane olur ...........:zopa:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar