OP
Elara
Misafir
- #9.261
evet haklısın 32 gün oluyor Elara bir zahmet yazıyıda değiştirirmisin_?
ne yazıyım?
herşey aynı kalsın dedigin için degiştirmedim
evet haklısın 32 gün oluyor Elara bir zahmet yazıyıda değiştirirmisin_?
Günayddın kızlarr
ezel hasta olmuşunnn gözün aydınnn diyim bu ay istemiyordun cünkü.inş önümüzdeki ay hamiş olursunn
bide üzerindeki yazıyada anneni üzme bu ay gel lütfen oğlum yazabilirmisin
Lütfen biri bana bugün pratik bir çırpıda pişirebileceğim bir yemek önersin. Daha çocukları dışarı çıkaracağım dolaşmaya...
Salat-ı Tefriciye okuyacak 14 kişi olmuşuz bu arada.
Salat-ı Tefriciye okuyacak 14 kişi olmuşuz bu arada.
banada diyebilirsin gözün aydın diye
yine olmadı bu ayda olmadı hastalandım ben
Lütfen biri bana bugün pratik bir çırpıda pişirebileceğim bir yemek önersin. Daha çocukları dışarı çıkaracağım dolaşmaya...
Hayırlısı olsun umutçum, daha zamanı gelmemiş demek ki.
beni çıkıyorum ama hastalandım
bende hastalanmasam okumak isterdim dün daha katılacaktım ama hastanacağımı tahmin ediyordum o yüzden bişey demedim ve hastalandım
Bu ay diyete daha fazla uyarak denersin canım Allah en hayırlı zamanda versin bebişini.
Günaydın kızlarrrr.... İnşallah herkes iyidir. ezelcim çok geçmiş olsun canım allah daha büyük şeyler göstermesin.
sabah ateşim yüksek çıkınca bayağı ümitlenmiştim
kısmet yapacak bişe yok
sana gecmiş olsun diyorum
inş bidaki ay olur cnm.
Hayırlısı olsun umutçum, daha zamanı gelmemiş demek ki.
Makarna veya hazır mantı alıp yapabilirsin. Bi de ben yeşil mercimek yapıyorum hem yemek hem çorba oluyor gerçi herkes sevmeyebilir.
günaydın cnmm.nasılsınnnnGünaydın kızlarrrr.... İnşallah herkes iyidir. ezelcim çok geçmiş olsun canım allah daha büyük şeyler göstermesin.

Geçen hafta 3 gün mercimek corbası yedik ve kraliçeler ağzına sürmedi.en besleyici ve pratik şey mercimek corbası mencee
içine 2-3 tane orta boy havuc rendelee
bi tanede patates rendelee.al sana hem sebze yemegi hemde corbaa. cocuklar için cok ideal
et suyunda varsa bide ondan ilave ett tamamdırr.at düdüklüyee 20 dk da pişiyor kısık ateşte
yanına pilav + tavuk bide ayran yaparsınn tamamm