Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
G

gunness

Misafir
Merhaba kizlar nasilsiniz herkes iyidir umarim ben doktora gittim sabah ve kontrol sonrasi miyomdan süphelendigini söyledi hani bi ara kanama olmustu ya bende sonra iste bu ayki adetim bittikten sonra tekrar kontrolle gel dedi bende durumlar bu ama bi haberle cok büyük bi üzüntü yasiyorum Ibrahim Tatlisese cok üzüldüm sebep ne olursa olsun bir insana böyle birsey yapilamaz bunu yapanlar insan olamaz cok üzgünüm ya...........

geçmiş olsun sana canım benimm,ben de duyunca çok üzüldüm hemşerim bi de
anneannem annesiyle yıllarca komşuydu çok tatlı teyzeydi Allah onu annesine evlatlarına bağışlasın.

OP
E

Elara

Misafir
haskenaa sen şimdi ne zaman başlıyon diet takviye ve denemelere??

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Selam kızlar... Keşke Boncuk tan haber alabilseydik çok meraktayım Rabbim şifasını versin inşallah tüm hastaların..

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Merhaba kizlar nasilsiniz herkes iyidir umarim ben doktora gittim sabah ve kontrol sonrasi miyomdan süphelendigini söyledi hani bi ara kanama olmustu ya bende sonra iste bu ayki adetim bittikten sonra tekrar kontrolle gel dedi bende durumlar bu ama bi haberle cok büyük bi üzüntü yasiyorum Ibrahim Tatlisese cok üzüldüm sebep ne olursa olsun bir insana böyle birsey yapilamaz bunu yapanlar insan olamaz cok üzgünüm ya...........

haskena cnm geçmiş olsun miyom için tedaviye başlayacakmısın eğer varsa , hamile kalmana inş engel olmaz inş yoktur öle bişey

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
haskenaa sen şimdi ne zaman başlıyon diet takviye ve denemelere??

Canim ben ta Ocakta düsünüyordum ya deneme yapmayi dolayisi ile Ekimin son haftasinda baslamistim diet ve takviyelere ama esimin yigeni vefat edince oraya gittik ve 2 hafta ara vermistim ama yinede dikkat etmistim süt ürünleri tüketmedim sonra tekrar gelince yine SIKI olarak uyguladim bu son gidisimde tekrar ara verdim yani anliyacagin 1,5 ay düzenli gerisi ara ara olmak üzere son 3 aydir dikkat ediyorum simdi hani sana bahsettigim ara kanama olduya doktor dediki miyom yada kist yaparmis ara kanamayi ama kontrolde göremedi hasta ol gel tekrar kontrol edeyim dedi eger tekrar olursa ara kanaman Rahim Filmi cekilebilir dedi birde bu film kolay hamile kalmayada yariyor dedi hemde bi problem olup olmadigini ögrenmis oluruz dedi ama ben bu ayki adetle beraber deneme yapacam adam sinir olmaya basladi artik ne bu böyle her ay birsey cikiyor diyor Rabbime siginip girecez bu yolla ne zaman tuturursam ...............

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
haskena ph ölçer kağıdını denicektin cnm nasıl rahat ölçebildinmi

A evet canim ben yazmayi unuttum en son ölctügümde 6 ile 7 arasindaki renk araliginda cikmisti ama tabi o dönem diete dikkat etmedigim bi dönemdi simdi artik evimdeyim ve herseye tam tamina uyuyorum bakayim bu ayki zamanda ne cikacak .......

OP
E

Elara

Misafir
kızlar faceden baktım boncuk 21 saat önce profiline bi söz yazmışş
yanii eve geldi sanırımmm ama keşke buraya gelip haberdar etse bizide :(

Çaresizlik...
Hiç çaresiz kaldınızmı bu hayatta?Eliniz böğrünüzde denir ya işte öyle.Kimsesiz bir ağaç kovuğundan çıkmıscasına..Boğazınız parçalanırcasına imdat diye bağırırken bu milyarlık dünyada sesinizi duyan bir kişi bile olmadığını gördünüzmü hiç? Oturduğunuz yerden yorum yapmak kolay...
bunu yazmışş:((

Rabbim şifasını versinnn tez zamandaa,beebeginii ona bagışlasınnn inşallah

kızlarr bocuk ve beebgi için 4444 tefriciyeye başlıyalımmı???

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
A evet canim ben yazmayi unuttum en son ölctügümde 6 ile 7 arasindaki renk araliginda cikmisti ama tabi o dönem diete dikkat etmedigim bi dönemdi simdi artik evimdeyim ve herseye tam tamina uyuyorum bakayim bu ayki zamanda ne cikacak .......

aa çok güzelmiş hemde dikkat etmediğinde ,çok güzel dahada yükselir inş ph, yani rahat ölçebiliyosun

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
haskena cnm geçmiş olsun miyom için tedaviye başlayacakmısın eğer varsa , hamile kalmana inş engel olmaz inş yoktur öle bişey

Canim doktor kontrolde görmedi sadece ara kanama oldugu icin bu sebep olabilir dedi yada kist adet ol tekrarlarsa rahim filmi cekteriz dedi ne bileyim bana Elaranin yazdigi daha mantikli geldi hani yumurtlama döneminde olan kanama gibi ama tk kafami karistiran 3 gün ara ara sürdü ama miyom yada kist olunsa görünmezmi ulturasyonla bakti varya nerde ordaki doktorlar nerde buradakiler sirf kitap bilgisi bunlarinki ama oradakiler öylemi devamli gelistiriyor adamlar kendilerini ............

OP
G

gunness

Misafir

Çaresizlik...
Hiç çaresiz kaldınızmı bu hayatta?Eliniz böğrünüzde denir ya işte öyle.Kimsesiz bir ağaç kovuğundan çıkmıscasına..Boğazınız parçalanırcasına imdat diye bağırırken bu milyarlık dünyada sesinizi duyan bir kişi bile olmadığını gördünüzmü hiç? Oturduğunuz yerden yorum yapmak kolay...

ooofff ya Allah şifasını versin inş.

OP
E

Elara

Misafir
haskena ara kanaamaa bendede olduuu bi kez.sonrasında adet döngümün süresi azaldı
yani önceden 33-35 gün arası oluyrodumm
ara kanamadan sonra 29-30-31 e düştüü
ben sanmıyorum bi sorun oldugunaa
rahim filmi tamam cok faydalı oluyorr hamile kalmanda
cünkü kimyasal ilac da veriyorlar tıkalı olan tüpün varsa acılıyor v.s
ama cok kolay degil onu cektirmekkk
daha hiç deneme yapmadannn belli süre gecmedenn böle bişi denemene gerek yok bencee

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

Çaresizlik...

canım benim ya rabbim şifa versin inş niye bu kadar kendini yalnız hissediyoki çok üzüldüm hepimizin duası boncukla zaten ben hazırım elera cnm sen paylaştır cnm okuruz inş

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

Çaresizlik...

offff boncuk offffff

evet başlayalım canım

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

Çaresizlik...

Canim ya ah o caresizlik varya o caresizlik .......................Baslayalim canim Boncugumuz icin hatirliyormusun canim ya hamile kalmadan önce ne kadar dualar etmisti oruclar tutmustu Rabbim ona saglikli ve hayirli bir evlad versin diye insaAllah Rabbim evladini kendine kendinide evladlarina bagislasin ......

aa çok güzelmiş hemde dikkat etmediğinde ,çok güzel dahada yükselir inş ph, yani rahat ölçebiliyosun

Canim ben devamli dikkatsiz olmadim ara ara ama sonra hemen toparliyordum ölümüde söyle yaptim akintim vardi ve parmagimla vajinadan aldigim akintiyi turnusol kagidina sürdüm ve bekledim rengi degisince baktim renk bölümündeki derece kismina kolay yani ....

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Canim doktor kontrolde görmedi sadece ara kanama oldugu icin bu sebep olabilir dedi yada kist adet ol tekrarlarsa rahim filmi cekteriz dedi ne bileyim bana Elaranin yazdigi daha mantikli geldi hani yumurtlama döneminde olan kanama gibi ama tk kafami karistiran 3 gün ara ara sürdü ama miyom yada kist olunsa görünmezmi ulturasyonla bakti varya nerde ordaki doktorlar nerde buradakiler sirf kitap bilgisi bunlarinki ama oradakiler öylemi devamli gelistiriyor adamlar kendilerini ............

cnm ultrasonda görünür hem ara kanama diyosun benim bi arkadaşımda vardı ama kanama çok çok fazla oluyo benim bildiğim 3 paket kullanıyodu pedi

OP
E

Elara

Misafir
kızlarr ben şuan regliyimm
isterseniz diger arkadaşlara bölüştürüyümmm okunsun reglimö bitincee regli olnmayanlarla birlikte bende okurummm tekrardann
yani iki kez okunabilir aslındaa
hem bebegi hem boncukl içinn ayrı ayrıı???
bayaa kalabalıgız rahat okuruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar