Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Ezel naptınız ya çok zarar var mı okumadım geçmişi daha merak ediyodum seni,
bi de test yaptın mı

Umut sen naptın ateş

ezel hastalanmış gece
hasarla ilgili bende yazdım ama meşgul sanırım yazmadı bişey
benimde 36,6 çıktı sabah
minide gelmedi eklerdi tablomu :)

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
tamam cnm kolay gelsin halıları toplamıştın zaten çabuk yaparsın inş işini kolay gelsin

ewet cnm toplamısdım aksam adam dıyokı neden sermedın yetıstıremedım dedımde yaw ne var onda ben ıkı dkkda sererdım dıyo:hihi:dedım sermesı kolay hadı bıde taslara camasırsuyu dok aman valla ıs cıkartıyonuz kendınıze dıyo tabı söle les gıbı yerlerı bı gorseler anlarda temızlıgın nasıl oldugun adamlarda haklı

deyyan

Aktif Üye
Tepki
62
cnm daha kişi sayısını bekliyoruz hemen başlıcaz inş netleşirse kaç kişi olursa o kadar iyi farklı ağızlardan inş sevabı daha çok okuyabildiğin kadar alırsın cnm ya zorlama kendini 50 100 bilemedin 10 niyetimiz belli

kızlar inanın hiç halim yok arkadaşıma destek olmak için bana 50 yazın hızlı çabuk bitirirsem yine isterim

OP
G

gunness

Misafir
ezel hastalanmış gece
hasarla ilgili bende yazdım ama meşgul sanırım yazmadı bişey
benimde 36,6 çıktı sabah
minide gelmedi eklerdi tablomu :)

sınırda hala ateşin çok ani düşüş olmamış ateşli hatunum benimmmm:elis:
ezeli de okudum hastalanmış haydin hayırlısı:sirin:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ewet cnm toplamısdım aksam adam dıyokı neden sermedın yetıstıremedım dedımde yaw ne var onda ben ıkı dkkda sererdım :hihi:dedım sermesı kolay hadı bıde taslara camasırsuyu dok aman valla ıs cıkartıyonuz kendınıze dıyo tabı söle les gıbı yerlerı bı gorseler anlarda temızlıgın nasıl oldugun adamlarda haklı

valla benimkide öyle bernil ne uğraşıyon derr bide kızar bana,bende diyorum dünyaya yanlış gelmişim erkek olmalıymışım die,bide benim eşim hep ben çok becerikliyim falan der bende sen kadın olsan kesin evde kalırdın kimse evlenmez seninle diyorum:hihi:ne der biliyomusun ben kadın olsam kesin çok becerikli olurum herkes peşimde olur der, allah biliyo işte kullarını seni boşuna erkek yaratmamış diyorum:hihi:

OP
G

gunness

Misafir
sağol canım
kızlar eşimin yanında kalmam gerekırmı yoksa işime gıtmelıyım kolay bır amelıyat dıme kızlar

senin şu halanda yani buna bile mi izin vermiyo aman Yarabbim , ameliyat kolay abim olmuştu endişelenme hiç ama sonrasında yüzüstü yatırıyolar galiba o gün yürütmüyolarda hatırladığım kadarıyla

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
valla benimkide öyle bernil ne uğraşıyon derr bide kızar bana,bende diyorum dünyaya yanlış gelmişim erkek olmalıymışım die,bide benim eşim hep ben çok becerikliyim falan der bende sen kadın olsan kesin evde kalırdın kimse evlenmez seninle diyorum:hihi:ne der biliyomusun ben kadın olsam kesin çok becerikli olurum herkes peşimde olur der, allah biliyo işte kullarını seni boşuna erkek yaratmamış diyorum:hihi:

:cokkomik::cokkomik::cokkomik:haklısın cnm neyse kızla bu sefer cıdden kactım valla takılıp kaldım hadı öptum hepınızı duanızda benıde unutmayın

elara benıde eklesın tefrıcıye ıcın okurum ıns bende

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353

Ben de eşime öyle diyorum kabul ediyor biliyor tabi pasaklı olacağını. Süslenir püslenir kocamı beklerdim, temizliktir yemektir yapmazdım diyor. 2 günde boşardı adam diyorum bende:hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar