iyi geceler bebemmmm :dertli::cikolata:Kızlar adam gitti yatağı ısıtmıştır ben gideyim. Allaha emnt olun. Öpüyorum hepinizi. Bugun iftarda hepinize dua ettim. Allah kabul eylesin...
Hb hürrem süper bir yer burası ya hepiniz nekadar sıcakkanlısınız
Kiz bilmiyon mu benim elimden bi kacan birde ucan gerisi zor kurtulur.....
Elara deyyan bir yöntem uyguladim mi baktimda ilk sayfaya SIK iliski olmus özel bi sebebi var mi?
Valla alışkanlık yapıyo şimdiden söyleyimm
Mertim sana mesaj attımmm
bioritime bakmıştım saanaaaa aslındaaa
Elara üstüne atliycam simdi ha ne ediyon niye cevap vermiyon e dusunuda aldin ama hala kendine gelemedin galiba.....
aferinnn sanaaaaa süpersin valaaa
cnm hamile kalamadıgı için mecburen sık ilişki uyguladııı
inşallah gönlündeki olur
ay yaprak sen cok yaşaaa eşim zaten boşicak beni biraz önce kavga ettim ilgilenmion benle gelir gelmez yatıosun dedim sen sitenden cıkıp bana br hoşgeldin diyomusun dedi ay cevap bile veremedimadam bir kelimeyli haklı olmayıda gecdi fevkuladennfevkinde bir haklı oldu
Elara bugün kendinde değil bilgisayarı otomatiğemi bağladı nedir nayır bu sen olamassın valla yaw bi varmış bi yokmuş oldu
Selam bayanlar bende siteye yeni üye oldum ve bu başlık dikkatimi çekti, inşallah Allahım herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar verir.
Aynen valla bebiş bulalım derken kocalardan olucaz benimkide geliyo ara ara hala yatmıyonmu bana bişey hazırla desem ilgilenmessin bunun başında saatlerce oturuyosun diyo
Aynen valla bebiş bulalım derken kocalardan olucaz benimkide geliyo ara ara hala yatmıyonmu bana bişey hazırla desem ilgilenmessin bunun başında saatlerce oturuyosun diyo
Galiba özel msj göndermekle mesgul ...Kiz yaprak eskilerden olupta nicki farkli olanlar varmi malum yeni geldim herseyi herkesi karistiriyom bak eceiremnur ecemderdam olmus baska kim var ?
iremderdam oldu sanırım karabiber var bişey prensessiydide neydi yaw bende kafa çokta sanki renkrenk var o değişti başkada bildiğim yok çok yardımcı oldum dimi
10 tane var
geldim nasılsınız kızlar
Ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar