Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Mertim sana mesaj attımmm
bioritime bakmıştım saanaaaa aslındaaa

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Elara deyyan bir yöntem uyguladim mi baktimda ilk sayfaya SIK iliski olmus özel bi sebebi var mi?

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
Kızlar adam gitti yatağı ısıtmıştır ben gideyim. Allaha emnt olun. Öpüyorum hepinizi. Bugun iftarda hepinize dua ettim. Allah kabul eylesin...
iyi geceler bebemmmm :dertli::cikolata:
Hb hürrem süper bir yer burası ya hepiniz nekadar sıcakkanlısınız

canım o senn sıcaklığın ayna gibidir duygular sen nasılsan karsındakide öle gelir sende çok sıcaksın bu arada kışın ortasındada kızlar fazlamı sıcak oldu ortam ne:cokkomik:

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
Valla alışkanlık yapıyo şimdiden söyleyimm:hihi:

ay yaprak sen cok yaşaaa eşim zaten boşicak beni biraz önce kavga ettim ilgilenmion benle gelir gelmez yatıosun dedim sen sitenden cıkıp bana br hoşgeldin diyomusun dedi ay cevap bile veremedim :cokkomik::cokkomik::cokkomik: adam bir kelimeyli haklı olmayıda gecdi fevkuladennfevkinde bir haklı oldu:cokkomik:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Elara üstüne atliycam simdi ha ne ediyon niye cevap vermiyon e dusunuda aldin ama hala kendine gelemedin galiba.....

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kiz ben cevabi yazana kadar sen msj yazmissin pardon pardon ben kacar yoksa Elara yakalarsa .....-yardim

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
ay yaprak sen cok yaşaaa eşim zaten boşicak beni biraz önce kavga ettim ilgilenmion benle gelir gelmez yatıosun dedim sen sitenden cıkıp bana br hoşgeldin diyomusun dedi ay cevap bile veremedim :cokkomik::cokkomik::cokkomik: adam bir kelimeyli haklı olmayıda gecdi fevkuladennfevkinde bir haklı oldu:cokkomik:

Aynen valla bebiş bulalım derken kocalardan olucaz benimkide geliyo ara ara hala yatmıyonmu bana bişey hazırla desem ilgilenmessin bunun başında saatlerce oturuyosun diyo:cokkomik::cokkomik:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Elara bugün kendinde değil bilgisayarı otomatiğemi bağladı nedir nayır bu sen olamassın valla yaw bi varmış bi yokmuş oldu

Galiba özel msj göndermekle mesgul ...Kiz yaprak eskilerden olupta nicki farkli olanlar varmi malum yeni geldim herseyi herkesi karistiriyom bak eceiremnur ecemderdam olmus baska kim var ?

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Aynen valla bebiş bulalım derken kocalardan olucaz benimkide geliyo ara ara hala yatmıyonmu bana bişey hazırla desem ilgilenmessin bunun başında saatlerce oturuyosun diyo:cokkomik::cokkomik:

Kiz desene bebek olunca kafami kasiyacak zamanim olmuyacak birakta bu günleri:deli:min keyfini cikarayim...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir

Aynennnnnnnnnnnnnn ne buluyorsun bu kadar nette.öf pöffffffffff,yat artık uykusuz kalıyorsun vsvsvsvs

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Galiba özel msj göndermekle mesgul ...Kiz yaprak eskilerden olupta nicki farkli olanlar varmi malum yeni geldim herseyi herkesi karistiriyom bak eceiremnur ecemderdam olmus baska kim var ?

iremderdam oldu sanırım karabiber var bişey prensessiydide neydi yaw bende kafa çokta sanki renkrenk var o değişti başkada bildiğim yok çok yardımcı oldum dimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar