Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
aY KIZLAR FECİYİM YA UYUYAMIYORUM AĞRIDAN OF ANTİBİYOTİKLER FAYDA ETSE NE KÖTÜYMÜŞ YA.

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar ben çıkıyorum birazdan gideyimde eşim ne halde bir göreyim bize dua edin yaa nazarda var üstümüzde :(

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Tamam elaracım sevinirim yöntem ve duaları yollarsan çünkü artık nisanda hem coraspinime,hem folik asite hem de diyet ve takviyelere başlıyım diyorum bir aksilik olmazsa.Takviyeleri ancak bulurum .Haskenaya da yazarım özelden,sendekilerden farklı mı onunkiler?

OP
E

Elara

Misafir
bıryere koydum bulamıyorum yaaa evı dıdık dıdık aramam lazım anca

kızlar bırde şunu sorım size
benım evım işe uzak akşam trafıgınde 30 dak eve gıdıyoruz aslında pek uzak değil ama trafık işte

şimdi bebek olunca 4ay ben bakcam sonra annem bakıcak sizce evı kıraya verıp bende annemın yakınında ev mı kıralasam yoksa evımın pımapenlerı falan değişirse ev kışın daha iyi ısınır kendı evımde kalırım ama bu kezde 4-5 aylık cocugu hergun yollarda tasıcaz hergun babası önce benı bırakıcak sonra onu anneme sonra o ıse gıdecek çocugu sararmı ıyıcı ıyı tutarmı yoksa yollarda üşütürmüyüz diye korkuyorum sizce hangısı daha mantıklı daha erken demeyın valla ben hayatımda herseyı kafamda oturtmadan rahat edemıyorumm düşünüyorum herseyı

evin cok yeni bi ev degilse kiraya verip annene yakın biyerde ev tutmak cok daha mantıklı
diger türlü hem siz hem cocuk perişan olur yollarda.bunun kışıı da varr.cocuk hastalıktan kurtulmazz Allah korusun

yani ben olsam cocugum 4 aylıkkenn annemde olsa kimseye baktırmazdım cocugumuu.onun bakıma degil anne sevgisine ihtiyacı olacakkk

evinde varmış kira derdinde yokk nasılsaa.bebegin psikolojik ve duygusal gelişimi içinn annenin bakması taraftarıyım benn.

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
canım kendi mallarımızın hepsi nakit alınmış şeyler eşim veresiye mal almaz ama digitürkün kutuları için ücret ödemiyoruz biz digitürk gönderiyor eşim montajını yapıyor montajı yaptıktan sonra dijitürk üyeden üyelik ücreti olarak alıyor yani biz aracıyız kutular için herhangi bir ücret yok ama şimdi çalınınca digitürke bildirmiştir eşim mutlaka ççalıntı kutuların seri noları falan haber vermiştir muhtamelen kutuların ücretlerini bizden ister yani 3 kuruşluk kutuya bir sürü para vericez müşteriden ne kadar üyelik ücreti alıyorsa toplamında bizden o kadarını alır

hayırlısı olsun canım yapacak bişeyyok artık
bizim işyerinede girdiler çek + nakit çaldılar kasayı patlatmışlar düşün
ama olan sadece nakite oldu çeklerin hepsini hallettik onları kullanamadılar
ertesi günde heryere alarm takıldı :cokkomik:

OP
E

Elara

Misafir
özel sektör için cocugumu sefil edemem vallaa
devlet memuru olsam degerdii belki

OP
M

minietek

Misafir
bence annene yakın bir yere taşının çocuk yolda perişan olur yada annenlerin yanına taşının :D

canım annemlerın yanına tasınamam kendı evımı kapatıp annemın evınde kalmam lazım abım var annemın evıde 2+1 abım annem bız rahat edemeyız öncelıkle ben edemem eve gıdergıtmez sütyenı çıkarmamam bıle benı sıkıo boğuyo rahat edemem eşimle annem ve abım yanında annem bızde kalsa abımde kalır aklı annemve abım bızde kalsa annemın aklı evde kalır kı çok takıo kafaya o olmaz yanı ya ben anneme yakın kıraya gecıcem evımıde kıraya verıcem yada hergun çocuğa ezıyet edıcez sabah akşam getır götür

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
bıryere koydum bulamıyorum yaaa evı dıdık dıdık aramam lazım anca

kızlar bırde şunu sorım size
benım evım işe uzak akşam trafıgınde 30 dak eve gıdıyoruz aslında pek uzak değil ama trafık işte

şimdi bebek olunca 4ay ben bakcam sonra annem bakıcak sizce evı kıraya verıp bende annemın yakınında ev mı kıralasam yoksa evımın pımapenlerı falan değişirse ev kışın daha iyi ısınır kendı evımde kalırım ama bu kezde 4-5 aylık cocugu hergun yollarda tasıcaz hergun babası önce benı bırakıcak sonra onu anneme sonra o ıse gıdecek çocugu sararmı ıyıcı ıyı tutarmı yoksa yollarda üşütürmüyüz diye korkuyorum sizce hangısı daha mantıklı daha erken demeyın valla ben hayatımda herseyı kafamda oturtmadan rahat edemıyorumm düşünüyorum herseyı

bende 2,5 aylıkken bıraktım kızımı ama arka sokakta oturuyolar annemler
çok zor oluyo valla herşeyini çift alıyoduk biberon bezler ayy zor günlerdi zoorrrr

OP
E

Elara

Misafir
kutuların ücretlerini bizden ister yani 3 kuruşluk kutuya bir sürü para vericez müşteriden ne kadar üyelik ücreti alıyorsa toplamında bizden o kadarını alır

bu kötü olmuş yaa
neyse bi git bak bakalım eşin ne durumda.bişi dersede alttan all bari
umarım ödiyecegiz miktar cok olmaz

OP
M

minietek

Misafir
evin cok yeni bi ev degilse kiraya verip annene yakın biyerde ev tutmak cok daha mantıklı
diger türlü hem siz hem cocuk perişan olur yollarda.bunun kışıı da varr.cocuk hastalıktan kurtulmazz Allah korusun

yani ben olsam cocugum 4 aylıkkenn annemde olsa kimseye baktırmazdım cocugumuu.onun bakıma degil anne sevgisine ihtiyacı olacakkk

evinde varmış kira derdinde yokk nasılsaa.bebegin psikolojik ve duygusal gelişimi içinn annenin bakması taraftarıyım benn.

özel sektör için cocugumu sefil edemem vallaa
devlet memuru olsam degerdii belki

kız evı bız yenı aldık dedımya taksıt ödüyoruz çalışmak zorundayım eşim hem bana hem çocuğa hem eve mufağıydı faturasıydı hepsıne ıyı bakcak tek basına da evın kredı taksıdını ödicek bu imkansızz

çalışmak zorundayımm

OP
E

Elara

Misafir
Tamam elaracım sevinirim yöntem ve duaları yollarsan çünkü artık nisanda hem coraspinime,hem folik asite hem de diyet ve takviyelere başlıyım diyorum bir aksilik olmazsa.Takviyeleri ancak bulurum .Haskenaya da yazarım özelden,sendekilerden farklı mı onunkiler?

haskenanın yollıcayachı kendi beslenme şekli.ama gayet güzel bi liste
benim yollıyacagım komple yöntemler

OP
E

Elara

Misafir
kız evı bız yenı aldık dedımya taksıt ödüyoruz çalışmak zorundayım eşim hem bana hem çocuğa hem eve mufağıydı faturasıydı hepsıne ıyı bakcak tek basına da evın kredı taksıdını ödicek bu imkansızz

çalışmak zorundayımm

hımm unutmuşum ev taksidi ödediginizi
Allah yardımcınız olsun ozamnn
ama borcda hiç bitmezz her ailedee
biizmde varr borcc Allah bi şekilde yardım ediyor.oldugu kadar harcıyoruz napalım

OP
E

Elara

Misafir
kızım uyanmak üzere ben cıkıyorumm
görüşrüüzz kızlarr

OP
M

minietek

Misafir
hımm unutmuşum ev taksidi ödediginizi
Allah yardımcınız olsun ozamnn
ama borcda hiç bitmezz her ailedee
biizmde varr borcc Allah bi şekilde yardım ediyor.oldugu kadar harcıyoruz napalım

aminn inşallah
canım ya valla zor allah kısmetını verır dıyorlarya ınsallah ona da eve de yeterız ama görünen o ki anneme yakın tasıncam
yoksa şimdi bırde pımapen yaptırmaya urasıcam bu arada bızım ev 10 yıllık bınada ve pımapenlerde 10 yıllık ama berbat olmuş adopen marka çok adıymıss ya da bıze yapılan ürünü berbat ama kesınlıkle kımseye önermıyorum annemın evıne egepen yapıldı 12 yıl oluyo ve tık yok maşalalh süperr yaa mermerlerı bıle çok güzell adopen kesınlıkle yaptırmayın kızlar

neyse ben annemlerın oraya tasıncam keske banyoyu yaptımasaydım ve dırek kıraya verseydım evı yaa

OP
G

gunness

Misafir
kızlar ben de çıkıyorum herkese iyi akşamlarrrr-ciko

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ay kızlar sınır oldum moralım sıfır ya ..

yardıma muhtac bı cocuklar vardı kızılaydan yemek gelıyodu aradım solemısdım

ıkı gundur kesmıler ay ulasamıyomda kımseyı cocuklar aradı abla yemek gelmıyo dıye ay ne sınır oldum ya valla cocuklarda okula gıdıyo yavrucaklar ıcım parcalandı uzakda bana bıraz of of napsam bılmıyom

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
haskenanın yollıcayachı kendi beslenme şekli.ama gayet güzel bi liste
benim yollıyacagım komple yöntemler

Anladım canım senin yöntem ve dualarını eksiksiz uygulamaya çalışacağım hatta fazlaan hem yumurta akı hem karbonat yapıcam galiba .Haskenanın listeyi de merak ettim yolarsa ona da bakarım tabi.Bu arada bende 1-2 tane daha erkek bebek duası var akşam istersen onları da paylaşırım senle,seninkilerle aynıysa arkadaşlara paylaşmazsın bir bak istersen canım.ara ara giriyorum dişim çok kötü ay eski usül tütün basacam az kaldı yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar