umutt sana cok güzel bebek buldummmZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bunu kopy yap sagdan 8.simgeye tıkla oraya yapıştır bu linkii
kızlar yardım edin cok kötüyüm
kızlar yardım edin cok kötüyüm
KIZLARRRR
9AY 10GÜNDEN MSJ GELDİ
HAMILELIGINIZIZ 7 HAFTASINDASINIZ BEBEĞINIZ BIR FASULYE TANESI KADAR OLDU GÖZ ÇUKURU KULAK VE BURUN BELIRMEYE BAŞLADI BU DÖNEMDE YEMEK VE NEFES BORUSU IKI AYRI TÜP OLARAK GÖRÜLEBILIR KALBIN SAĞ VE SOL ODACIKLARI OLUSMUSTUR AKCIGERDE SAĞDA VE SOLDA OLMAK ÜZERE YERINI ALIRR
BENIM BEBEĞİM FASULYEE BÜYÜKLUGUNDE OLMUSSSSSS:sirin::sirin::sirin::sila::sila::sila::sila::sila::2::2::2::2:
noldu ya merak ettim
noldu hayırdırr???
bebeğim sabahtan beri oynamıo
kafayı yicem karnımdada sancı var zat4en bugün rüyamdada kan gördm anlamına baktm hamileler için düşük demekmiş of ya sancımda var biraz hiç böle olmuodu sancım hep oluo ama bebeğim hep oynardı bu arada cetvel için tesekr ederm elera cok güzel eline sağlık
bu bebiş ortaya nasıl gelecek
KIZLARRRR
9AY 10GÜNDEN MSJ GELDİ
HAMILELIGINIZIZ 7 HAFTASINDASINIZ BEBEĞINIZ BIR FASULYE TANESI KADAR OLDU GÖZ ÇUKURU KULAK VE BURUN BELIRMEYE BAŞLADI BU DÖNEMDE YEMEK VE NEFES BORUSU IKI AYRI TÜP OLARAK GÖRÜLEBILIR KALBIN SAĞ VE SOL ODACIKLARI OLUSMUSTUR AKCIGERDE SAĞDA VE SOLDA OLMAK ÜZERE YERINI ALIRR
BENIM BEBEĞİM FASULYEE BÜYÜKLUGUNDE OLMUSSSSSS:sirin::sirin::sirin::sila::sila::sila::sila::sila::2::2::2::2:
tamam aferin becermişsinn
bide avatar resmi bulalım sanaa.o bebek minik kalmışş
bebeğim sabahtan beri oynamıo
kafayı yicem karnımdada sancı var zat4en bugün rüyamdada kan gördm anlamına baktm hamileler için düşük demekmiş of ya sancımda var biraz hiç böle olmuodu sancım hep oluo ama bebeğim hep oynardı bu arada cetvel için tesekr ederm elera cok güzel eline sağlık
geçmiş olsun canım
sağol cnm kızlar napcm eşim gelnce dktra gitcem ama korkuorum yhaaaa oynaması için ne yapmam lazım :acep:
sağol cnm kızlar napcm eşim gelnce dktra gitcem ama korkuorum yhaaaa oynaması için ne yapmam lazım :acep:
şekerli su içip sol kolunun üzerine uzan eğer 1 saat içinde hareket etmezse doktora görünürsün ama korkma daha pek ufak çoğu hareketini sen hissetmiyorsundur zaten
canım hissetmyorum olurmu 5 ay oldu ve dktrda dedi çok haraketli ve ben hissediodum çok hissediodum maşşalah yarm saat bile sürmeden oynuodu kaç defa demnden beri sol kolumun üztnde yattıorum yeni nete girdim ama yok of çikolata flan mı yesem ki haraketlenr mi bilmiorum
gızz umut bu bebiş cok şekerrr.inş seninde böle gülec bi beben olurr