Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
inş rüyan oglum olacagınaa delalettir elif :)

kızlarr bocuk ne yaptı acaba yaaa cok meraktayımm ben.aklım hep ondaaa :(

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
yorgun ve karmaşık gidiyo azalıp çopalan ama sürekli bir gerginlik var umut benim bu hamileliğimde başım ağrıyo sık sık ,midem iyi değil, halsizim ama herşeye ramen Allaha şükür tabi...sen nasılsın asıl senin nasıl gidiyo...

ben aynıyım canım aynı bildiğin gibi
hamile kalmaya çalışıp bıu aradada yumurtlama günlerine denk getirip güya oğlanı bulmaya çalışıyorum :)
ama başarısızım şu ana kadar , sabrediyorum demekki zamanı henüz değil :(

OP
G

gunness

Misafir
bugün regli olucam bu gidişle temmuzda biortimim tutmuyacak sonraki aylar için bikaç gün öne reglimi öne nasıl alıcam bilgisi olan varmı:acep:

Tepki
2
hamile kalmaya çalışıp bıu aradada yumurtlama günlerine denk getirip güya oğlanı bulmaya çalışıyorum :)

yağmur kendi zamanında gelir diye bir söz var ı ching diye bir kitapta kesinlikle katılıyorum...

OP
G

gunness

Misafir

umut ovulasyon testi kullanyo musun? onları denese bi belki ovu.günü kaçırıyosun sen

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Merhaba kizlar nasilsiniz herkes iyidir umarim ben doktora gittim sabah ve kontrol sonrasi miyomdan süphelendigini söyledi hani bi ara kanama olmustu ya bende sonra iste bu ayki adetim bittikten sonra tekrar kontrolle gel dedi bende durumlar bu ama bi haberle cok büyük bi üzüntü yasiyorum Ibrahim Tatlisese cok üzüldüm sebep ne olursa olsun bir insana böyle birsey yapilamaz bunu yapanlar insan olamaz cok üzgünüm ya...........

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
yemem gerekenleri yedim ama arada ayran içtim dayanamadım tam emin değilim ama 3 ay kesin süt ürünlerine dokunmadım

tamam cnm çok sağol artık zaten süt ve süt ürünlerine karşı antipati oluştu bende yerken vicdan azabı duyuyorum sendede öyle oluyomu elera insan nasıl kendini şartlandırıyo ya

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Merhaba kizlar nasilsiniz herkes iyidir umarim ben doktora gittim sabah ve kontrol sonrasi miyomdan süphelendigini söyledi hani bi ara kanama olmustu ya bende sonra iste bu ayki adetim bittikten sonra tekrar kontrolle gel dedi bende durumlar bu ama bi haberle cok büyük bi üzüntü yasiyorum Ibrahim Tatlisese cok üzüldüm sebep ne olursa olsun bir insana böyle birsey yapilamaz bunu yapanlar insan olamaz cok üzgünüm ya...........

allahın verdiği canı yalnız allah alır biz duyunca bile çok üzüldük allah öyle insanlardan uzak tutsun hepimizi allah şifa versin inş

OP
E

Elara

Misafir

h.g cnm
bende cok üzüldüm iboyaa
binlercee kişiye ekmek veriyor emegi cokkk
her ne olursa olsun bu şekildee vurulmayı haketmiyorduuu
Allahh şifa versinn ,inş eski saglıgına kavuşur:(

OP
E

Elara

Misafir
tamam cnm çok sağol artık zaten süt ve süt ürünlerine karşı antipati oluştu bende yerken vicdan azabı duyuyorum sendede öyle oluyomu elera insan nasıl kendini şartlandırıyo ya

yok ben artık yiyorumm süt ürünelrini ,bebegim içinn gerekli bişi cünküü:gulbis:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar