Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
umut cnm bak havuç kürünü içirebilirsin eşine meyve suyu severler erkekler yumurtlamaya kadar buna itiraz etmez bence

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
h.g cnm bend emerak etmiştim senii
iyi yapmışsınızzz
boncuktan haber yok ,onun için sayfa actık tefriciye duası okucazz.
minin eşinin dötünde:)D) kıl dönmesi olmuş ameliyat oldu bugün
ezelin eşinin dükkanına hırsız girmiş

:hihi::hihi::hihi:ay cok güldüm bu yoruma
corba yapmışsın bacım.bak yukarda yazdım dogrusunu :)

canım napmmm işte unutuorum artık yaslandık yhaaa:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
Selamm kızlar
kaldıgımız yerden devam edelim yeni başlıgımızda
başka site muhabbeti kapansın artık
bahsedilmesin bu sayfadaa
ben müsait oldukca tekrar tabloları eklicem ay ay.şimdilik gecmişteki 2 ayı ekledim

Aramıza yeni katılan yada düşünenler için aktif katılımda Kız ve erkek bebek yöntemlerini topluca mesaj olarak yollıcam
cünkü biz yöntemler kısmını aştık herkes ne yapması geerktigini biliyor ve uyguluma kısmındayızz

Güzel paylaşımlar

Boncugumuz için 4444 Salatı Tefriciye Duası
Nick|okunacak dua sayısı|
Haskena|
Renginnn|
Minietek|
Tazmanya|
Gurbetgüzeli|
Layds|
Bernil|
Umut_11|
Nilayy|
Kakule|
Hilally|
Asidemet|
Yaprakkk|
Ecemm|

HAMİLE VE DOGUM YAPMIŞ ARKADAŞLAR
Nick|Sat|Çocuk|Bebek Cinsiyeti|Zamanlama|Kesenin Konumu|Bioritim|
Karabiber01|01.Mart|2 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlama günü tek ilişki|Solda| Erkege Yatkın|Göktuğ Dogduuuu
Nisandakar|09.May|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlama günü tek ilişki|Solda|Erkege Yatkın|Bebiş Dogdu|
Fhna|09.May|1 Kızı|Kız:hulya:|Yumurtlama zamanı 2 İlişki|Sagda|Kız|Bebiş Dogdu|
Can0677|22.May|1 Kızı|Kız:hulya:|Ovulasyon testinde 2 koyu çizgiyiden hemen sonra ilişki|
Zlato|16.Haz|1 Oglu|Kız:hulya:|Yumurtlamadan bi kac gün önce ve sık ilişki|
Sinam|09.Tem|1 Oglu|Kız:hulya:|Yumurtlama dan önce tek ilişki| Sagda|Erkege Yatkın|
Himalia|11.Tem|2 Kızı|Erkek:biyik:| Adetten sonra iki kez ilişki|Solda|Erkege yatkın|
Eceiremnur|13.Tem|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlama günü tek ilişki|Solda|Erkege Yatkın|
Truf|19.Tem|1 Kızı|Kız|ovulasyon testinde iki koyu çizgiden bi kac saat sonra ilişki|Ortada|Kız günü|
Yesilyoll|8 Agustos|2 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlama dönemi tek ilişki| |Erkek günü|
Matematik|29 Agustos|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlamayı ovulasyon mikroskobuyla takip etti.tek ilişki| |Erkege Yatkın|
Yaprakk|11.Eyl|2 Kızı|Erkek:biyik:| Adetten sonra 3 kere gün aşırı ilişki| |Erkek ve erkege yatkın günlerde|
Serenatta|14.Eyl|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlamayı ovulasyon mikroskobuyla takip etti.tek ilişki| |Erkek günü|
Firegirl986|21.Eyl|1 Kızı|Kız:hulya:|Yöntem uygulamadı (Yumurtlamadan 1 gün önce ve 2 gün sonra ilişki)| |Nötr ve erkek |
Can_Parcam|23.Eyl|2 Kızı|Erkek:biyik:|gün içinde kasık agrısı ve sünen akıntı geldi, o gece tek ilişki|Solda|Erkek günü|
Momof|28.Eyl|2 Kızı|Erkek:biyik:|ovulasyon testinde iki koyu çizgi cıkınca tek ilişki| |Erkege yatkın|
Asilmavi|30.Eyl|Yok|Erkek:biyik:|Ovulasyon testinde iki koyu çizgi ve silik çizgi cıkınca-2 kez ilişki|Solda|Erkek ve Erkege yatkın günlerde|
Mutluelif|12.Eki|1 Kızı|Erkek:biyik:| clear blue gülen yüz sabah cıktı ,o gece tek ilişki|Solda|Erkek günü|
Orlistat|13.Eki|1 Kızı|Kız:hulya:|Babychoice takvimi-yumdan 2 gün önce ve yum günü ilişki|Sagda|Erkek günü|
Aybamu|20.Eki|2 Oglu|Kız:hulya:|Regliden sonra sık ilişki| |Kız ve Kıza yatkın|
Hürrem|26.Eki|Yok|Erkek:biyik:|Sık ilişki| |Erkege ve kıza yatkın|
Oglak75|29.Eki|1 Kızı|Kız:hulya:|Yum günü ve sonrasında sık ilişki|Sagda|Kız günleri|
Boncuk|18.Kas|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumdan 17 saat önce tek ilişki|Ortada|Erkege Yatkın|
Fiona|22.Kas|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yum günü tek ilişki| |Kız Günü|
Nis.81|28.Kas|1 Kızı| |Yum günü tek ilişki|Solda|Kıza yatkın ve Nötr|
Bengu_ck|12.Ara|Yok| |Adetin 10.günü ve yum günü ilişki| |Nötr ve Erkege Yatkın|
Minietek|22 Ocak|Yok|
Deyyan|5 Şubat|2 Kızı|
Mertim|13 Şubat|Yok|
Kakule|14 Şubat|1 Oglu|

tesekrler canım ellerine sağlık

OP
M

minietek

Misafir
selam kızlar
giremedim kaç gündür,dün oğlumla beraber metrobüs yolculuğu yaptık karşıya halasına gittik..kuzeniyle biraz kayanaşınlar istiyorum,parkta 2 saat oynadı çok yoruldu gece 5e kadar uyanmadı:)

herkes iyi mi,boncuktan haber var mı?
Mini noldu sabah 2 dak bakabildim kaza mı oldu anlayamadım tam geçmiş olsun

eşim kıl dönmesınden amelıyat oldu suanda hastanede yatıyo yanında ablası var gece ben kalıcam

[sıze="3"]

boncuğa dua okunacak mini galiba eşinn işyeri ne hırsız girmiş ama kızlar suan ibrahm tatlısese üzülüo bu arada h.g.
[/sıze]

allah korusun kız ezelın esının işyerıne hırsız gırdı
[sıze="3"]kızlarrr ben geldim yaa bana kızmayın bişii diycem ben bugün sizden habersiz kan verdim kaç çıkacak merak ettim sonuç 2600 çok yüksek geldi bana yoksa ikiz mi geliyor gerçekten.siz ne dersiniz??[/sıze]

süperr kakuşşş değerın canım maşallahhh

[sıze="3"]

yok canım aşkolsun allah hayırlısını versin napalım bi oğluşum daha olursa başımın üstünde yeri var.

Eee kızı bulmuş ama sonunda:dill:

Miniii çok geçmiş olsun canım eşinede
[/sıze]
sağol cnm

sağol canım, h.b
ben de üzüldümm allah şifasını verisn,allah hepimize hayırllı yazılar yazsın..
Mal mülk şöhret 1 saniyede bitti,iyileşir inşallah ama yaşasada eskisi gibi olamıycak galiba..bugün seyretmedim tv,gelişme varmıymış

miniiii, noldu ben anllamadım eşin mi hastanede,çokk geçmş olsuınn,acil şifalar,
dikkat et kendine,yorullmaaa

eşim kıl dönmesı amelıyatı oldu hastane de yatıo ablası yanında büyük olasılıkla yarın cıkacak

kızlarrr süperrrr mutluyumm

bebeğimin kalbı çok iyi atıyomuşş ve ıyıymıs gelısımı çokk mutluyummmm

babasıyla gıdıcez inşallah cuma -ctesı duyabılıcez şimdi duyulamaz dedı dr

TAM 7 HAFTALIKMIŞ BEBEĞİMMM

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
canım bana hapın ismini yzarmısın

hürremim bol bol ceviz,badem,fındık ve balık ye öncelikle.haftada 2 kere balık yemen her gün bir avuç badem fındık ceviz karışımı yemen lazım.OMEGA HAPI DA BUNLARI YİYEBİLİYORSAN GEREK YOK YOK YİYEMİYORSAN VEREYİM SANA ADINI ÖZELDEN...OMEGA BUNLARIN DIŞINDA BİRAZ DA ISPANAK VE SEMİZOTUNDA VAR AMA BUNLARI SADE YEMEN LAZIM .Yoğurtla karıştırıldıklarında özelliklerini kaybederler.yani omega açısından:)

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
eşim kıl dönmesınden amelıyat oldu suanda hastanede yatıyo yanında ablası var gece ben kalıcam

sağol cnm

eşim kıl dönmesı amelıyatı oldu hastane de yatıo ablası yanında büyük olasılıkla yarın cıkacak

minim bitanem eşine çok geçmiş olsun,Allahtan acil şifalar diliyorum.bu arada hastane ortamı enfeksiyona açık bir ortamdır,diğer hastalarla çok fazla yakın olma,özelodada kalsaydın keşke.öksürük tıksırık,bulaşmasın da dikkat et...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
afiyet olsun umut sen sonra telafi edersin cnm:dertli:

diyetlere alışacağız bernilcim.Hele benim önce zayıflama ardından metioıninden sınırlı diyet pıhtılaşma olduğu için sonra bebiş diyeti ooooooooooo işimiz çok Allahım yar ve yardımcımız olsun.

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56

sağol cnm

canım öncelikle gecmiş olsun eşin için ve ben artık hamilelikten hep saniyede unutuyorum :) karıstırdım galiba artı bebeğinn adına sevindim bende 7 haftalıkken flan çok heyecanlanıodum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
hürremim bol bol ceviz,badem,fındık ve balık ye öncelikle.haftada 2 kere balık yemen her gün bir avuç badem fındık ceviz karışımı yemen lazım.OMEGA HAPI DA BUNLARI YİYEBİLİYORSAN GEREK YOK YOK YİYEMİYORSAN VEREYİM SANA ADINI ÖZELDEN...OMEGA BUNLARIN DIŞINDA BİRAZ DA ISPANAK VE SEMİZOTUNDA VAR AMA BUNLARI SADE YEMEN LAZIM .Yoğurtla karıştırıldıklarında özelliklerini kaybederler.yani omega açısından:)

tesekür ederim bebeğim balığı sevmiorum ama şu dardanelton var ya ondan yiyorum hemde cok yiyorm ondan faydası aynı olurmu bilmiorum ıspanak eskiden severdim artık iyemiyorum badem cok yiyorum ma ceviz pek yemiyorum canım

OP
E

Elara

Misafir
canım napmmm işte unutuorum artık yaslandık yhaaa:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

sen yaşlandıysan bizi müzeye kaldırsınlar ozamn:D

canım bana hapın ismini yzarmısın

balık yagı hapı alacaksan içinde sadece omega 3 yag asitleri ve e vitamini olandan kullanman lazım
bunun içinde balıgın gövdesinden elde edilen balık yagı kullanmalısınn

balıgın karacigerinden elde edilen balık yaglarının içinde yüksek dozda a vitamini bulunur ve bu vitamin vucutta depo edilir.hamiellikte a vit. fazlalıgıda bebege zararlıdırr

ben sana carlson markasını tavsiye ederim

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
valla bravo ezel maşallah kız bugün bende suyu artırayım dedim tuvaletten çıkılmıyo ya:hihi: mercimek ve pirinci merak ediyorum kızlar ya mercimek asitli değilmi gerçi acayip protein var dimi yemek lazım sanırım
ay cnm ıc ıc ben ne cekıyom wc artık bı arkadasım oldu valla dkkda ordayım:hihi:sukur bu dıyet sayesınde suyada alıstımoglumun dıyetınde zorluk cekmeyecem

yok ben olmustum demekki gerceklik payı var
aaaaa oh be bısey tutu sende tutan bırsey oldumu gonlum ferahlıyo kızlar ya:dertli:

kızlar benim ikizlere bakın
kakuscum cnm hadı ıkızler cıktı yola desene ıns hayırlı saglıklı gelırler cnm
:huhuu:

OP
E

Elara

Misafir
bernillll bana şifreni at sana güzel bişiler yapcam cnm
sende artık hamilelik modunaa girrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar