Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
rengin bu arı poleni arı sütü ve bal karışımında başka markalarda var mesela anavarza markası var ya onunda var sen karışımın oranına dikkat ederek al bide iyi bak organil ve sağlık bakanlığı onaylı olsun

evet söylediğin iyi oldu sağlık bakanlığından onaylı olması onada dikkat edeyim sağol cnm

OP
E

_eZeL_

Misafir
allah ben bitanesinin kutusunu açtık kavanoza baktım aynı nescafe gibi polenin görüntüsü nasıl bişey ne renk bilgim olsun en azından

canım rengi sarı koyu saru karışık renkte küçük küçük top gibi nescafeden küçük sanki taneleri

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
yok canım ecolive yazıyor sanırım üstünde tam emin değilim ama ben bide aynı markanın arı poleni bal arı sütü karışımından aldım yanlız karışımın oranına baktım %5 arı sütü % 5 polen var içinde kalanı bal ben elimdeki poleni öğütüp aldığım karışıma katmayı düşünüyorum şimdilik o karışımdan yiyoruz her sabah bir çay kaşığı eşimde bende

bu ay bende alayım arısütü ve polen karışımı eşit olacak yanii dimi ezel
burda büyük aktarcı var oraya gidip sorarım

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar ıbrahım tatlısesı vurmuslar ya adam ıyılesıp kurtulsa bıle felc kalacakmıs yazık

layds

Aktif Üye
Tepki
97
günaydın herkese kızlar
ilk sayfaya baktımda mimoza çok geçmiş olsun canım, bak bir daha ki ay tutar inşallah deyyan ile birlikte kakulenin bu ay tutmuş sanırım çok sevindim

umut ezel kızlar sizden naber hamilemisiniz yoksaaa

OP
E

_eZeL_

Misafir
bu ay bende alayım arısütü ve polen karışımı eşit olacak yanii dimi ezel
burda büyük aktarcı var oraya gidip sorarım

canım eşit olması şart değil ama oranları fazla olsun çünkü bal oranı fazla olursa erkek diyetine uygun olmaz arı sütü ve arı poleni oranı bala oranla fazla olsun

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
günaydın herkese kızlar
ilk sayfaya baktımda mimoza çok geçmiş olsun canım, bak bir daha ki ay tutar inşallah deyyan ile birlikte kakulenin bu ay tutmuş sanırım çok sevindim

umut ezel kızlar sizden naber hamilemisiniz yoksaaa

şu an bişey yok canım henüz

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
neyse hepınız optum yollukları cırptım buyukler kaldı nasıl becereceksem deneyecem bı 4 metre olanları:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar