OP
_eZeL_
Misafir
- #9.301
kızlar ben yemeğe gidiyorum görüşürüz
valla bende sıkıldım artık
Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİİİİNN...
elara bu duayı boncuğun sayfasına da ekleyebilir misin çok güzel bir dua allah kabul etsin.
kızlar nereye gittiniz yaa
kakule nasılsın bebişin naapıyor
iyiyim canım çok sağol.bebiş büyüyor teyzesi bi sıkıntısı yok bana şimdilik.
sen nasılsın?
canım iyilik işte iş güç ev çocuk uğraşmaca
hava süper ankarada tadını çıkarmaya çalışıyorum
:dill::dill: naaptın çok kısmetli kızına isim düşünmeye başladın mı :deli:
öyle çok sevindim ki Allah tamamına erdirsin güzel sağlıklı bir ömür versin canım
Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİİİİNN...
elara bu duayı boncuğun sayfasına da ekleyebilir misin çok güzel bir dua allah kabul etsin.