Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

layds

Aktif Üye
Tepki
97
şu an bişey yok canım henüz

hadi hayırlısı olsun geliyodur bebişler inşallah

kızlar bir şey sorcam bir dünya iş de beni bekliyor ama aklıma takılıyo ne zamandır
iki aydır yumurtlamadan önce gelen sünen akıntı daha katı oluyor bende yine uzayan şekilde (lh pozitfken)
yumurtlamdan 2 gün sonrada onun çok daha incesi ama yine sünen bir akıntı geliyor sizde de varmı öyle birşey kafamı karıştıyo nedir anlamadım

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
güneydııın kızlar gününüz heeeeep aydınn olsun ezel daha kırmızılar gelmemiş hakkında hayırlısı olsun

OP
E

_eZeL_

Misafir
Günaydın kızlar hoşgeldiniz laydys canparçam çok teşekkürler ya böyle merak ediyorsunuz ya ççok mutlu oluyorum hepiniz çok iyisiniz teşekküüürrleeeeeeeerrrr

OP
E

_eZeL_

Misafir
hadi hayırlısı olsun geliyodur bebişler inşallah

kızlar bir şey sorcam bir dünya iş de beni bekliyor ama aklıma takılıyo ne zamandır
iki aydır yumurtlamadan önce gelen sünen akıntı daha katı oluyor bende yine uzayan şekilde (lh pozitfken)
yumurtlamdan 2 gün sonrada onun çok daha incesi ama yine sünen bir akıntı geliyor sizde de varmı öyle birşey kafamı karıştıyo nedir anlamadım

canım benimde aynı oluyor normal ince gelen akıntıdan sonra tekrar koyu kıvamlı geliyor bir defa ama parça şeklinde düşüyor

OP
G

gunness

Misafir
İbrahim Tatlısese üzüldüm ya Allah şifalar versin yazık ya Allah'ın verdiği cana bu eziyet:(

OP
E

Elara

Misafir
günaydın kızlarr
ezell 3 liralık gebelik testiii yapsan nolurdu yaww. ammaa cimrisin sende
bizi böle merakta bırakmak hoşunuza gidiyor galibaaa:zopa:

OP
E

Elara

Misafir
ben şu denemelere bi başlayımmm siziii heray meraktan catlatcammm görürsünüzz sizz:eller:

OP
E

_eZeL_

Misafir
günaydın kızlarr
ezell 3 liralık gebelik testiii yapsan nolurdu yaww. ammaa cimrisin sende
bizi böle merakta bırakmak hoşunuza gidiyor galibaaa:zopa:

3 lira değil 5 lira verdim vallah akşam bende daha önce bize yakın bi eczaneden 3 liraya alıyordum akşam nöbtçi eczanede 5 lira dedi şok oldum istemiş bulundum 3 liralık şeyi 5 liraya aldım yaa

OP
E

_eZeL_

Misafir
Elara günaydın bu arada ben testin parasına takıldığımdan atladım :) kız adet oldum gibi geliyor öyle akıntım var ama yok ped koydum hatta tuvalete petle gittim geldi diye yok bende ne olur ne olmaz koyddum pedi ama bakalım yarın sabahı bekleyin anacıımmmm :1:

OP
E

_eZeL_

Misafir
ay ancak geçmişi bitirdimmm bi taraftan işi gücü yapıyorum bir taraftan geçmiş okuyorum hamiş hamiş yordunuz beni :cokkomik:

OP
E

_eZeL_

Misafir
minietek sende adet gününde adet olacakmışsın gibi ağrı olmuşmuydu ben dün sabah kalktım tuvalete falan gittim kahvaltı hazırlayacaktım kasıklarımda adet ağrısı başladı hafif hafif sonra eşim dışarı çıkalım dedi evde kahvaltı etmeyelim bende ağrı kesicimi yanıma aldım çıktım çünkü benim adet sancım normaldede aynen öyle başlar ve şiddetlenir ama sonra birşeyim kalmadı bir kaç saat sonra sadece bel ağrısı vardı

OP
M

minietek

Misafir
minietek sende adet gününde adet olacakmışsın gibi ağrı olmuşmuydu ben dün sabah kalktım tuvalete falan gittim kahvaltı hazırlayacaktım kasıklarımda adet ağrısı başladı hafif hafif sonra eşim dışarı çıkalım dedi evde kahvaltı etmeyelim bende ağrı kesicimi yanıma aldım çıktım çünkü benim adet sancım normaldede aynen öyle başlar ve şiddetlenir ama sonra birşeyim kalmadı bir kaç saat sonra sadece bel ağrısı vardı

evet canım adet gunu kasıklarda ağrı bır çok kısıde oldu hamılelerde bendede oldu kesınlıkle

OP
E

_eZeL_

Misafir
mini etek senin tablolarla bebek neden orantısız duruyor düzeltsene onu düzelmiyormu

ya Elara bana çok güzel bebiş resimleri gönderdi ama benim aklım deyyana eklediği güler yüzlü bebişte kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar