Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
selam kızlarrrr 10 dk gırebılıyom sadece gecmıse bakmaya fırsatım yok boncuktan haber warmı elara ben de tefrıcıye okumak ısterım boncuk ıcın benım adımı yaz ama ılk başta 100 tane alayımda gene bakarız ben baslıyayım mı hemen ben takıp edemıyom da bı gelısme olursa mesaj olarak atarsanız sewınırım herkese cok selam allah hastalara borçlulara dardakılere askerlere yardım etsınnnnnnn

OP
E

Elara

Misafir
selam kızlarrrr 10 dk gırebılıyom sadece gecmıse bakmaya fırsatım yok boncuktan haber warmı elara ben de tefrıcıye okumak ısterım boncuk ıcın benım adımı yazmamıssın ama olsun ılk başta 100 tane alayımda gene bakarız ben baslıyayım hemen 100 al benden takıp edemıyom da bı gelısme olursa mesaj olarak atarsanız sewınırım herkese cok selam allah hastalara borçlulara dardakılere askerlere yardım etsınnnnnnn

h.g ece naptınız cnm eşinin işini??? varmı bi gelişme
ilk sayfadaki listeye okumak isteyenlerin ismini yazıyorum .senide ekelrim
okuyunca haber ver cnm
boncuktan haber yok

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
çıkıyorum arkadaşlar kızım uyandı. görüşürüz.kendinize iyi bakın.öpüyorumm.

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
h.g ece naptınız cnm eşinin işini??? varmı bi gelişme
ilk sayfadaki listeye okumak isteyenlerin ismini yazıyorum .senide ekelrim
okuyunca haber ver cnm
boncuktan haber yok

ok elara bızde de ıyı bı gelısme yok ben baslarım inş süre 1 haftada okunması iyi olur bı de abdestlı okuyacaz inş hayırlı haberı gelsın rabbım kızına bagıslasın

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
canım hayırlısı olsun inşallah baksana boncuk hiç aklımdan çıkmıyor
mevlam herşeyi bizden iyi biliyor şüphesiz
demekki diyorum zamanına daha var
sen nasılsın canım dün yoktunn
aynen cnm yasadıklarımız hep ımtıhan rabbım kaldıramayacagımız hıc bırseyı vermesın ıns cok zor ıns bebısyle saglıklı bı sekılde alatır boncugumuz...

ewet cnm dun dıyetısyene gıttım geld
ım yemek aksam oldu zaten dun halıları kaldırmısdım bugun sılıp evı yerlestırmem lazım bı bakayım dedım sabah azcık

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar günaydınn ben dün gece regl oldum zaten sabah ateşi düşmüştü biliyorsunuz akşamıda hastalandım işte bu sabahta ateşim 36,4

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
kızlar günaydınn ben dün gece regl oldum zaten sabah ateşi düşmüştü biliyorsunuz akşamıda hastalandım işte bu sabahta ateşim 36,4

hayırlısı olsun canımmm
benimkide bugün 36,6 çıktı canım
senin dün kaçtıııı ????

eşin ne yapmış canım çok hasar varmı ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar