Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
C

ceylanım

Misafir
Hb umut gemisi oğlum uyandı o yüzden ama artık burdayım çok güzel bir site ne iyi etmişimde üye olmuşum

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
valla o kafasını dinlio bizde korkudan inlioz işte o an insan normal düşünemio ki korku werdim:acep:

hürrem hoşgeldin,ben de çok yaşadım senin endişelerini,bazı geceler hiç kıpırdamazdı,ya da çok az.boyuna karnıma tık tık yapardım,bana mısın demezdi.sonra biraz sırt üstü yatınca başlardı atmaya.SaKŞİN OL UYYORDUR OO ZAMANLARDA.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
hoş geldin ceylannn

yaprak benide gürcü nickimi değiştirdim :cokkomik:

hakkatten yanii bukadarmı :cokkomik:
Hıı seni biliyorum şekerim yeni gelenlere dedim acaba ordanmı diye karıştırıyoruz
Elara nere gittin kiz yarimmi birakmistin yoksa isini.....:zopa:

Valla ara ara dur bi dakka hemen geliyorum makyajımı tazeleyip diyomuş bize bakıp geri gidiyomuş devamm:deli::deli::deli:

OP
C

ceylanım

Misafir
Hb hürrem süper bir yer burası ya hepiniz nekadar sıcakkanlısınız

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar adam gitti yatağı ısıtmıştır ben gideyim. Allaha emnt olun. Öpüyorum hepinizi. Bugun iftarda hepinize dua ettim. Allah kabul eylesin...

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
hürrem hoşgeldin,ben de çok yaşadım senin endişelerini,bazı geceler hiç kıpırdamazdı,ya da çok az.boyuna karnıma tık tık yapardım,bana mısın demezdi.sonra biraz sırt üstü yatınca başlardı atmaya.SaKŞİN OL UYYORDUR OO ZAMANLARDA.
sende hoş geldin canım bendede biraz önce yani 1 saat önce flan oturuodm arkama yaslandım birden hissettim demekki bde psikolojikmende oluo oynamıo diosun oynasada hissedemiosun
Hıı seni biliyorum şekerim yeni gelenlere dedim acaba ordanmı diye karıştırıyoruz

Valla ara ara dur bi dakka hemen geliyorum makyajımı tazeleyip diyomuş bize bakıp geri gidiyomuş devamm:deli::deli::deli:

bende saka yapmıstm zatenn :cokkomik::sirin:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar