Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
verdiğiniz tarif ne kızlar yoğurt mayonaz deyince canım istedi valla:hihi:

ay cnm ya işte bu kötü tarafı hamileleirn canı çekiyo gerçi kolay kerevizden bahsediyoruz bir rendeleyip içine mayonez ve yoğurt katıyosun ,iki normal salatanın içine rendeliyosun çabuk yaparsın cnm seni yormaz

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
hoşgeldin cnm bende yapmadım yemeğimi ama herşeyi hazırladım pratik yani:hihi:nasılsın canım levencik nasıl

Saol canım hoşbulum herşey hazır olunca kolayda adı olmayınca çok zorlanıyorum ben iyyim leventcikte iyi Allaha şükür hafta içi kontrolümüz var bakalım inş pozisyon değişmiştirde doğum normal olur

OP
M

minietek

Misafir
ay ne güselll allah kucağına almayı nasip etsin senndemi ilk çocuktu?

hürrem benımde ılk bebeğimm 1,5 yıllık evlıyım

annesı yesın onun bıryerlerını

Annem öyleymiş canım.Abimde sürekli ekşi,turşu,çağla,canerik türü şeyler yemiş,turşuları götürürmüş ve abim doğmuş:)istisnalar olabiliyorrr.

ohh inşallah bendede istisna olur ve sağlıklı olurr

KIZLARRRRRRRR

BAŞIM ÇOK AĞRIYORRRR

BENDE ALERJIK RINIT VAR SABAHTAN BERI MAHVOLDUMM AYDA 2-3 KEZ GELIO BU ŞİMDİ İLAÇTA İÇEMIYORUM

SABAHTAN BERI HAPSIRMAKTAN BAŞIM AĞRIDI BURNUM TIKANDI YÜZÜM KIPKIRMIZI NE YAPCAM BEN YAAAAAA

DR MINOSET BILE İÇME DEDI

NASIL ÇALIŞTIM BUGUN BILMIYORUM

EVE GIDIP UZANABILSEM HEMEN YAAAAAAA

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
kerevizim yokk :acep: Neyse brokoliyle yapayım iştahımı köreltir heralde yarınada bakarızz

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
hürrem benımde ılk bebeğimm 1,5 yıllık evlıyım

annesı yesın onun bıryerlerını

ohh inşallah bendede istisna olur ve sağlıklı olurr

KIZLARRRRRRRR

BAŞIM ÇOK AĞRIYORRRR

BENDE ALERJIK RINIT VAR SABAHTAN BERI MAHVOLDUMM AYDA 2-3 KEZ GELIO BU ŞİMDİ İLAÇTA İÇEMIYORUM

SABAHTAN BERI HAPSIRMAKTAN BAŞIM AĞRIDI BURNUM TIKANDI YÜZÜM KIPKIRMIZI NE YAPCAM BEN YAAAAAA

DR MINOSET BILE İÇME DEDI

NASIL ÇALIŞTIM BUGUN BILMIYORUM

EVE GIDIP UZANABILSEM HEMEN YAAAAAAA
cnm ya cok gecmıs olsun ıns gecer ay hamıslıkd ehasta olmakda cok zor RABBIM sıfanı versın...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kız sen nerdeydın bugun yemegınıde yapmamıssın gezdı demı benımı kıskandın cancazım:cokkomik::cokkomik::hihi::hihi:

yok valla canım evddeydim ,seni kıskandım yarın gitcem gezmeye ,yemeğimi taze olması gerek yeşillikli ondan yapmadım solmasın die,herşey hazır yanihadi ben kaçtım kızlar dur yanınada eleranın havuçlu kereviz salatasını yapim yakışır bol limon tamamdır herkese afiyet olsun bugün az uğrarım kızlar çocuklar vermiyolar laptopu hemen gelince aldılar zaten

Tepki
13
en son 7 nisan dedi ama 10 falanda olabilir veya
daha erken
çünkü kordon boynundaymış zorlanma olmsın dedi
yani 1 aydan daha az sürem kaldı

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Kızlar boncuktan bi haber varmıya gece okuycam geçmişi bitaraftan yemeğe başladım kızlar acıktılar iyice bende tabi alt katımda bi komşu doğum yaptı ona gittik ay küçücük bebeği çok şirin sarılık olmuş ama buarada erkek adınıda mehmet selim koymuşlar hoşuma gitti:1:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
yok valla canım evddeydim ,seni kıskandım yarın gitcem gezmeye ,yemeğimi taze olması gerek yeşillikli ondan yapmadım solmasın die,herşey hazır yanihadi ben kaçtım kızlar dur yanınada eleranın havuçlu kereviz salatasını yapim yakışır bol limon tamamdır herkese afiyet olsun bugün az uğrarım kızlar çocuklar vermiyolar laptopu hemen gelince aldılar zaten

gule gule cnm bende yuruyuse cıkıcam bırazdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar