neyse kızlar cıkıyorum ıslerım bıtsın gelırım ıns
tamam cnm kolay gelsin halıları toplamıştın zaten çabuk yaparsın inş işini kolay gelsin
neyse kızlar cıkıyorum ıslerım bıtsın gelırım ıns
Ezel naptınız ya çok zarar var mı okumadım geçmişi daha merak ediyodum seni,
bi de test yaptın mı
Umut sen naptın ateş
benimde kızımda 3 ay sürmüştüü ıyyy berbat bişey yooo
inşallah seninki kısa sürer
diğer hamileliklerindede oluyormuydu
bunu dediğine göre henüz okumadığım geçmişte bi işler çevirmişsin belli :deli:
Günaydın kızlar
tamam cnm kolay gelsin halıları toplamıştın zaten çabuk yaparsın inş işini kolay gelsin
benim önceki hamililiklerim çok ağır geçti
bundada başladı inşallah ağır ve uzun sürmez serum filan yine olmaz inşallah
cnm daha kişi sayısını bekliyoruz hemen başlıcaz inş netleşirse kaç kişi olursa o kadar iyi farklı ağızlardan inş sevabı daha çok okuyabildiğin kadar alırsın cnm ya zorlama kendini 50 100 bilemedin 10 niyetimiz belli
ezel hastalanmış gece
hasarla ilgili bende yazdım ama meşgul sanırım yazmadı bişey
benimde 36,6 çıktı sabah
minide gelmedi eklerdi tablomu
inş cnm rahat geçirirsin bu dafa gerçekten çok zor oluyo
sınırda hala ateşin çok ani düşüş olmamış ateşli hatunum benimmmm:elis:
ezeli de okudum hastalanmış haydin hayırlısı:sirin:
ewet cnm toplamısdım aksam adam dıyokı neden sermedın yetıstıremedım dedımde yaw ne var onda ben ıkı dkkda sererdımdedım sermesı kolay hadı bıde taslara camasırsuyu dok aman valla ıs cıkartıyonuz kendınıze dıyo tabı söle les gıbı yerlerı bı gorseler anlarda temızlıgın nasıl oldugun adamlarda haklı
kızlar inanın hiç halim yok arkadaşıma destek olmak için bana 50 yazın hızlı çabuk bitirirsem yine isterim
günaydın cnm
sağol canım
kızlar eşimin yanında kalmam gerekırmı yoksa işime gıtmelıyım kolay bır amelıyat dıme kızlar
valla benimkide öyle bernil ne uğraşıyon derr bide kızar bana,bende diyorum dünyaya yanlış gelmişim erkek olmalıymışım die,bide benim eşim hep ben çok becerikliyim falan der bende sen kadın olsan kesin evde kalırdın kimse evlenmez seninle diyorumne der biliyomusun ben kadın olsam kesin çok becerikli olurum herkes peşimde olur der, allah biliyo işte kullarını seni boşuna erkek yaratmamış diyorum
valla benimkide öyle bernil ne uğraşıyon derr bide kızar bana,bende diyorum dünyaya yanlış gelmişim erkek olmalıymışım die,bide benim eşim hep ben çok becerikliyim falan der bende sen kadın olsan kesin evde kalırdın kimse evlenmez seninle diyorumne der biliyomusun ben kadın olsam kesin çok becerikli olurum herkes peşimde olur der, allah biliyo işte kullarını seni boşuna erkek yaratmamış diyorum
haklısın cnm neyse kızla bu sefer cıdden kactım valla takılıp kaldım hadı öptum hepınızı duanızda benıde unutmayın
elara benıde eklesın tefrıcıye ıcın okurum ıns bende