ümitköyde oturuyorum kızlar
Hmm çocuklarını Allah bağışlasın cinsiyetleri ne
hoş geldin ceylannnBen aranıza yeni katıldım arkadaşlar
yaprak benide gürcü nickimi değiştirdimHoşgeldin valla bende herkesi karıştırdım birbirine nick farklı alanlar sölesinn
Neyse iyi geeler arkadaşlar
valla o kafasını dinlio bizde korkudan inlioz işte o an insan normal düşünemio ki korku werdim:acep:
Hıı seni biliyorum şekerim yeni gelenlere dedim acaba ordanmı diye karıştırıyoruzhoş geldin ceylannn
yaprak benide gürcü nickimi değiştirdim
hakkatten yanii bukadarmı
Elara nere gittin kiz yarimmi birakmistin yoksa isini.....:zopa:
hmm çocuklarını allah bağışlasın cinsiyetleri ne
Hoşgeldin cnm iyyiz sen nasılsın götürdün dimi kerevizibak hala aklımda
Umut gemisi merhaba cnm.
canım benim,inan ki yapmadım salata yapmıştım.ama yarın yaparım.canın çekti üzüldüm ya,tutamadım çenemi
sende hoş geldin canım bendede biraz önce yani 1 saat önce flan oturuodm arkama yaslandım birden hissettim demekki bde psikolojikmende oluo oynamıo diosun oynasada hissedemiosunhürrem hoşgeldin,ben de çok yaşadım senin endişelerini,bazı geceler hiç kıpırdamazdı,ya da çok az.boyuna karnıma tık tık yapardım,bana mısın demezdi.sonra biraz sırt üstü yatınca başlardı atmaya.SaKŞİN OL UYYORDUR OO ZAMANLARDA.
Hıı seni biliyorum şekerim yeni gelenlere dedim acaba ordanmı diye karıştırıyoruz
Valla ara ara dur bi dakka hemen geliyorum makyajımı tazeleyip diyomuş bize bakıp geri gidiyomuş devamm:deli::deli::deli:
canım merhaba,geçmiş okuyordum yeni gördüm nasılsın?
Hb hürrem süper bir yer burası ya hepiniz nekadar sıcakkanlısınız
İyiyim canım. Sağol. Bugün sana dediğim gibi hepinize tektek dua ettim ama bil bakalım kimi unuttum? Kendimi