amınnn cnm kakus sen salıha evlatlardan ıste bcm salıh erkek salıha kız oluyo duada
tamam canım aklımda
amınnn cnm kakus sen salıha evlatlardan ıste bcm salıh erkek salıha kız oluyo duada
ben çok severim ayşe adını yakışır kızlara hem ayşeler güzelde olur ayşe duru daha iyi olur hazır oldu ikisini de koy bence
ayyyy dostt kaptırıyorum kendimiii ayşe duru derken çıkmasın osman mert:deli::1:
elara benim tam erkek günümüydü yoksa erkeye yatkınmıydı bakabilir misin sana zahmet.29 04 1979 sat 14 şubat 25 gün deneme 20-21-22-24 şubat
ben çok severim ayşe adını yakışır kızlara hem ayşeler güzelde olur ayşe duru daha iyi olur hazır oldu ikisini de koy bence
20-21-22 erkege yatkın
24 kıza yatkın
allahıyılıgını versın ay ne guldum cnm ıns salıha evlatlardan rabbım nasıp etsın amınnnayyyy dostt kaptırıyorum kendimiii ayşe duru derken çıkmasın osman mert:deli::1:
merhaba bernil nasılsın
ya kısmet işi ama bence oldu bir kızın canım aklına getirme öyle şeyleri
elara inşallah senin gibi güzel ve akıllı olur kızım ismini koyarsam teyzesine çeker inşallah
allahıyılıgını versın ay ne guldum cnm ıns salıha evlatlardan rabbım nasıp etsın amınnn
ıyıyım cnm sagol sen nasılsın
kakulee ayşeler cok yamann oluyorrr ,bu ismi koyarken 2 kere düşünn :zonk:
ayy cnm benim valla duygulandım şimdiii ,tşkler böle düşündügün içinnn
ayyyy dostt kaptırıyorum kendimiii ayşe duru derken çıkmasın osman mert:deli::1:
kızlar ilk sayfaaya bakınnn
olsunda senin gibi yaman olsun kız seviyorum seni