OP
Elara
Misafir
- #8.841
inş rüyan oglum olacagınaa delalettir elif 
kızlarr bocuk ne yaptı acaba yaaa cok meraktayımm ben.aklım hep ondaaa
kızlarr bocuk ne yaptı acaba yaaa cok meraktayımm ben.aklım hep ondaaa
yorgun ve karmaşık gidiyo azalıp çopalan ama sürekli bir gerginlik var umut benim bu hamileliğimde başım ağrıyo sık sık ,midem iyi değil, halsizim ama herşeye ramen Allaha şükür tabi...sen nasılsın asıl senin nasıl gidiyo...
ben aynıyım canım aynı bildiğin gibi
hamile kalmaya çalışıp bıu aradada yumurtlama günlerine denk getirip güya oğlanı bulmaya çalışıyorum
ama başarısızım şu ana kadar , sabrediyorum demekki zamanı henüz değil
ben aynıyım canım aynı bildiğin gibi
hamile kalmaya çalışıp bıu aradada yumurtlama günlerine denk getirip güya oğlanı bulmaya çalışıyorum
ama başarısızım şu ana kadar , sabrediyorum demekki zamanı henüz değil
umut ovulasyon testi kullanyo musun? onları denese bi belki ovu.günü kaçırıyosun sen
bugün regli olucam bu gidişle temmuzda biortimim tutmuyacak sonraki aylar için bikaç gün öne reglimi öne nasıl alıcam bilgisi olan varmı:acep:
umut ovulasyon testi kullanyo musun? onları denese bi belki ovu.günü kaçırıyosun sen
umut sende alsana cnm şu clear bluadan
mutluelif sen dieti kaç ay yaptın cnm 2 mi 3mü ay önce bide çok sıkımıydı
bilmiyorum canım şu otlu olan var hiç bi işe yaramıyor bence
bakalım artık
kaçtım ben yemek molası kızlarrrr
yemem gerekenleri yedim ama arada ayran içtim dayanamadım tam emin değilim ama 3 ay kesin süt ürünlerine dokunmadım
Merhaba kizlar nasilsiniz herkes iyidir umarim ben doktora gittim sabah ve kontrol sonrasi miyomdan süphelendigini söyledi hani bi ara kanama olmustu ya bende sonra iste bu ayki adetim bittikten sonra tekrar kontrolle gel dedi bende durumlar bu ama bi haberle cok büyük bi üzüntü yasiyorum Ibrahim Tatlisese cok üzüldüm sebep ne olursa olsun bir insana böyle birsey yapilamaz bunu yapanlar insan olamaz cok üzgünüm ya...........
Merhaba kizlar nasilsiniz herkes iyidir umarim ben doktora gittim sabah ve kontrol sonrasi miyomdan süphelendigini söyledi hani bi ara kanama olmustu ya bende sonra iste bu ayki adetim bittikten sonra tekrar kontrolle gel dedi bende durumlar bu ama bi haberle cok büyük bi üzüntü yasiyorum Ibrahim Tatlisese cok üzüldüm sebep ne olursa olsun bir insana böyle birsey yapilamaz bunu yapanlar insan olamaz cok üzgünüm ya...........
tamam cnm çok sağol artık zaten süt ve süt ürünlerine karşı antipati oluştu bende yerken vicdan azabı duyuyorum sendede öyle oluyomu elera insan nasıl kendini şartlandırıyo ya
yok ben artık yiyorumm süt ürünelrini ,bebegim içinn gerekli bişi cünküü