Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
ezel güzell dietin
ama portakal ve elma suyuna agırlık verr
dimesin %100 meyve suyu varr
onlardan alıp yemeklerin yanında içebilriisnn
ananas ve domates suyuda olabilir
bu ay özellikle potasyumlu gıdaları cok tükett,
özellikle dedigim gibi elma portakal suyu domates suyu yada corbası

yarım elma ve yarım portakal cok azz senin içinn
suyunu içmen daha cok potasyum almanı saglar

Elara elma suyu içiyorum %100 olanlarından
portakalıda kendim sıkıyorum portakal suyu bekleyince asidik hale geliyormuş diye duymuştum o yüzden taze sıkıyorum akşamları içebiliyorum onları

layds

Aktif Üye
Tepki
97
ay valla bilmiyorum layds daha ne kadar erken yumoşlıycam zaten adet bitti 5-6 gün sonra yumurtladım.ben 11-12. gün de yumurtluyorum.takip ettim o zamanlar evet yumurtladığım günü biliyorum önce olmadı yani.

yok canım değildir ozaman,
hcg yüksek diyince aklıma o geldide
Elaranın kızında da yüksekmiş,
seninkide sağlıklı güzel bir kızdır inşallah :)

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar ben çıkıyorum mesai bitiyor hepinizi öptüümmmm

OP
G

gunness

Misafir
yarım elma ve yarım portakal cok azz senin içinn
suyunu içmen daha cok potasyum almanı saglar

havuç suyuda çok önemli özellikle erkeklere spermler için
biz her akşam katı meyve sıkacağında elma havuç karıştırıp
içiyoruz geçen hafta aldık sıkacağı

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ben şimdi hangi tahlilleri yaptırayım kızlarr :dertli::dertli:

canım adetin 3.günü tsh,fsh,prolaktin,testesteron,eastriadiol(ös******) bunları yaptır bakayım bir.bunların içinde troid de var tsh,o da hamile kalmayı engeller biliyorsun yüksek olması.bak perşembe akşam değerleri istiyorum senden ona göre.1 saate çıkAR.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
teşekkürler cnm, bir an doktorla konuşuyor gibi oldu:)))

lh yok yanlız şu an bakıyorumda benim sonuçlara ona bakılmamış

eh doktor kardeşiyiz ya yarım doktor olduk artık dermişim:) canım lh önemli o da yumurtalık kisti olup olmadığını gösterir.

OP
E

Elara

Misafir
havuç suyuda çok önemli özellikle erkeklere spermler için
biz her akşam katı meyve sıkacağında elma havuç karıştırıp
içiyoruz geçen hafta aldık sıkacağı

evet havuc da da potasyum yüksekk
erkekler içinde 15 gün kürü uygulanabilir,spermlere olumlu etkisi varmış

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
2 yıldan uzun kaldıysa spiral evet yumurtalıkları yavaşlatıyor ve rahimi tembelleştiriyor.ama yaş var güzelim bi baktır şu hormonlarına .bak buay fırsat yarından sonra mı 3.gün bir hormon tahlili yaptır.Valla eğer 1 yıl olmaza eşin mecburen yaptıracak hiç ka,çarı yok,o ne demek ya çok kızarım bu zihniyetteki erkeklere kusura bakma.çocuk sadece kadınla yapılmıyor,bunu bilmesi lazım.Mutlaka ikna etmelisin.bak benimki de keçiboynuzu kürü istemez bu ne ya ne gerek var der.tadını da beğenmedi ben de ne yapcam kayısı koşafının vişne hoşafının içine koyacam bir çay bardağı,içmesin de göreyim:1:takvileri de ikna edecem,başının etini yerim ,çenemden kurtulmak için içer hehe

canım ne 2 yılı tam olarak 8 yıl kaldı :(

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
güneş ve umutgemisi
kendi aldıgım takvieyelrin isimlerini size gece mesaj atcamm

cANIM BEN DE ŞİMDİ SANA ÖZELDEN MESAJLA SORMUŞLTUM BU KONUYU SANA.Bir de başka bir konu var özeline yazdığım cevaplarsan çok sevinirim canım.

OP
G

gunness

Misafir
kızlar ben çıkıyorum mesaim bitmeden işlerimi toparlıyim
azcık görüşürüz :cikolata::cikolata:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
canım ne 2 yılı tam olarak 8 yıl kaldı :(

oooooooooooooo yanlış yapmışsın tatlım ya doktorlar avrupa modelini bile enfazla 6 yıl öneriyorlar.6 yıldan fazlası zarar verir.benim alt komşumun rahim duvarına saplanış,ameliyatla çıkardılar.Allah korusun rahim içi araçların uzun yıllar kullanılması rahim kanserine bile yol açıyor.İkinciden sonra taktırma başka yol bul...Tamam o zaman 1 yılı bulabilir diyorlar doktorlar.uzun kalmışi baya.ama sen bu ay adaşını dinle ve şu tahlilleri yaptır.belki başka bir sorun olur hiç olmazsa ona bir önlem alırsın.işallah gerekmez ama bakmakta fayda var.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
evet havuc da da potasyum yüksekk
erkekler içinde 15 gün kürü uygulanabilir,spermlere olumlu etkisi varmış

ben ve eşim havuçu çok yeriz.kıtır kıtır her aklıma gelişşte girer yerim.hem tok tutuyor diyetimde de var.ama diyetimde muz yok bir zayıflasam günde 3 muz yicem...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
oooooooooooooo yanlış yapmışsın tatlım ya doktorlar avrupa modelini bile enfazla 6 yıl öneriyorlar.6 yıldan fazlası zarar verir.benim alt komşumun rahim duvarına saplanış,ameliyatla çıkardılar.Allah korusun rahim içi araçların uzun yıllar kullanılması rahim kanserine bile yol açıyor.İkinciden sonra taktırma başka yol bul...Tamam o zaman 1 yılı bulabilir diyorlar doktorlar.uzun kalmışi baya.ama sen bu ay adaşını dinle ve şu tahlilleri yaptır.belki başka bir sorun olur hiç olmazsa ona bir önlem alırsın.işallah gerekmez ama bakmakta fayda var.

canım benim taktırdığım 10 yıllıktı bende 8 yıl kaldı :hihi:
çıkardıklarında genel olarak baktı hiç sorun yok dedi
rahim duvarımda iyiymiş geçen dr dedi
ama bu tahlilleri yaptırmayı düşünüyorum bi bakayım hast.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar