Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
benim şubatta yumurtlamada çok yoğun akıntım oldu adetin 15 16sı gibi kahverengi leke oldu sonrada 2 gün erken adet oldum çok yoğun ve sancılı..ama adet oldum bişey olamaz heralde zaten korunuyozda..hiç böyle olmamıştı ama

yok cnm olmazz

OP
M

minietek

Misafir
KIZLARRRR

9AY 10GÜNDEN MSJ GELDİ

HAMILELIGINIZIZ 7 HAFTASINDASINIZ BEBEĞINIZ BIR FASULYE TANESI KADAR OLDU GÖZ ÇUKURU KULAK VE BURUN BELIRMEYE BAŞLADI BU DÖNEMDE YEMEK VE NEFES BORUSU IKI AYRI TÜP OLARAK GÖRÜLEBILIR KALBIN SAĞ VE SOL ODACIKLARI OLUSMUSTUR AKCIGERDE SAĞDA VE SOLDA OLMAK ÜZERE YERINI ALIRR

BENIM BEBEĞİM FASULYEE BÜYÜKLUGUNDE OLMUSSSSSS:sirin::sirin::sirin::sila::sila::sila::sila::sila::2::2::2::2:

heyhey

Yeni Üye
Tepki
4

ınanmıyorum ya cok ama cok uzuldum su anda aglıcam nerdeyse ALLAH'ım bır an önce sıfasını verırı ınsallah ...

canparcam cok ıyıyım ıste sayılı gun bıtıyor ve dogum zamanım geldı sonunda hayırlısıyla..
yua ezel ne durumda hamıle fln deılmı daha umutta onları cok mrk edıyorum aslında kızlar sızlerı buralarda bıle buldum ınsallah hepınızın gonlundekı olur..

OP
E

Elara

Misafir
ınanmıyorum ya cok ama cok uzuldum su anda aglıcam nerdeyse ALLAH'ım bır an önce sıfasını verırı ınsallah ...

canparcam cok ıyıyım ıste sayılı gun bıtıyor ve dogum zamanım geldı sonunda hayırlısıyla..
yua ezel ne durumda hamıle fln deılmı daha umutta onları cok mrk edıyorum aslında kızlar sızlerı buralarda bıle buldum ınsallah hepınızın gonlundekı olur..

aminnn.ezel ve umutt tam gaz devam cnmm. bekliyoz daha regli olmadı ikisidee

OP
E

Elara

Misafir
KIZLARRRR

9AY 10GÜNDEN MSJ GELDİ

HAMILELIGINIZIZ 7 HAFTASINDASINIZ BEBEĞINIZ BIR FASULYE TANESI KADAR OLDU GÖZ ÇUKURU KULAK VE BURUN BELIRMEYE BAŞLADI BU DÖNEMDE YEMEK VE NEFES BORUSU IKI AYRI TÜP OLARAK GÖRÜLEBILIR KALBIN SAĞ VE SOL ODACIKLARI OLUSMUSTUR AKCIGERDE SAĞDA VE SOLDA OLMAK ÜZERE YERINI ALIRR

BENIM BEBEĞİM FASULYEE BÜYÜKLUGUNDE OLMUSSSSSS:sirin::sirin::sirin::sila::sila::sila::sila::sila::2::2::2::2:

oyy oyy maşallahhh.fasulye yedigi günleride görr inşallah annesi

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
KIZLARRRR

9AY 10GÜNDEN MSJ GELDİ

ayyy öper koklar onu teyzesi yaaaa

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
KIZLARRRR

9AY 10GÜNDEN MSJ GELDİ

ayyyyyyy ne güzelde anlatmışşşşş

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
slm kızlar ezel sen de benım gıbımı oldun. benımde daha yok regl ama tek çizgii offffff ya sabır

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

canım bende diyorum bu kim :)
hoşgeldinnnn doğuma az kaldı dimi hadi hayırlı doğumun olur inşallah
ben aynıyım canım denemelere devam :hihi::hihi:

OP
M

minietek

Misafir
OP
E

Elara

Misafir
hadi gittimmmm benn
umutcumm sanada ekleyelim bi bebiş istersenn.gelince hallederiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar