Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
güneş ben o takviyeleri yurtdışından almıştım
sen almayı düşündügün takviyleri belirlee istersen sende ordan al.cünkü cok uygun fiyatları
renginde ordan aldı

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
sen yaşlandıysan bizi müzeye kaldırsınlar ozamn:D

balık yagı hapı alacaksan içinde sadece omega 3 yag asitleri ve e vitamini olandan kullanman lazım
bunun içinde balıgın gövdesinden elde edilen balık yagı kullanmalısınn

balıgın karacigerinden elde edilen balık yaglarının içinde yüksek dozda a vitamini bulunur ve bu vitamin vucutta depo edilir.hamiellikte a vit. fazlalıgıda bebege zararlıdırr

ben sana carlson markasını tavsiye ederim
tesekür ederm canım peki bu hapı kullanırken süt ve süt ürünlernden br kaç saat uzak kalmam gerekiomu
ay cnm ıc ıc ben ne cekıyom wc artık bı arkadasım oldu valla dkkda ordayım:hihi:sukur bu dıyet sayesınde suyada alıstımoglumun dıyetınde zorluk cekmeyecem

aaaaa oh be bısey tutu sende tutan bırsey oldumu gonlum ferahlıyo kızlar ya:dertli:

kakuscum cnm hadı ıkızler cıktı yola desene ıns hayırlı saglıklı gelırler cnm
:huhuu:

canım bende çin takvimi tuttu bide ;)

OP
G

gunness

Misafir
güneş ben o takviyeleri yurtdışından almıştım
sen almayı düşündügün takviyleri belirlee istersen sende ordan al.cünkü cok uygun fiyatları
renginde ordan aldı

gönderdim sana msjı.
benim GNC kartım var %20 indirim yapılıyo ordan alıcam
bulamadıklarım olursa ordan sipariş vericem yarın iyice incelerim hafta sonu alıcam. boyun fıtığım olduğu için
doktorum b vitamini al demişti 6 aydır benexol kullanıyorum gün aşırı

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
canım öncelikle gecmiş olsun eşin için ve ben artık hamilelikten hep saniyede unutuyorum :) karıstırdım galiba artı bebeğinn adına sevindim bende 7 haftalıkken flan çok heyecanlanıodum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm

tesekür ederim bebeğim balığı sevmiorum ama şu dardanelton var ya ondan yiyorum hemde cok yiyorm ondan faydası aynı olurmu bilmiorum ıspanak eskiden severdim artık iyemiyorum badem cok yiyorum ma ceviz pek yemiyorum canım

cevizi mutlaka 3-*4 tane yemelisin.semizoyu da öyle çok faydalı.taze balık daha iyi özellikle somon tüketmelisin en fazla omega 3 ve 6 taze somon balığında vardır.sana süper tarifler veririm hem kolay hem de yağda yapılmayan ağıır da gelmez.haftada 2 gün tüket.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
gönderdim sana msjı.
benim GNC kartım var %20 indirim yapılıyo ordan alıcam
bulamadıklarım olursa ordan sipariş vericem yarın iyice incelerim hafta sonu alıcam. boyun fıtığım olduğu için
doktorum b vitamini al demişti 6 aydır benexol kullanıyorum gün aşırı

günesscim benim de hamileliği düşünmeden 5-6 ay öncesi hergün 1 coraspin ve haftada 1 kere benexol kullanmam lazım.başlıycam haftaya işallah.kan pıhtılaşmasını önlüyor ikisi de.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
sen yaşlandıysan bizi müzeye kaldırsınlar ozamn:D

balık yagı hapı alacaksan içinde sadece omega 3 yag asitleri ve e vitamini olandan kullanman lazım
bunun içinde balıgın gövdesinden elde edilen balık yagı kullanmalısınn

balıgın karacigerinden elde edilen balık yaglarının içinde yüksek dozda a vitamini bulunur ve bu vitamin vucutta depo edilir.hamiellikte a vit. fazlalıgıda bebege zararlıdırr

ben sana carlson markasını tavsiye ederim

kesinlikle elaracım dediğin markayı da duydum ama banA DOKTORUM BALIK KARACİĞERİNDEN YAPILMAYAN BAŞKA BİR MARKA ÖNERMİŞTİ ONU KULLANDIM.,ADI SEVEN SEAS...SENİN MARKAYI DA KULLANACAM ŞİMDİ TAKVİYELER ARASINDA AMA SEVEN SEAS DA GÜZEL.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elaracım aldığın takvilyelerin yerini ve hangilerini naldığını bana da mesaj atarsan çok sevinirim.ben de sipariş edeyim ancak gelir elime.

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
cevizi mutlaka 3-*4 tane yemelisin.semizoyu da öyle çok faydalı.taze balık daha iyi özellikle somon tüketmelisin en fazla omega 3 ve 6 taze somon balığında vardır.sana süper tarifler veririm hem kolay hem de yağda yapılmayan ağıır da gelmez.haftada 2 gün tüket.

tamam canım kolay olsun ben yemek yapmayı bilmiyorum ayrıntılı yaz ki yapabilim cok tesekr ederm

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
tesekür ederim bebeğim balığı sevmiorum ama şu dardanelton var ya ondan yiyorum hemde cok yiyorm ondan faydası aynı olurmu bilmiorum ıspanak eskiden severdim artık iyemiyorum badem cok yiyorum ma ceviz pek yemiyorum canım

Hürrem hamilelikte konserve gıdalara sıcak bakılmıyor biliyorsun. Bir de şu var ton balığı büyük bir balık ve büyük balıklar daha uzun süre yaşadıkları için ağır ****llerde içerebiliyorlar . Bu yüzden hamilelere küçük balıklar özellikle az yağlı olmasından dolayı tavsiye ediliyor. Ben hamilelikte balıktan tiksinmiştim yiyemiyordum doktora sormuştum dardanel arada yesem olur mu diye doktor çok az nefsini köreltecek kadar yiyebilirsin dedi ama ben yine de yemedim. Onun yerine fırında somon yedim. Bizim şu an en çok tükettiğimiz balık lüfer ama ege lüferi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar