OP
Umut Gemisi
Misafir
- #9.021
aY KIZLAR FECİYİM YA UYUYAMIYORUM AĞRIDAN OF ANTİBİYOTİKLER FAYDA ETSE NE KÖTÜYMÜŞ YA.
bıryere koydum bulamıyorum yaaa evı dıdık dıdık aramam lazım anca
kızlar bırde şunu sorım size
benım evım işe uzak akşam trafıgınde 30 dak eve gıdıyoruz aslında pek uzak değil ama trafık işte
şimdi bebek olunca 4ay ben bakcam sonra annem bakıcak sizce evı kıraya verıp bende annemın yakınında ev mı kıralasam yoksa evımın pımapenlerı falan değişirse ev kışın daha iyi ısınır kendı evımde kalırım ama bu kezde 4-5 aylık cocugu hergun yollarda tasıcaz hergun babası önce benı bırakıcak sonra onu anneme sonra o ıse gıdecek çocugu sararmı ıyıcı ıyı tutarmı yoksa yollarda üşütürmüyüz diye korkuyorum sizce hangısı daha mantıklı daha erken demeyın valla ben hayatımda herseyı kafamda oturtmadan rahat edemıyorumm düşünüyorum herseyı
canım kendi mallarımızın hepsi nakit alınmış şeyler eşim veresiye mal almaz ama digitürkün kutuları için ücret ödemiyoruz biz digitürk gönderiyor eşim montajını yapıyor montajı yaptıktan sonra dijitürk üyeden üyelik ücreti olarak alıyor yani biz aracıyız kutular için herhangi bir ücret yok ama şimdi çalınınca digitürke bildirmiştir eşim mutlaka ççalıntı kutuların seri noları falan haber vermiştir muhtamelen kutuların ücretlerini bizden ister yani 3 kuruşluk kutuya bir sürü para vericez müşteriden ne kadar üyelik ücreti alıyorsa toplamında bizden o kadarını alır
bence annene yakın bir yere taşının çocuk yolda perişan olur yada annenlerin yanına taşının
bıryere koydum bulamıyorum yaaa evı dıdık dıdık aramam lazım anca
kızlar bırde şunu sorım size
benım evım işe uzak akşam trafıgınde 30 dak eve gıdıyoruz aslında pek uzak değil ama trafık işte
şimdi bebek olunca 4ay ben bakcam sonra annem bakıcak sizce evı kıraya verıp bende annemın yakınında ev mı kıralasam yoksa evımın pımapenlerı falan değişirse ev kışın daha iyi ısınır kendı evımde kalırım ama bu kezde 4-5 aylık cocugu hergun yollarda tasıcaz hergun babası önce benı bırakıcak sonra onu anneme sonra o ıse gıdecek çocugu sararmı ıyıcı ıyı tutarmı yoksa yollarda üşütürmüyüz diye korkuyorum sizce hangısı daha mantıklı daha erken demeyın valla ben hayatımda herseyı kafamda oturtmadan rahat edemıyorumm düşünüyorum herseyı
kutuların ücretlerini bizden ister yani 3 kuruşluk kutuya bir sürü para vericez müşteriden ne kadar üyelik ücreti alıyorsa toplamında bizden o kadarını alır
evin cok yeni bi ev degilse kiraya verip annene yakın biyerde ev tutmak cok daha mantıklı
diger türlü hem siz hem cocuk perişan olur yollarda.bunun kışıı da varr.cocuk hastalıktan kurtulmazz Allah korusun
yani ben olsam cocugum 4 aylıkkenn annemde olsa kimseye baktırmazdım cocugumuu.onun bakıma degil anne sevgisine ihtiyacı olacakkk
evinde varmış kira derdinde yokk nasılsaa.bebegin psikolojik ve duygusal gelişimi içinn annenin bakması taraftarıyım benn.
özel sektör için cocugumu sefil edemem vallaa
devlet memuru olsam degerdii belki
kızlar ben çıkıyorum birazdan gideyimde eşim ne halde bir göreyim bize dua edin yaa nazarda var üstümüzde
Tamam elaracım sevinirim yöntem ve duaları yollarsan çünkü artık nisanda hem coraspinime,hem folik asite hem de diyet ve takviyelere başlıyım diyorum bir aksilik olmazsa.Takviyeleri ancak bulurum .Haskenaya da yazarım özelden,sendekilerden farklı mı onunkiler?
kız evı bız yenı aldık dedımya taksıt ödüyoruz çalışmak zorundayım eşim hem bana hem çocuğa hem eve mufağıydı faturasıydı hepsıne ıyı bakcak tek basına da evın kredı taksıdını ödicek bu imkansızz
çalışmak zorundayımm
aY KIZLAR FECİYİM YA UYUYAMIYORUM AĞRIDAN OF ANTİBİYOTİKLER FAYDA ETSE NE KÖTÜYMÜŞ YA.
hımm unutmuşum ev taksidi ödediginizi
Allah yardımcınız olsun ozamnn
ama borcda hiç bitmezz her ailedee
biizmde varr borcc Allah bi şekilde yardım ediyor.oldugu kadar harcıyoruz napalım
haskenanın yollıcayachı kendi beslenme şekli.ama gayet güzel bi liste
benim yollıyacagım komple yöntemler