Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
selam kızlar
ezel ve umut yeni okudum geçmiş olsun hayırlısı olsun canlarım inşallah rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürür.

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİİİİNN...

elara bu duayı boncuğun sayfasına da ekleyebilir misin çok güzel bir dua allah kabul etsin.

OP
E

Elara

Misafir
Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİİİİNN...

elara bu duayı boncuğun sayfasına da ekleyebilir misin çok güzel bir dua allah kabul etsin.

aminnnn
tmm ekleyimm bu duayııı

dost

Üye
Tepki
28
ezel umut canım kısmet böyleymiş vakti zamanı gelmemiş demekki geçmiş olsun içiniz tertemi,z olsun bebeciklerin yeri hazır olsun :sim3:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
canım benim dersler pazartesi perşenbe cuma 1 saat akşamları.sınava girecekler nisan 16 da ondan sonra 2 hafta direksiyon eğitimi var sonra yine teorik dersler böyle gidiyor işte.

dost

Üye
Tepki
28
iyiyim canım çok sağol.bebiş büyüyor teyzesi bi sıkıntısı yok bana şimdilik.
sen nasılsın?

canım iyilik işte iş güç ev çocuk uğraşmaca
hava süper ankarada tadını çıkarmaya çalışıyorum

:dill::dill: naaptın çok kısmetli kızına isim düşünmeye başladın mı :deli:
öyle çok sevindim ki Allah tamamına erdirsin güzel sağlıklı bir ömür versin canım

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
elara benim tam erkek günümüydü yoksa erkeye yatkınmıydı bakabilir misin sana zahmet.29 04 1979 sat 14 şubat 25 gün deneme 20-21-22-24 şubat

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
canım iyilik işte iş güç ev çocuk uğraşmaca
hava süper ankarada tadını çıkarmaya çalışıyorum

:dill::dill: naaptın çok kısmetli kızına isim düşünmeye başladın mı :deli:
öyle çok sevindim ki Allah tamamına erdirsin güzel sağlıklı bir ömür versin canım

tadını çıkarın kardan sonra iyi olur tabii.
ayy yok canım daha çok kaptırmamaya çalışıyorum kendimi evde eşimle kızım diye seviyoruz ama kısmet bakalım allahtan hayırlısı. isim konusunda ben ayşe istiyorum aslında yalın ve o bilinmedik isimlerden değil.değişik olsun diye konulan isimler itici gelmeye başladı bana.(benim görüşüm sakın yanlış anlaşılmak istemem)duru ismini taaa oğlum doğmadan düşünüyordum belki diyorum ayşe duru olabilir ama kesin değil.
amin canım allah tüm isteyenlere versin

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kızlar benim çıkmam lazım oğlumun okuluna bi uğramam lazım artık havalar ısındı hergün göndermeyi düşünüyorum.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

amınnn cnm kakus sen salıha evlatlardan ıste bcm salıh erkek salıha kız oluyo duada:)

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
off kızlar yemek arası verdım dedım bakayım ne var yok ..

elara ne edıyon bcm konusamıyoz dunden berı senle hıc:ilknur:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar