OP
minietek
Misafir
- #9.061
oohh bee 7+2 yım 7+2 yım 5 gun sonra 2 aylık mı olcamm inanamıyorummmmmmmmm çokk güzelllllllll

rabım herkese nasip etsın inşallahhhhhhhh
rabım herkese nasip etsın inşallahhhhhhhh
iyiiyim cok sükür kızlar umutgemisi çok geçmiş olsun sanada diş ağrısı gerçekten cok zor
Nasilsiniz kizlar ben haberleri izledim ve yine cok üzgünüm Imparatorun artik sarki söyleyemeyecegini duydum ....
kızlar imzam nasıl olmuş
Nasilsiniz kizlar ben haberleri izledim ve yine cok üzgünüm Imparatorun artik sarki söyleyemeyecegini duydum ....
ben kendi düşüncemi yazayım sana
folbiol kullanma. hamilelikte önerilen folik asit miktarı 400 mcg dir. yani 1 mg bile degil .
folbiolün 1 tabletinde 5 mg folik asit var bu cok fazla bi dozz gereksiz bencee.
yok illaaa folbiol içecem diyorsan günde bir tane içiyorsun.ve gece yatmadan önce iç bencee,gün içinde içtiginde bulantı yapabiliyor cünkü.bunla birlikte b 12 vit. de alabilriisnn.emilimini arttırıyor evet
folbiol genelde gebelik öncesi verilirrr.hamile kalındıktann sonraa folic plus veriyor doktorlar.cünkü onun içinde calsiyumda varr.
aayrıca doktorunun verdigi Prenatal Multivitamin cok ideal senin için
içinde 800 mcg folik asid , b12 ve bi cokta vitamin varr.
senin günlük ihtiyacını fazlasıyla karşılarr.
içinde magnezyum ve calsiyum olmasıda cok güzelll.hamilelikte bunların eksikliginde kas agrıları oluyor cünkü.
sen sadece bunu kullan başka bişiye gerek yok bence.yinede sen bilin.
KIZLAR YAA İŞLERİM ÇOK YOĞUN BUGÜN GİREMİYORUM AAYYY YAZDIKLARINIZI BİLE OKUMADAN YAZIYORUMMM HASKENA KIZ SEN BANA ÖZEL MSJ GÖNDERMİŞSİN BAŞKASINA GÖNDERECEKTİNDE BANA MI GELDİ ANLAMADIMM BANA BAK O KADAR MUZ YİYORSUN BAĞIRSAKLARIN NASIL SAĞLAMREGL OLMADIM DAHA BEN
kızlar şimdi eşim haber verdi iş yerimize hırsız girmiş sabahtan beri aramamıştı şimdi aradı söyledi sanırım pazar gecesi girmiş bir sürü şey çalmışlar
bacım bu hatunlarr alıştılarr hazıraa ugraşmadann yapılsın istiyorlarr(espiri yapıyom hee alınmasın kimse)
bende ezeli azcık zorlayım dedimm sonuc başarılı,takdir ettimm :sirin:
selam kızlarrrr nasılsınız bakalım
özledim siziiiiiii
kızlar imzam nasıl olmuş
ofsss cok canım sıkıldı bu olayaa.Allah yardımcısı olsunn
hiç aklıma gelemezdi ibonun böle olacagıı(
hayat boşşş,ölüm bi anlıkk
Hergün kötü bir olay duyar olduk Rabbim ölümün bile hayırlısını versin.
canım ben yoktum elara çok güzel açıklamış zaten eklencek bişey kalmamış
sen kalbını ferah tut ateş ölçerek hamılelığın güzel gıttıgını görebılırsın cnm kafana takıosan ben 2-3 gündür ölçümü bıraktım ama arada yıne ölçerim
aminn
diken üstündeyim bugünlerde.heran kötü bi haber gelcek diye korkuyorumm(
haskenaaaa napıyonn gecmişimi okuyonnn
Hergün kötü bir olay duyar olduk Rabbim ölümün bile hayırlısını versin.
Ben de de var o duygu(Allah hayırlara çıkarsın.
Eleracım sana daha önce de yazmıştım tickerdaki bebişin çok şirin ama fotonun kalitesi düşük sanırım o fotonun yüksek çözünürlüklü olanını bulabilsen süper olur bence
Selam fistik sen nasilsin prensesin nasil var mi degisiklik mide bulantisi v.s.:elis: