Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
oohh bee 7+2 yım 7+2 yım 5 gun sonra 2 aylık mı olcamm inanamıyorummmmmmmmm çokk güzelllllllll:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:

rabım herkese nasip etsın inşallahhhhhhhh

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Nasilsiniz kizlar ben haberleri izledim ve yine cok üzgünüm Imparatorun artik sarki söyleyemeyecegini duydum ....

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Nasilsiniz kizlar ben haberleri izledim ve yine cok üzgünüm Imparatorun artik sarki söyleyemeyecegini duydum ....

haskenacım sana zahmet olmazsa bana örnek erkek bebek diyet listeni yolllar mısın? Elaracım da sağolsun yöntem ve duaları yolluycak.duacın olurum canım zamet olmazsa.

OP
E

Elara

Misafir

ofsss cok canım sıkıldı bu olayaa.Allah yardımcısı olsunn
hiç aklıma gelemezdi ibonun böle olacagıı :((
hayat boşşş,ölüm bi anlıkk

OP
E

Elara

Misafir
Boncugumuz için 4444 Salatı Tefriciye Duası
Nick|okunacak dua sayısı|
Haskena|
Gamzecim|
Renginnn|
Minietek|
Tazmanya|
Gurbetgüzeli|
Layds|
Umut_11|
Nilayy|
Kakule|

başka kim okumak isterr??

OP
M

Mertim

Misafir
ben kendi düşüncemi yazayım sana
folbiol kullanma. hamilelikte önerilen folik asit miktarı 400 mcg dir. yani 1 mg bile degil .
folbiolün 1 tabletinde 5 mg folik asit var bu cok fazla bi dozz gereksiz bencee.
yok illaaa folbiol içecem diyorsan günde bir tane içiyorsun.ve gece yatmadan önce iç bencee,gün içinde içtiginde bulantı yapabiliyor cünkü.bunla birlikte b 12 vit. de alabilriisnn.emilimini arttırıyor evet
folbiol genelde gebelik öncesi verilirrr.hamile kalındıktann sonraa folic plus veriyor doktorlar.cünkü onun içinde calsiyumda varr.

aayrıca doktorunun verdigi Prenatal Multivitamin cok ideal senin için
içinde 800 mcg folik asid , b12 ve bi cokta vitamin varr.
senin günlük ihtiyacını fazlasıyla karşılarr.
içinde magnezyum ve calsiyum olmasıda cok güzelll.hamilelikte bunların eksikliginde kas agrıları oluyor cünkü.

sen sadece bunu kullan başka bişiye gerek yok bence.yinede sen bilin.

Selam kizlar

COkk tesekkur ederim bilgiler icin elaracim..esimle dun bizde ayni seyi dusunduk..doktorun yazdigi ilaci almaya basladim zaten bende..dunden itibaren artik folbiolu icmiyorum..

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
KIZLAR YAA İŞLERİM ÇOK YOĞUN BUGÜN GİREMİYORUM AAYYY YAZDIKLARINIZI BİLE OKUMADAN YAZIYORUMMM HASKENA KIZ SEN BANA ÖZEL MSJ GÖNDERMİŞSİN BAŞKASINA GÖNDERECEKTİNDE BANA MI GELDİ ANLAMADIMM BANA BAK O KADAR MUZ YİYORSUN BAĞIRSAKLARIN NASIL SAĞLAM :hihi: REGL OLMADIM DAHA BEN

Kiz ekstra sana gönderdim bugün hic görüsemedik ya neler oldugunu bilmiyordum gecmisi cok okuymadim hadi bakalim hayirlisi diyorum insaAllah süpriz yumurtan dolu olur......

kızlar şimdi eşim haber verdi iş yerimize hırsız girmiş sabahtan beri aramamıştı şimdi aradı söyledi sanırım pazar gecesi girmiş bir sürü şey çalmışlar :(

Ay canim benim büyük gecmisler olsun ..........

bacım bu hatunlarr alıştılarr hazıraa ugraşmadann yapılsın istiyorlarr(espiri yapıyom hee alınmasın kimse)
bende ezeli azcık zorlayım dedimm sonuc başarılı,takdir ettimm :sirin:

Ama bende tickerimi kendim yaptim benide taktir et ....

selam kızlarrrr nasılsınız bakalım
özledim siziiiiiii

Selam fistik sen nasilsin prensesin nasil var mi degisiklik mide bulantisi v.s.:elis:

kızlar imzam nasıl olmuş

Süper ama sadece isi imzayla birakma .......Calismalara devam....:lilav:

ofsss cok canım sıkıldı bu olayaa.Allah yardımcısı olsunn
hiç aklıma gelemezdi ibonun böle olacagıı :((
hayat boşşş,ölüm bi anlıkk

Bende cok üzgünüm hangimizin sonunun ne olacagini sadece Rabbim biliyor ama bazen bazi kullara bazi sonlar yakismiyor Ibo ve sarki söylememek düsünemiyorum...........

OP
M

Mertim

Misafir
canım ben yoktum elara çok güzel açıklamış zaten eklencek bişey kalmamış

sen kalbını ferah tut ateş ölçerek hamılelığın güzel gıttıgını görebılırsın cnm kafana takıosan ben 2-3 gündür ölçümü bıraktım ama arada yıne ölçerim

evet canim Elara sagolsun cok iyi aciklamis..tesekkurler..

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
aminn
diken üstündeyim bugünlerde.heran kötü bi haber gelcek diye korkuyorumm :((

Ben de de var o duygu :((Allah hayırlara çıkarsın.

Eleracım sana daha önce de yazmıştım tickerdaki bebişin çok şirin ama fotonun kalitesi düşük sanırım o fotonun yüksek çözünürlüklü olanını bulabilsen süper olur bence

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
haskenaaaa napıyonn gecmişimi okuyonnn

Bi yandan gecmisi okuyorum bir yandan Ibo sarkilari dinliyorum dagildim resmen sarkilarini,duygusalligini,yorumunu,güclü sesini ,macolugunu,Allah cezanizi verecek ,demesini seviyordum Rabbim onu ailesine ve sevdiklerine bagislasin ...................

Hergün kötü bir olay duyar olduk Rabbim ölümün bile hayırlısını versin.

Amin InsaAllah beni en cok üzen insanlarin kendi ecellerinden cok baskalari tarafindan katledilmelleri katledilmeye calisilmalari artik haberleri seyretmek beni mutsuz ediyor ...............Gencecik kizlari katlediyorlar ,kücücük cocuklari katlediyorlar ,sevdiklerimizi katlediyorlar bu cok yazik.....

OP
E

Elara

Misafir
Ben de de var o duygu :((Allah hayırlara çıkarsın.

Eleracım sana daha önce de yazmıştım tickerdaki bebişin çok şirin ama fotonun kalitesi düşük sanırım o fotonun yüksek çözünürlüklü olanını bulabilsen süper olur bence

cnm çözünürlügü düşük oldugu dogru ama benim pcnin çözünürlügü cok yüksek oldugunan gayet net görünüyorr

ama resmi degiştircem mecburen cünkü resim bazen cıkmıyor x işareti cıkıyor sadece
resimi aldıgım sitede sorun var galiba

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Selam fistik sen nasilsin prensesin nasil var mi degisiklik mide bulantisi v.s.:elis:

iyiyim canım çok şükür bebeşşim her geçen gün büyüyor allaha şükür.rabbim olmayanlara tüm isteyen kullarına nasip etsin.mide bulantım henüz yok ara ara yokluyor sadece.acayip şişlik var bunun dışında gayet iyiyim.sen nasılsın ocakta başlıkycakmışsın hadi bakalım ocağa kadar çok var benim kız o zamana doğmuş olur allah kısmet ederse teyzesi??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar