ukelaaa hıhhhhh
Doğru söyleyen dokuz köyden kovulurmuş. Sanada koca bir HIHHHH...
ukelaaa hıhhhhh
nettee yazıyor cnm.havuc suyu kürü yazarsan cıkar
1 çay badagı suyunu içcen günde galiba ,tam hatırlamıyorum
o bitikten sonra keçiboynuzuna devam edilcek
ikisi aynı anda yapılmıcak
umut cnm bak havuç kürünü içirebilirsin eşine meyve suyu severler erkekler yumurtlamaya kadar buna itiraz etmez bence
h.g cnm bend emerak etmiştim senii
iyi yapmışsınızzz
boncuktan haber yok ,onun için sayfa actık tefriciye duası okucazz.
minin eşinin dötündeD) kıl dönmesi olmuş ameliyat oldu bugün
ezelin eşinin dükkanına hırsız girmiş
ay cok güldüm bu yoruma
corba yapmışsın bacım.bak yukarda yazdım dogrusunu
Hürrem,mini,bunlar sizin için de geçerli.bol bol omega almalısınız.
Selamm kızlar
kaldıgımız yerden devam edelim yeni başlıgımızda
başka site muhabbeti kapansın artık
bahsedilmesin bu sayfadaa
ben müsait oldukca tekrar tabloları eklicem ay ay.şimdilik gecmişteki 2 ayı ekledim
Aramıza yeni katılan yada düşünenler için aktif katılımda Kız ve erkek bebek yöntemlerini topluca mesaj olarak yollıcam
cünkü biz yöntemler kısmını aştık herkes ne yapması geerktigini biliyor ve uyguluma kısmındayızz
Güzel paylaşımlar
Boncugumuz için 4444 Salatı Tefriciye DuasıNick|okunacak dua sayısı|
Haskena|
Renginnn|
Minietek|
Tazmanya|
Gurbetgüzeli|
Layds|
Bernil|
Umut_11|
Nilayy|
Kakule|
Hilally|
Asidemet|
Yaprakkk|
Ecemm|
HAMİLE VE DOGUM YAPMIŞ ARKADAŞLARNick|Sat|Çocuk|Bebek Cinsiyeti|Zamanlama|Kesenin Konumu|Bioritim|
Karabiber01|01.Mart|2 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlama günü tek ilişki|Solda| Erkege Yatkın|Göktuğ Dogduuuu
Nisandakar|09.May|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlama günü tek ilişki|Solda|Erkege Yatkın|Bebiş Dogdu|
Fhna|09.May|1 Kızı|Kız:hulya:|Yumurtlama zamanı 2 İlişki|Sagda|Kız|Bebiş Dogdu|
Can0677|22.May|1 Kızı|Kız:hulya:|Ovulasyon testinde 2 koyu çizgiyiden hemen sonra ilişki|
Zlato|16.Haz|1 Oglu|Kız:hulya:|Yumurtlamadan bi kac gün önce ve sık ilişki|
Sinam|09.Tem|1 Oglu|Kız:hulya:|Yumurtlama dan önce tek ilişki| Sagda|Erkege Yatkın|
Himalia|11.Tem|2 Kızı|Erkek:biyik:| Adetten sonra iki kez ilişki|Solda|Erkege yatkın|
Eceiremnur|13.Tem|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlama günü tek ilişki|Solda|Erkege Yatkın|
Truf|19.Tem|1 Kızı|Kız|ovulasyon testinde iki koyu çizgiden bi kac saat sonra ilişki|Ortada|Kız günü|
Yesilyoll|8 Agustos|2 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlama dönemi tek ilişki| |Erkek günü|
Matematik|29 Agustos|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlamayı ovulasyon mikroskobuyla takip etti.tek ilişki| |Erkege Yatkın|
Yaprakk|11.Eyl|2 Kızı|Erkek:biyik:| Adetten sonra 3 kere gün aşırı ilişki| |Erkek ve erkege yatkın günlerde|
Serenatta|14.Eyl|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlamayı ovulasyon mikroskobuyla takip etti.tek ilişki| |Erkek günü|
Firegirl986|21.Eyl|1 Kızı|Kız:hulya:|Yöntem uygulamadı (Yumurtlamadan 1 gün önce ve 2 gün sonra ilişki)| |Nötr ve erkek |
Can_Parcam|23.Eyl|2 Kızı|Erkek:biyik:|gün içinde kasık agrısı ve sünen akıntı geldi, o gece tek ilişki|Solda|Erkek günü|
Momof|28.Eyl|2 Kızı|Erkek:biyik:|ovulasyon testinde iki koyu çizgi cıkınca tek ilişki| |Erkege yatkın|
Asilmavi|30.Eyl|Yok|Erkek:biyik:|Ovulasyon testinde iki koyu çizgi ve silik çizgi cıkınca-2 kez ilişki|Solda|Erkek ve Erkege yatkın günlerde|
Mutluelif|12.Eki|1 Kızı|Erkek:biyik:| clear blue gülen yüz sabah cıktı ,o gece tek ilişki|Solda|Erkek günü|
Orlistat|13.Eki|1 Kızı|Kız:hulya:|Babychoice takvimi-yumdan 2 gün önce ve yum günü ilişki|Sagda|Erkek günü|
Aybamu|20.Eki|2 Oglu|Kız:hulya:|Regliden sonra sık ilişki| |Kız ve Kıza yatkın|
Hürrem|26.Eki|Yok|Erkek:biyik:|Sık ilişki| |Erkege ve kıza yatkın|
Oglak75|29.Eki|1 Kızı|Kız:hulya:|Yum günü ve sonrasında sık ilişki|Sagda|Kız günleri|
Boncuk|18.Kas|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumdan 17 saat önce tek ilişki|Ortada|Erkege Yatkın|
Fiona|22.Kas|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yum günü tek ilişki| |Kız Günü|
Nis.81|28.Kas|1 Kızı| |Yum günü tek ilişki|Solda|Kıza yatkın ve Nötr|
Bengu_ck|12.Ara|Yok| |Adetin 10.günü ve yum günü ilişki| |Nötr ve Erkege Yatkın|
Minietek|22 Ocak|Yok|
Deyyan|5 Şubat|2 Kızı|
Mertim|13 Şubat|Yok|
Kakule|14 Şubat|1 Oglu|
tesekrler canım ellerine sağlık
selam kızlar
giremedim kaç gündür,dün oğlumla beraber metrobüs yolculuğu yaptık karşıya halasına gittik..kuzeniyle biraz kayanaşınlar istiyorum,parkta 2 saat oynadı çok yoruldu gece 5e kadar uyanmadı
herkes iyi mi,boncuktan haber var mı?
Mini noldu sabah 2 dak bakabildim kaza mı oldu anlayamadım tam geçmiş olsun
[sıze="3"]
boncuğa dua okunacak mini galiba eşinn işyeri ne hırsız girmiş ama kızlar suan ibrahm tatlısese üzülüo bu arada h.g.[/sıze]
[sıze="3"]kızlarrr ben geldim yaa bana kızmayın bişii diycem ben bugün sizden habersiz kan verdim kaç çıkacak merak ettim sonuç 2600 çok yüksek geldi bana yoksa ikiz mi geliyor gerçekten.siz ne dersiniz??[/sıze]
sağol cnm[sıze="3"]
yok canım aşkolsun allah hayırlısını versin napalım bi oğluşum daha olursa başımın üstünde yeri var.
Eee kızı bulmuş ama sonunda:dill:
Miniii çok geçmiş olsun canım eşinede[/sıze]
sağol canım, h.b
ben de üzüldümm allah şifasını verisn,allah hepimize hayırllı yazılar yazsın..
Mal mülk şöhret 1 saniyede bitti,iyileşir inşallah ama yaşasada eskisi gibi olamıycak galiba..bugün seyretmedim tv,gelişme varmıymış
miniiii, noldu ben anllamadım eşin mi hastanede,çokk geçmş olsuınn,acil şifalar,
dikkat et kendine,yorullmaaa
çok sağol canım bilgilerin içinnnn
hakkını helal et
canım bana hapın ismini yzarmısın
eşim kıl dönmesınden amelıyat oldu suanda hastanede yatıyo yanında ablası var gece ben kalıcam
allah korusun kız ezelın esının işyerıne hırsız gırdı
süperr kakuşşş değerın canım maşallahhh
sağol cnm
eşim kıl dönmesı amelıyatı oldu hastane de yatıo ablası yanında büyük olasılıkla yarın cıkacak
kızlarrr süperrrr mutluyumm
bebeğimin kalbı çok iyi atıyomuşş ve ıyıymıs gelısımı çokk mutluyummmm
babasıyla gıdıcez inşallah cuma -ctesı duyabılıcez şimdi duyulamaz dedı dr
TAM 7 HAFTALIKMIŞ BEBEĞİMMM
afiyet olsun umut sen sonra telafi edersin cnm:dertli:
canım öncelikle gecmiş olsun eşin için ve ben artık hamilelikten hep saniyede unutuyorumeşim kıl dönmesınden amelıyat oldu suanda hastanede yatıyo yanında ablası var gece ben kalıcam
allah korusun kız ezelın esının işyerıne hırsız gırdı
süperr kakuşşş değerın canım maşallahhh
sağol cnm
eşim kıl dönmesı amelıyatı oldu hastane de yatıo ablası yanında büyük olasılıkla yarın cıkacak
kızlarrr süperrrr mutluyumm
bebeğimin kalbı çok iyi atıyomuşş ve ıyıymıs gelısımı çokk mutluyummmm
babasıyla gıdıcez inşallah cuma -ctesı duyabılıcez şimdi duyulamaz dedı dr
TAM 7 HAFTALIKMIŞ BEBEĞİMMM
hürremim bol bol ceviz,badem,fındık ve balık ye öncelikle.haftada 2 kere balık yemen her gün bir avuç badem fındık ceviz karışımı yemen lazım.OMEGA HAPI DA BUNLARI YİYEBİLİYORSAN GEREK YOK YOK YİYEMİYORSAN VEREYİM SANA ADINI ÖZELDEN...OMEGA BUNLARIN DIŞINDA BİRAZ DA ISPANAK VE SEMİZOTUNDA VAR AMA BUNLARI SADE YEMEN LAZIM .Yoğurtla karıştırıldıklarında özelliklerini kaybederler.yani omega açısından
canım napmmm işte unutuorum artık yaslandık yhaaa
canım bana hapın ismini yzarmısın
ay cnm ıc ıc ben ne cekıyom wc artık bı arkadasım oldu valla dkkda ordayımvalla bravo ezel maşallah kız bugün bende suyu artırayım dedim tuvaletten çıkılmıyo yamercimek ve pirinci merak ediyorum kızlar ya mercimek asitli değilmi gerçi acayip protein var dimi yemek lazım sanırım
aaaaa oh be bısey tutu sende tutan bırsey oldumu gonlum ferahlıyo kızlar ya:dertli:yok ben olmustum demekki gerceklik payı var
kakuscum cnm hadı ıkızler cıktı yola desene ıns hayırlı saglıklı gelırler cnmkızlar benim ikizlere bakın