Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Kızlarrrrr şuna bai bakınnnn günün en güzel haberi işte buuuuu

fiona yazmışşş dolanırken buldum :hihi:

Mimoza nasılsın?Benim bebek 16 haftalık oldu.Ama sorunlu bir gebelik yaşıyorum.Kanamam var ve şu anda hastanede yatıyorum.Dün muayenede bebeğimin erkek olduğunu öğrendim.Herhalde yanılma olmamıştır.Bende ne bioritim ne de kese konumu tutmadı.İnşallah hastaneden çıkıp iyileşirsem ayrıntılı yazacağım.Görüşürüz.

aaaaaa çok sevindim ya,rabbim bizede hayırlısından erkek evlat verir çok umutlanıyorum böyle olunca

dost

Üye
Tepki
28
nasıl olmuş kızlarrr:D

HAMİLE VE DOGUM YAPMIŞ ARKADAŞLAR
Nick|Sat|Çocuk|Bebek Cinsiyeti|Zamanlama|Kesenin Konumu|Bioritim|
Karabiber01|01.Mart|2 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlama günü tek ilişki|Solda| Erkege Yatkın|Göktuğ Dogduuuu
Nisandakar|09.May|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlama günü tek ilişki|Solda|Erkege Yatkın|Bebiş Dogdu|
Fhna|09.May|1 Kızı|Kız:hulya:|Yumurtlama zamanı 2 İlişki|Sagda|Kız|Bebiş Dogdu|
Can0677|22.May|1 Kızı|Kız:hulya:|Ovulasyon testinde 2 koyu çizgiyiden hemen sonra ilişki|
Zlato|16.Haz|1 Oglu|Kız:hulya:|Yumurtlamadan bi kac gün önce ve sık ilişki|
Sinam|09.Tem|1 Oglu|Kız:hulya:|Yumurtlama dan önce tek ilişki| Sagda|Erkege Yatkın|
Himalia|11.Tem|2 Kızı|Erkek:biyik:| Adetten sonra iki kez ilişki|Solda|Erkege yatkın|
Eceiremnur|13.Tem|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlama günü tek ilişki|Solda|Erkege Yatkın|
Truf|19.Tem|1 Kızı|Kız:hulya:|ovulasyon testinde iki koyu çizgiden bi kac saat sonra ilişki|Ortada|Kız günü|
Yesilyoll|8 Agustos|2 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlama dönemi tek ilişki| |Erkek günü|
Matematik|29 Agustos|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlamayı ovulasyon mikroskobuyla takip etti.tek ilişki| |Erkege Yatkın|
Yaprakk|11.Eyl|2 Kızı|Erkek:biyik:| Adetten sonra 3 kere gün aşırı ilişki| |Erkek ve erkege yatkın günlerde|
Serenatta|14.Eyl|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlamayı ovulasyon mikroskobuyla takip etti.tek ilişki| |Erkek günü|
Firegirl986|21.Eyl|1 Kızı|Kız:hulya:|Yöntem uygulamadı (Yumurtlamadan 1 gün önce ve 2 gün sonra ilişki)| |Nötr ve erkek|
Can_Parcam|23.Eyl|2 Kızı|Erkek:biyik:|gün içinde kasık agrısı ve sünen akıntı geldi, o gece tek ilişki|Solda|Erkek günü|
Momof|28.Eyl|2 Kızı|Erkek:biyik:|ovulasyon testinde iki koyu çizgi cıkınca tek ilişki| |Erkege yatkın|
Asilmavi|30.Eyl|Yok|Erkek:biyik:|Ovulasyon testinde iki koyu çizgi ve silik çizgi cıkınca-2 kez ilişki|Solda|Erkek ve Erkege yatkın günlerde|
Mutluelif|12.Eki|1 Kızı|Erkek:biyik:| clear blue gülen yüz sabah cıktı ,o gece tek ilişki|Solda|Erkek günü|
Orlistat|13.Eki|1 Kızı|Kız:hulya:|Babychoice takvimi-yumdan 2 gün önce ve yum günü ilişki|Sagda|Erkek günü|
Aybamu|20.Eki|2 Oglu|Kız:hulya:|Regliden sonra sık ilişki| |Kız ve Kıza yatkın|
Oglak75|29.Eki|1 Kızı|Kız:hulya:|Yum günü ve sonrasında sık ilişki|Sagda|Kız günleri|
Boncuk|18.Kas|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumdan 17 saat önce tek ilişki|Ortada|Erkege Yatkın|
Fiona|22.Kas|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yum günü tek ilişki| |Kız Günü|

benide ekleyin benide
hatta şimdiden Elara bu tabloya yazıp bide bıyıklı koysunn :cokkomik:

elara ya deneme listesine bize de eklesene birer bıyıklı gönlümüzü al ya bu liste çok güzel

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar ne kadar doğru bilmiyorum ama ben kendi kendime bir tespitte bulundum bioritm sadece ilk bebeklerde tutuyor gibi geliyor bana mesela kakulenin oğlunda tutmamış çünkü oğlundan önce bir düşüğü olmuş bunun gibi bir kaç arkadaş daha var

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

Karabiber01|01.Mart|2 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlama günü tek ilişki|Solda| Erkege Yatkın|Göktuğ Dogduuuu
Nisandakar|09.May|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlama günü tek ilişki|Solda|Erkege Yatkın|Bebiş Dogdu|
Can0677|22.May|1 Kızı|Kız:hulya:|Ovulasyon testinde 2 koyu çizgiyiden hemen sonra ilişki|
Sinam|09.Tem|1 Oglu|Kız:hulya:|Yumurtlama dan önce tek ilişki| Sagda|Erkege Yatkın|
Himalia|11.Tem|2 Kızı|Erkek:biyik:| Adetten sonra iki kez ilişki|Solda|Erkege yatkın|
Eceiremnur|13.Tem|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlama günü tek ilişki|Solda|Erkege Yatkın|
Truf|19.Tem|1 Kızı|Kız:hulya:|ovulasyon testinde iki koyu çizgiden bi kac saat sonra ilişki|Ortada|Kız günü|
Yesilyoll|8 Agustos|2 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlama dönemi tek ilişki| |Erkek günü|
Matematik|29 Agustos|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlamayı ovulasyon mikroskobuyla takip etti.tek ilişki| |Erkege Yatkın|
Yaprakk|11.Eyl|2 Kızı|Erkek:biyik:| Adetten sonra 3 kere gün aşırı ilişki| |Erkek ve erkege yatkın günlerde|
Serenatta|14.Eyl|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlamayı ovulasyon mikroskobuyla takip etti.tek ilişki| |Erkek günü|
Firegirl986|21.Eyl|1 Kızı|Kız:hulya:|Yöntem uygulamadı (Yumurtlamadan 1 gün önce ve 2 gün sonra ilişki)| |Nötr ve erkek|
Can_Parcam|23.Eyl|2 Kızı|Erkek:biyik:|gün içinde kasık agrısı ve sünen akıntı geldi, o gece tek ilişki|Solda|Erkek günü|
Momof|28.Eyl|2 Kızı|Erkek:biyik:|ovulasyon testinde iki koyu çizgi cıkınca tek ilişki| |Erkege yatkın|
Asilmavi|30.Eyl|Yok|Erkek:biyik:|Ovulasyon testinde iki koyu çizgi ve silik çizgi cıkınca-2 kez ilişki|Solda|Erkek ve Erkege yatkın günlerde|
Mutluelif|12.Eki|1 Kızı|Erkek:biyik:| clear blue gülen yüz sabah cıktı ,o gece tek ilişki|Solda|Erkek günü|
Orlistat|13.Eki|1 Kızı|Kız:hulya:|Babychoice takvimi-yumdan 2 gün önce ve yum günü ilişki|Sagda|Erkek günü|
Oglak75|29.Eki|1 Kızı|Kız:hulya:|Yum günü ve sonrasında sık ilişki|Sagda|Kız günleri|
Boncuk|18.Kas|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumdan 17 saat önce tek ilişki|Ortada|Erkege Yatkın|

kız süper olmuş ben kızmı erkeekmi diye bakarken zorlanıyodum çizgileri arıyodum çok rahatmış böyle:hihi:yavruların gelecekteki halleri

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar ne kadar doğru bilmiyorum ama ben kendi kendime bir tespitte bulundum bioritm sadece ilk bebeklerde tutuyor gibi geliyor bana mesela kakulenin oğlunda tutmamış çünkü oğlundan önce bir düşüğü olmuş bunun gibi bir kaç arkadaş daha var

kız ne diyon sen ya öldürecekmisin bernille beni biz ona göre ayarlıyoz herşeyimizi,ayrıca benim 3. kızda tutuyo

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56

günaydın arkadaslar elera ben neden yokum:lilav:

OP
E

Elara

Misafir
kızlar tatlıses tv de ibonun şarkıları çalıyorrr
hala inanamıyorumm vurulduguna:(
Rabbim şifa versinn.

OP
G

gunness

Misafir
kızlar tatlıses tv de ibonun şarkıları çalıyorrr
hala inanamıyorumm vurulduguna:(
Rabbim şifa versinn.

dünden beri içim parçalanıyo durumu biraz daha iimiş Allah şifa versin.
deneme yaptım kendime cetvel ama yapamadım galiba olmazsa sen yapar mısın

OP
E

Elara

Misafir
oldu cnm sabah 7,30da hastanadeydık ıvır zıvır işlerle uğrastan sonra amelıyata alınmdı 11,30gibi 10saat sürmedı bıle cıktı onu beklerken görümcemle kafe de oturduk 2-3 tane kadın çok kötü ağlayarak geldı çok kötü oldumm kesın sevdıklerını kaybettıler allah ım yaşatma bunu kımseye rabbım sağlık versın herkese inşallah

bu gecede yanında ben kalıcam yarın sabah çıkacakmış yarın kalkabılırmı acaba ayağa offffffffffffffffffff
çıldırıcam yaaaaaaaa

cnm tekrar gecmiş olsun Allah şifa versin
eşinin yanında sen kalma sakın.yokmu erkke kardeşi babsı filan?? yada senin abin filann
sen herkesten cok kendini düşünmeslisin.bakk herzaman sölüyorum sanaa kendine dikkat et bişi olursa cok üzülürsün

OP
E

Elara

Misafir
elaracım;
canım benim banada takviyeleri yollasana özelden
kızlar bide benim gögüslerim çok ağrıyor ya daha çok erken regli için veya gebelik belirtisi için

cat ignesi filan kullanmadın sen dimi
hamile olma şansın var cnm.

Kızlar, birşey soracağım bu dua okunacağı zaman illa abdestlimi olmak gerekir. Ben ayıptır söylemesi yumurtlama döneminde olduğum için ıslak dolanıyorum. Namazı zor bitiriyorum desem yeridir. Abdest gitmesin diye yolu tıkama gibi bir adetimde yoktur.

cnm gurbetin dedigine göre abdestsiz ve regliykende okunabiliyormuş dua
ama tabi abdestli okunsa daha makbuldür eminim.
sende cok takılma abdeste

OP
E

Elara

Misafir
Elara iyi güzelde ben bu tablodaki bir kısmının nicki hiç burada görmedim. Nerde bu insanlar? Sanırım benden öncesi ve sonrası var:)

senden cokk öncesi var tabiki cnm
bu sayfa acılalı mayısın 24 de 1 yıl olcakk
sen dahaa çömezsin bu sayfada:hihi:

diger arkadaşlarrın bazısının bebişleri olduu giremiyorlar
bazısınında hamileligi zor gecti giremediii

benide ekleyin benide
hatta şimdiden Elara bu tabloya yazıp bide bıyıklı koysunn :cokkomik:
yok öleee hazırdan bıyıklı koymakkk
bileginin hakkıyla alcannn bıyıklıyı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar