Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
cnm burda sadece slm verdiginde pek alan olmuyor :) kasti yapılan bişi yok ama.
direkt dalcan konuyaa.

cnm herkes pc başında olmuyorrr nicki burda olsadaa
acıkcası benim pc acık olur ama ben ara ara bakarım pc yee.
msn gibi cevap yaz hemen karşılıgını al olayı burda mümkün degil.

ya ne bilim yazıorum bende hani hep bir umut vardır derler yaaa işte o umutu bulamıyorum galiba haklısın direk konuya girmeliyim ozaman giriorum ve girdim elera sen tablomu yaptın hamişlern kalmak isteyenlerin falan bir ara geçmşte ona benzer bişi okudum gibi oldu da ama tam okuyamadn cıktım babamlara gitcem diye

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
ay bak kalp kalbe karsı bende tam bişi sorcaktım yazmıstm sende ne soracaktn diosun:cokkomik: canım gecen günkü dediğin kafama takıldı hani benim bebeğime erkek demşti dktr kız cıktı dedin ya dktr kaçıncı ayda erkek dedi ve sonra diğer dktr kacıncı ayda kız dedi merak ettim biliosun bende kız istiorum bir nevi umut oldu amaaaa hayırlısı:lilav:

cnm bence cok nadir yanılmalar . detaylı renkli ultrasona git bence hem sağlıklı konusundan rahat et hem cinsiyet

OP
E

Elara

Misafir
eloşş canım ben yarın ilk denememi yapacağım haber ver demiştinnn:acep::acep:
cnm sat adet döngün dogum tarihini yaz bi bakıyım son kez istersenn

ilişkiden önce eşin baya sıcak duş alsın
ilişki kısa olsun cok derin ilişki olmasın
sen orgazm olma ve eşinde erken boşalsınn.

iyi geceler kızlar
elaracım boncuk için okunacak duaya bende katılamak istiyorum eklermisin canım

tmm ekleyim cnm
sen naptın deneme yaptınmı?

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
aminn cnm Allah razı olsunn

aa imzadaki beebkten bahsediyrosun dimi.maşallahhh
sanada yumurtlama cetveli yapalım istersen
ama kızının resmini bence kaldır cnm.tanıyan olur yada nazar olur :) yinede sen bilriisn tabi

bencede elara teyzesi nazar değmesin kızıma. yumurtlama takvimi istemiyordum işallah gebelik yaparız diyordum ama yok benım bebeğin geleceği baksannaa :dertli:

OP
E

Elara

Misafir
ya ne bilim yazıorum bende hani hep bir umut vardır derler yaaa işte o umutu bulamıyorum galiba haklısın direk konuya girmeliyim ozaman giriorum ve girdim elera sen tablomu yaptın hamişlern kalmak isteyenlerin falan bir ara geçmşte ona benzer bişi okudum gibi oldu da ama tam okuyamadn cıktım babamlara gitcem diye

konularaa dalabilmek içinde gecmişten haberdar olmak lazım bu da aklında bulunsun :)

boncuk arkadaşımızın bi rahatsızlıgı var haberin var dimi.
onun için 4444 kere salatı tefriciye duası okumayı düşünüyoruzz
okumak isteyenlerin listesini yaptımm.ilk sayfada varr
kişi sayısı belli oluncaa okuncak dua sayısını paylaştırcam

OP
A

asidemet

Misafir
cnm sat adet döngün dogum tarihini yaz bi bakıyım son kez istersenn

ilişkiden önce eşin baya sıcak duş alsın
ilişki kısa olsun cok derin ilişki olmasın
sen orgazm olma ve eşinde erken boşalsınn.

tmm ekleyim cnm
sen naptın deneme yaptınmı?

canım hemen yazıyorum son sat mart 8 yanlız şubattada 8de oldum doğum tarihi 19 ocak 1979

OP
A

asidemet

Misafir
konularaa dalabilmek içinde gecmişten haberdar olmak lazım bu da aklında bulunsun :)

boncuk arkadaşımızın bi rahatsızlıgı var haber var dimi.
onun için 4444 kere salatı tefriciye duası okumayı düşünüyoruzz
okumak isteyenlerin listesini yaptımm.ilk sayfada varr
kişi sayısı belli oluncaa okuncak dua sayısını paylaştırcam

benide ekle listeye

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
pensacola-BABY-photography_03.jpg

Hay maşallah yavrum benim bu ne güzellik..

OP
A

asidemet

Misafir
allahın izniyle kızımı istiyorum bu ay -ciko-ciko-ciko-ciko

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
cnm bence cok nadir yanılmalar . detaylı renkli ultrasona git bence hem sağlıklı konusundan rahat et hem cinsiyet

caanım aslında haklısın yanılmalar nadir ama benmki göstermiodu öğrenmeye gittiğimde dktr öksür dedi arkası dönük dedi öksürdüm önünü döndürdü galiba sonra bana dedi tam ayırt edemiyorum göbek kordonu önüne gelmiş dedi öksürttü iyice yakınlaştırdı flan dedi eğer o öndeki göbek kordonu değilse kesin erkek dedi ümitlenmemin sebebi o aslında peki renkli ultrasona girmek için dktra ne dicem renkli ultrasona gişrmek istiyorum mu diyim cinsiyet için mi diyim bide her özel hastanede renkli var dimi bu işlerden hiç anlamıyorum hem yasımın küçük olmasından hemde hamile kalmadan önce en son çok küçüktüm ve babamla gitmiştim dktra hiç tek gitmedim pek anlamıorum allaha şükür yıllardır dktrluk işim olmadı bide ben iğneden ve hastaneden korktuğum için hep uzak kaldım:cokkomik: bana yardımcı olursan sorularmda sevnrm cnm

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Şekerim onu demek istemiyorum. Kuranda bazı harfler biliyorsun gırtlaktan çıkıyor yani türkçedeki gibi düz söylenmiyor. İşte ben sureleri okudugum gibi ezberledim ama doğru olan bu değil diyor hoca. Kuranı bilmeyen biri elbette bu duadan faydalanabilir ancak orjinal haliyle okunması gerekir diye biliyorum. Eğer bu şekilde olcağına inanıyorsan okurum Allah nasip ettiği sürece. Bu arada bu duanın sayısı çok önemliymiş, ne eksik ne fazla...

Aminn canım..

OP
A

asidemet

Misafir
canım inşallah kızına kavuşursun ama fazla umitlenme derim ben hep kız die umtlendm erkek cıktı ama inşllah omutluluğu sen yasarsın canım aminnnnnn.......

hürrem yaaaa:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:hayallerimi kırma arkadaşım dur bu ay çok ümitliyim ben

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
asiii hadi inşallah canım bekliyoruz iyi haberlerini.prensesin yola çıksın artık:huhuu:

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Yatsıdan sonra ben salat-ı tefriciyeye başlayım diyorum Elera. Gecelere bölüştürüp ancak okurum Cuma bitireceksek. Bir de ben Boncuğun ismini bilmiyorum bana özelden yazabilir misin canım?

OP
E

Elara

Misafir
canım hemen yazıyorum son sat mart 8 yanlız şubattada 8de oldum doğum tarihi 19 ocak 1979

bio kız ve kıza yatkına geliyor cnm
21 yada 22 mart yumurtlama günlerin olabilir
iki gün öncesinden ilişkiyi kess
15-17-18-19 ilişki günleri ideal bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar